FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 16 avg 2019, 23:55

Stefan Effenberg je napisao/la: Ima li taj igrac potencijal za najvisi domet?
Imas pravo za Niku i Sanchesa, od rijeci do rijeci sve tacno. Renata mi je stvarno zao, mozda bi on i postao neki igrac da ga ne yebu svi. Da je Nijemac ne bi ga bog istjerao iz prvih 11. Nit mu daju da igra niti hoce da ga prodaju, syebat ce mu karijeru.

Coman me stvarno razocarava sve vise i vise, mozda sam ja previse ocekivao od njega? ali ovo je stvarno lose. Imam osjecaj da ce Gnabry izrasti u kompletnijeg igraca, ovaj Coman stvarno kao da bez mozga igra. Spusti glavu i zabij se u trojicu, ako kojim slucajem prodjes centriraj spustene glave napamet, ni ne pogleda gdje mu je igrac. Vise osjecaja za pas ima fakin Visca. Ni zavrsnica mu se nije popravila bog zna sta, kad god ide 1 na 1 dobijem flesbekove one sanse za titulu prosle sezone sto je promasio.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 16 avg 2019, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 avg 2019, 23:59

Navodno opcija otkupa za 120 mil. na kraju sezone.
Davace mu platu 12 mil. godisnje.
Kako god da odigra sanse, da plate taj iznos na kraju sezone su minimalne.
Bice kao sa Jamesom.
FC Bayern and FC Barcelona have agreed a deal in principle for the transfer of Philippe Coutinho on loan with an option to buy.
Zvanicno.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 17 avg 2019, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 17 avg 2019, 00:00

anelbavarac je napisao/la:Navodno opcija otkupa za 120 mil. na kraju sezone.
Bice kao sa Jamesom.
Možda bude keš i Alaba za Kutinja.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2019, 00:02

Ko je ovaj Mickaelck?

edit: sasam gugl'o, nece ovaj 10min u sezoni odigrati.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 17 avg 2019, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2019, 00:09

coelho41 je napisao/la:Opet Hasan izlijeće s izjavama, na ZDF-u je sve izblebetao o transferu, ja nisam vidio nijednog sportskog direktora da je ovako glup ko naš.
Pa done deal je, prije Brazze je potvrdio i glasnogovornik Barcelone, nije on prvi.

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 17 avg 2019, 00:11

KHR je potvrdio i prije Brace, tokom trajanja tekme. ;)
Sve Bosnjo kriv u pm. :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 avg 2019, 00:15

Kako se coBra razgoropadio. Mislite da je Messi slučajno večeras bio van stroja? :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 avg 2019, 00:18

korisnik32 je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Navodno opcija otkupa za 120 mil. na kraju sezone.
Bice kao sa Jamesom.
Možda bude keš i Alaba za Kutinja.
Haha pa nema hasan pojma, kakvi levati vode barcu mogo je lagano isposlovat ne 120 nego 50 miliona opciju kupovine

Nasa uprava pravi bruke epskih dimenzija, ova genijalna stvar koja se desila bajernu, da dobiju top klasnog igraca koji je maradona za npr sanea, da vidite kakav ce biti pa onda ga mozes i otkupiti za realnu cijenu danas, mogao je to hasan i genjalnije, barcelonu vode najveci glupani u historiji fudbala, pripremajte ugovore o posudbi i za grizmana i dembelea i njih cete moci uskoro isprobati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 17 avg 2019, 00:27

Svi nešto kivni na ovu našu upravu, pa ovi iz Barce su još gori. Oni igrača vrijednog 140 miliona € šalju na posudbu. Ovakav potez još uvijek nije nigdje zabilježen, lakrdija od uprave

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2019, 00:30

We are also delighted to announce the imminent signing of Michaël Cuisance from Borussia Mönchengladbach.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 avg 2019, 00:32

Slijedeci je Eberl iz Gladbacha.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2019, 00:46

Treba poslati Liverpoolu ponudu 100mil za Kloppa, ne dovoditi igrace nikakve.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 17 avg 2019, 00:58

