HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

black hole
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la black hole » 06 nov 2010, 16:18

bakacar je napisao/la:Covjek koji je na celu Zrinjskog ima iza sebe afere uz razvojne banke,neki dan od ante jelavica kupio kucu za vise od 1mil. KM,mnoga obecanja nije ispunio nasoj djeci a to je renoviranje pomocnog igralista sa umjetnom travom,jednostavno gdje je god bio iza sebe je ostavio rusvaj a sad to cini HSK Zrinjskom,seljacina iz Kruseva nesposobna,doveo je ovoga cirkusanta Blodudeka koji je jedva tri utakmice pobjedio i to Celika Proletera i Rudara!
Draganu Jovicu nije doveo pojacanja koja su mu obecanja od Jacksona i mnogih drugih igraca koja nesto vrijede,covjek se pokupio vidio koliko je sati nakon sto je igrac pod ugovorom Zizovic preko noci otisao u Albaniju a dragulj Toni Sunjic za pisljavih 200 eura u Belgiju!
Aluminiji ne daje kao prije vec nesto sitno,nikad se nije dopustilo Miji Brajkovicu da upravlja klubom sto je najveca greska vec je prije bio kriminlac Dzidic(neki dan propucao starca) a sad ova seljacina iz Kruseva,ali to je sve po nalogu HDZ koji provodi sirokobrijesku politiku kako to selo treba da bude hrvatsko sportsko srediste,selo koje ne prihvaca niti jednu drugu vjeru u svojoj blizini,Zrinjski je uvijek bio multietican klub koji nije gledao na vjersku pripadnost no to ocigledno nekome smeta pa se klub sustavno unistava dok selo jaca!
pričaš gluposti kad tako sve dobro znaš pokrijepi to nekim dokumentom a ne samo iluzijam pravi si političar prodaješ samo maglu jeli možda i dinamo kriv što široki i zrinjski nisu u europskoj ligi naravno da nije
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 06 nov 2010, 16:21

Kad budnes silazija sa Sirokog Briga na posa u Mostar javi se pa cu ti dati svu dokumentaciju!

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 06 nov 2010, 16:23

bakacar je napisao/la:Kad budnes silazija sa Sirokog Briga na posa u Mostar javi se pa cu ti dati svu dokumentaciju!
još ne radim pošto studiram daj ti to u novine pa da ja tamo to pročitam
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 06 nov 2010, 16:24

bakacar je napisao/la:Kad budnes silazija sa Sirokog Briga na posa u Mostar javi se pa cu ti dati svu dokumentaciju!
ne svatam, ti kao Veliki mostarac, sto je za pohvalu, branis svoj grad sto je takodje za jos vecu pohvalu, pises ikavicom... jel to Mostar se pridruzio dalmaciji :)
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 nov 2010, 16:25

Slazem se da u Zrinjskim vlada politika.Nemoj Široki stavljati u taj kontekst.Nismo vam mi krivi sto vam grad lici na smetliste,stadion kao iz 19 stoljeca itd.....To selo kao sto ti kazes je napravili stadion za europu,kamp koji je jedan od boljih u regiji,dvoranu,itd.Vasu nesposobnost prebacujete na nas.Sam si rekao da niste dali aluminiju u klub a u nas u klubovima sve gospodarstvenici koji ne zale dati pare za klub.Politika je bila na djelu i kad smo vas dvaput ostavljali u ligi,kad smo vam puscali ali ti se toga vjerojatno ne sjecas jer nemas dovoljno godina.Samo me strah da vam i slijedeću utakmicu ne budemo morali pustiti jer ne vidim nacina da nas pobjedite.Kompleksi,kompleksi.......