Kronično nam nedostaje martinez u veznoj liniji u kojoj nemamo stabilnosti niti covjeka koji moze osvajati otpadne lopte. Drugi gol je pravi primjer, odbijena lopta na koju Thiago kasni i stvara se problem, pravi zadnji vezni tu mora biti.
Coutinho ce biti novi james, nije krilo jer nema brzinu a vezna linija s njim i alkantarom ce biti propuh. Iskreno ne razumijem ovi potez pogotovo sto je otkup ugovora preskup za nase standarde.
Ako se nastavi igrati 4-3-3 muller moze napustiti klub, krilo nije a u vezi ce prednost imati goretzka, tolisso kutinjo i Thiago, muller ce biti neki back up za lewu sto smo se uvjerili da on nije vise puta.
Renato vjerojatno odlazi nakon dolaska cuisancea, iskreno ne znam sto smo dobili s tim transferom, ne moze odmjeniti javia kao klasici zadnji vezni a prednjih veznih ima sasvim dovoljno a igrat ce manje od sancheza
Zao mi je al mislim da smo se totalno po gubili u strategiji selektiranja momcadi, ovo sto se radi nema nikakve logike
Mijenjajuci stopere konstantno dobit ce se situacija u kojoj niti jedan nece imati stabilnost, zadnja linija je najosjetljiviji dio ekipe i ovakve rotacije nemaju nikakvog smisla

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 avg 2019, 01:58

schickeria je napisao/la:Kronično nam nedostaje martinez u veznoj liniji u kojoj nemamo stabilnosti niti covjeka koji moze osvajati otpadne lopte. Drugi gol je pravi primjer, odbijena lopta na koju Thiago kasni i stvara se problem, pravi zadnji vezni tu mora biti.
Coutinho ce biti novi james, nije krilo jer nema brzinu a vezna linija s njim i alkantarom ce biti propuh. Iskreno ne razumijem ovi potez pogotovo sto je otkup ugovora preskup za nase standarde.
Ako se nastavi igrati 4-3-3 muller moze napustiti klub, krilo nije a u vezi ce prednost imati goretzka, tolisso kutinjo i Thiago, muller ce biti neki back up za lewu sto smo se uvjerili da on nije vise puta.
Renato vjerojatno odlazi nakon dolaska cuisancea, iskreno ne znam sto smo dobili s tim transferom, ne moze odmjeniti javia kao klasici zadnji vezni a prednjih veznih ima sasvim dovoljno a igrat ce manje od sancheza
Zao mi je al mislim da smo se totalno po gubili u strategiji selektiranja momcadi, ovo sto se radi nema nikakve logike
Mijenjajuci stopere konstantno dobit ce se situacija u kojoj niti jedan nece imati stabilnost, zadnja linija je najosjetljiviji dio ekipe i ovakve rotacije nemaju nikakvog smisla
Kutinjo kao desetka sa levom ispred i trojicom veznjaka iza je top, kao i ofanzivni vezni u 4 4 2, sa tri veznjaka iza sebe i dva napadaca ispred je takodje odlican, obje te formacije su bez klasicnih krila gdje ste i najdeficitarniji, znaci kovac ako umije moze izvuc najbolje iz coua, i sakriti nedostatak krila romb formacijom

Valjda nije tokmak ko valverde, a sto se tice uprava, ne u bajernu, u cijeloj njemackoj u svim bransama ne mozes naci veceg glupana od predsjednika barce, to je epska budala koja ce biti zabiljezena kao takva u historiji nogometa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 17 avg 2019, 03:32

Ista utakmica kao 2008 kad smo otvarali kontra HSVa, tada je Klinsman sa nikad lošijim Bayernom otvorio sezonu 2:2-

Večeras smo opet gledali najlošiji Bayern(igrački) u ovom desetljeću.
Nema poštenog igrača, nema ko s klupe ući, nema zadnjeg veznog, Tijago to ne može igrati ponovilo se 100 puta.

Sad sam ozbiljan, strategija je promašena, od sredine terena koja je bila najbolja u Evropi dugi niz godina, imali smo opcija da radimo šta hoćemo, izmišljamo formacije koliku raznovrsnost i kvalitet smo tu imali.

Danas Gorecka, Toliso nisu ono što nama treba, nisu igrači klase niti će ikad biti, nisu tip veznjaka koji zna stati na loptu, to su klase od igrača, Efenberg i Švajn, ova dvojica su trkači koji sa loptom nisu na ti, bolje bi prošli kao bekovi.
Sančez nakon 3 godine se nije dokazao, i 4.je počeo, večeras bez prilike, a trebao je ući da nešto pokrene jer Toliso i Miler su bili bez ideje.

Još na sredini terena nam ostanu Martinez koji je na 80% svojih najboljih izdanja, dosta istrošen, i takav je naš najbolji veznjak.
I Tijago koji je osmica, dosta dobar, ali zakaže u najbitnijim utakmicama.
I dolazi Kvizanc, koji prošle sezone u Gladbahu nije odigrao ni 5 utakmica, čudna politika kluba.

Odbrana se pojačala, ali fali tu nešto, fali iskustva, fali i visine. Pavarda vuče naprijed rođeni bek.
Isti takav je i Hernandez više za beka.
Najbolje kad bi prodali Alabu, a doveli nekakvog iskusnijeg stopera.
Kimiha prebacili u sredinu terena i doveli još jednog stopera.
Kimih bi bio naš najbolji vezni igrač, jedino u njemu od svih naših veznjaka vidim potencijal da nešto više uradi.

Da se razumijemo Pavard i Hernandez su vrhunski, kvalitetni igrači, ali stoperi nisu.

I dolazimo naprijed do napada.
Evo dolazi kutinjo, došao Periša, ali taman da još i Bejl i zdrav Sane dođu nema mi tu neke koristi, jer je strategija u odbrani i sredini terena skroz promašena. Kutinjo će se izgubiti više nego li James svojevremeno. Čak nam je James kao profil više odgovarao, sa Kutinjom Kovač neće znati.
Nije za sredine terena, Kovač ne zna igrati kroz sredinu tako da nam ne treba ni 10, ostaje mu samo pozicija krilo, a to u ovom sistemu jedva odgovara i Komanu jer protivnici lahko uduplavaju, a tek neće odgovarati Kutinju.
Fali i napadač ko kiša pustinji, večeras se trebalo i Arpa gurnuti. Dovode mlade igrače a ne planiraju ih koristiti, a Arp je dobro odradio pripreme. Čudno ponašanje, čudno dovođenje igrača, isto je i sa Sančezom, isto će biti i sa Kvizancom itd.
Pa evo i sa wagnerom su pokušali, pa fulili sa transferom. Definitivno su puno zabrljali od dolaska Hasana na poziciju, ne kažem da je on lični krivac, ali plana nema, sve je nekako šeprtljavo i besplanski.

Ne bi puno krivio Kovača, mada ni njegovo maslo nije za bureka.

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 17 avg 2019, 04:00

Hernandez nije ni zaigra a ode se Prica da je bek... Smisno
Dosa igrac koji vridi 150 miliona, daleko najbolji igrac Brazilske reprezentacije i ode se prica kako nevalja ma smisno da nemoze smisnije bit.
Coutinho ce biti daleko najbolji igrac Bayerna bez premca, duplo brzi i agilniji igrac od Jamesa koji je isto igracina.
Cuisance je top prospekt Al htio sam Rocu da dode.
Ugl Zivi bili pa vidjeli pomalo.

CarlitoBrigante
Kontakt:

Post Postao/la CarlitoBrigante » 17 avg 2019, 07:56

Dakle, dolaze Kutinjo i Kvizans, dok bi Renato mogao proć ak dođe zadovoljavajuća ponuda. Na kraju će ispasti ok prijelazni rok.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 avg 2019, 08:49

Samo jos jedno respektabilno krilo. :pray:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 17 avg 2019, 08:54

neki dan sam procitao da ce pokusati sa ganabryem kao poluspicom iza lewe nije mi bas bilo jasno sad mislim da je to bas moguce
coman ce sigurno preci na desnu stranu coutinjo lijevo a ganabry iza lewe dok bi onda igrali vjerovatno sa dva cm tiago i recimo goretzka mislim da bi to bilo sjajno u napadu sad koliko bi odbrana trpila zbog ofanzive pitanje je

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 17 avg 2019, 08:59

Nek vam je sretno sa Coutinhom, da razvali pa da ga i otkupite :pray:
Dobar igrač sigurno, samo je upitno kako će se snaći u Bayernu. Uglavnom najbolja solucija za sve (kako stvari stoje trenutno), za Bayern sigurno pojačanje, za igrača bitno da igra i da se osjeća dobro, za Barcu što će se uštediti na plati i bonusima te zaraditi nešto dodatno od posudbe, plus ako odigra dobru sezonu trebalo bi se bar vratiti uloženo za njega kad se sve sabere. Win - Win - Win situacija, po meni bar. :salut:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.