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 06 nov 2010, 16:25

a dragulj Toni Sunjic za pisljavih 200 eura u Belgiju!
Nadam se da je ovdje rijec o stamparskoj gresci.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 nov 2010, 16:29

I kazes iz Širokog na posao u Mostar????Da mi je znati nekoga tko radi u nekoj mostarskoj firmi,bolan ima posla i u nas a ako ljudi i rade rade u firmama u kojima su gazde Širokobrijezani.Pa Branitelj drzi covjek iz Mamica i svi oni mostarci rade za njega.Naravno bolnicu,fakultet i ostalo ostavi po strani jer vam to donosi profit a sve zupanije ulazu u to.Davno je trebala biti bolnica u Širokom ali politika je uradila svoje!!!Nesposobni ste i to je jedini razlog vase ljutnje!!!

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 06 nov 2010, 16:35

Ma ne pisem ja ikavicom vec malo glumim njihovog generala Miju Jelica koji tako nastupa u javnosti,inace najmladjeg generala u povjesti ratovanja sa 20ak godina postao general HVO-a!
Politika nije dala Brajkovicu u klub a ta ista politika dolazi iz Sirokog!
Dobro znamo kako su se napravili i stadion i dvorana u Sirokom Brijegu a znamo da nije mukotrpnim radom!
A to pustanje vam je vraceno kad ste pusteni u polufinalu kupa da bi vase selo ugledalo evropu!No vama netreba izboriti evropu na terenu vi ste se dva puta pobrinuli da u nju udjete iako je niste zasluzili!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 06 nov 2010, 16:40

Bakacar jesi ti navijac zrinjskog ? Nesto me cudi da se prepiru navijaci sirokog i zrinjskog :roll:

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 06 nov 2010, 16:42

Samo F.K.S !! je napisao/la:Bakacar jesi ti navijac zrinjskog ? Nesto me cudi da se prepiru navijaci sirokog i zrinjskog :roll:
Ne prepirem se s njima vec ljudima neke cinjenice obrazlazem!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 nov 2010, 16:44

Ma nije ovo pravi navijač.U jednom postu pise mafija sa Širokog poslala ljude da razj...bu klub.Sto reci na to ,a sve mostarci u klubu i to kao sto oni kazu pravi mostarci.Ti si jedno obicno balavče .Svaki dan sam u Mostaru s pravim navijačima kluba a ti se u takve ne mozes svrstati.I dobro pitanje,kako se navijači Širokog i zrinjskog mogu svađati.Evo ja prestajem a Zrinjskom zelim sve najbolje a tebi balavac zelim sve najbolje u osnovnoj skoli uz puno petica!!!5 :D

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 06 nov 2010, 16:46

ŠB.TRN je napisao/la:Ma nije ovo pravi navijač.U jednom postu pise mafija sa Širokog poslala ljude da razj...bu klub.Sto reci na to ,a sve mostarci u klubu i to kao sto oni kazu pravi mostarci.Ti si jedno obicno balavče .Svaki dan sam u Mostaru s pravim navijačima kluba a ti se u takve ne mozes svrstati.I dobro pitanje,kako se navijači Širokog i zrinjskog mogu svađati.Evo ja prestajem a Zrinjskom zelim sve najbolje a tebi balavac zelim sve najbolje u osnovnoj skoli uz puno petica!!!5 :D
a zasto je nemoguce da se svadjaju navijaci ta 2 kluba?? zato sto su oba HNK ili..?

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 06 nov 2010, 17:02

bakacar je napisao/la:Nisu oba HNK!
Zrinjski je HSK klub koji se ne stidi svoje proslosti i sadasnjosti i otvoren je za sve igrace bilo koje nacionalnosti i vjere!
Siroki Brijeg je NK (vise prihvatljivo ostalim narodima nego HSK)u kojem igraci pravoslavne i islamske vjeroispovjesti nemaju pravo igranja jer je takva sredina sto i ne cudi jer je taj grad upravo procvjetao kad se moglo po mostaru i drugim gradovima krasti pokretna a u miru nepokretna imovina!
Isti ti ljudi sa sirokog brijega cisto da dokazem njihovo jedoumlje su krvolocno ubijali svoje momke tj hrvate jer su imali drugcije razmisljanje tipa Hosovce iz Ljubuskog!
Cesta od mostara do sirokog je obnavljana i prosirivana kako bi tajkuncici lakse stigli u grad tj. ratni profiteri i obnavljana je vise puta dok cesta prema Citluku je jos uvijek prijeratna,takvih milijon stvari ima,pa cak se i sirokobrijeska djeca voze u bivsim autobusima grada mostara ukradenim u jeku rata!
ma ok to, nego ne svatam sto je nemoguce da se svadjaju navijaci vasih klubova...:) nadam se da svatas sta govorim ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 nov 2010, 17:06

Zrinjski je HSK klub koji se ne stidi svoje proslosti i sadasnjosti i otvoren je za sve igrace bilo koje nacionalnosti i vjere!
Siroki Brijeg je NK (vise prihvatljivo ostalim narodima nego HSK)u kojem igraci pravoslavne i islamske vjeroispovjesti nemaju pravo igranja jer je takva sredina sto i ne cudi jer je taj grad upravo procvjetao kad se moglo po mostaru i drugim gradovima krasti pokretna a u miru nepokretna imovina!
Isti ti ljudi sa sirokog brijega cisto da dokazem njihovo jedoumlje su krvolocno ubijali svoje momke tj hrvate jer su imali drugcije razmisljanje tipa Hosovce iz Ljubuskog!
Cesta od mostara do sirokog je obnavljana i prosirivana kako bi tajkuncici lakse stigli u grad tj. ratni profiteri i obnavljana je vise puta dok cesta prema Citluku je jos uvijek prijeratna,takvih milijon stvari ima,pa cak se i sirokobrijeska djeca voze u bivsim autobusima grada mostara ukradenim u jeku rata!
Evo sve ali zasto lazes???Pa o cemu pricas jadan nebio.Jesu li vas Širokobrijezani oslobodili dole u Mostaru i jednih i drugih.Stari mi je bio dole na prvoj crti a kad vidim takve kao ti volio bih da nije.Ja idem na fakultet u Mostar i koliko znam autobusi su od privatne firme i to vecinom novi.Sjalo je sunce u Širokom i prije rata,imali smo buseve neces vjerovati.Ali ova je najjača u bivsim autobusima grada mostara hahahhahha jesi lik,ti se vozis u japanskim pa sta.Jesi balavče to je za nepovjerovati.Znam prave ultrase i sto to pred njima ne kazes sto ovdje pises kad si faca.Sve mi više ličiš na provokatora iz predgrađa Mostara s druge strane. :D :D :D Zasto se svađati radi cega,nekad nam uleti koji provokator kao Baka i to je to.Odemo u Mostar i ne treba nam uopce policija,prosla su vremena kad su se Škripari i Ultrasi mrzili.

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 06 nov 2010, 17:08

JOS DUGO ĆETE PUCATI KOMPLEKSI, A NADAM SE DA ĆE U BUDUĆNOSTI BITI I VEĆI.

PATI BEZ SUZE.......

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 nov 2010, 17:13

aleksandar_veliki je napisao/la:Ukoliko nastavite s glupostima bicete trajno odstranjeni s foruma. Necu brisati nista, ali upozorio sam i sad je do vas.
Slazem se s tobom ali obrisi ovo sve.Ovo je bezvezno blaćenje cijelog grada,kluba navijača ljudi i ostalog.Nazivati nas ubojicama,lopovima,.....i da se ne izbrise???? :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 09 nov 2010, 15:43

samo da pitam da li sutra dolazi ultrasa u zenicu???
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 09 nov 2010, 17:13

marsovac je napisao/la:samo da pitam da li sutra dolazi ultrasa u zenicu???
ne pitaj gluposti ULTRASI su suvidje sa ZRINJSKIM......

maston
Kontakt:

Post Postao/la maston » 09 nov 2010, 18:22

magic je napisao/la:
A ti nepisi gluposti (suvidje) :!:

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 09 nov 2010, 18:51

magic je napisao/la:
samo zbog ove drskosti sutra vas izbacijemo na penale
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.