Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 22:52

Federer17 je napisao/la:
ASD je napisao/la: Pa treba drzavi da polaze racun. Tacnije da objavljuje finansijske izvjestaje, a njegovi su bas sumnjivi.
Ubiparip ili Stojcev igraju za pet stoja, kako da ne.
Da to radi u Americi, da se zahebava sa IRS-om. Neko bi zatvora zaglavio.
Pa to neka ispituju nadlezni, sumnjam da je bolja situacija s bilo kojim drugim klubom u drzavi. Fazon, napada se on, koji mozda na 100 drugih nacina pomogne obicnim ljudima, a ne ovi ostali koji samo gledaju sebi nahapati.
Sloboda po papirima i uplatama trosi 4x na plate vise od TC
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2019, 22:54

Federer17 je napisao/la:
ASD je napisao/la: Pa treba drzavi da polaze racun. Tacnije da objavljuje finansijske izvjestaje, a njegovi su bas sumnjivi.
Ubiparip ili Stojcev igraju za pet stoja, kako da ne.
Da to radi u Americi, da se zahebava sa IRS-om. Neko bi zatvora zaglavio.
Pa to neka ispituju nadlezni, sumnjam da je bolja situacija s bilo kojim drugim klubom u drzavi. Fazon, napada se on, koji mozda na 100 drugih nacina pomogne obicnim ljudima, a ne ovi ostali koji samo gledaju sebi nahapati.
Od ovih sto su podnijeli izvjestaj, najgori su definitivno. Oni pa Zvijezda 09.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2019, 22:55

legenda reala je napisao/la:Kad i Helća kupi Azmir :P
Bio sam u Gorazdu dosao da ukradem neku sestru Ramovic al kazu u Sarajevu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 22:57

VolimTz je napisao/la:
Heller je napisao/la:Onaj Ramiz sto na Stupinama zivi? Pa ode jednom u des dana malo u RS? Jel Taj?
Jedini koji javno istupi za taj narod pa da se javi iz Amsterdama. Nisam vidio nikog drugog da se zauzeo za nase u rs. Crvenih nema ni u tragovima. Bosna od Ilidze do Bascarsije. Jasta nego. Ni zeleni nisu napravili nista naravno, Ramiz je vise igrom slucaja zelen.
Crveni postoje samo u Prijedoru. Šta treba Nikšić ili neko iz SDP da hoda i tjera ljude da se učlanjuju u SDP? Odbori postoje al nema interesa nit ce ikad biti.
Nullius in verba

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 avg 2019, 22:58

tuzlak1987 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Kad i Helća kupi Azmir :P
Bio sam u Gorazdu dosao da ukradem neku sestru Ramovic al kazu u Sarajevu.
Ima još dobrih Ramovićki rodica im :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 avg 2019, 23:01

Nisam upucen u to, ali ne sumnjam da ste upravu. Razumljivo mi je to s obzirom da su oba kluba privatna, ali ne znaci da podrzavam. PDA nije na vlasti u TK, neka se to ispita ako je moguce.

Predsjednika Slobode (primjer navodim) nije ni briga kako se to krece s porezom jer ne vadi pare igracima iz svog dzepa, za razliku od Azmira i onog Stanisic je l' bi. I kad se porez plati drzavi, ode lopovima. Nista to niko od nas ne vidi.

Ramovicke bezveze. Ona neka pocela snimati na YT. :facepalm: Dzejla je jedino lijepa, ali se pocela neprimjereno oblaciti za svoje godine i odmah mi se ogadila.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 23:04

Federer17 je napisao/la:PDA nije na vlasti u TK, neka se to ispita ako je moguce.

Predsjednika Slobode (primjer navodim) nije ni briga kako se to krece s porezom jer ne vadi pare igracima iz svog dzepa, za razliku od Azmira i onog Stanisic je l' bi. I kad se porez plati drzavi, ode lopovima. Nista to niko od nas ne vidi.

.
Ima i dvije sedmice kako nije na vlasti. Jel fakat mislis da Ubiparip, Stojcev, Crnkic igraju za 500 KM??
Nullius in verba

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 avg 2019, 23:04

Federer17 je napisao/la:
Ramovicke bezveze. Ona neka pocela snimati na YT. :facepalm: Dzejla je jedino lijepa, ali se pocela neprimjereno oblaciti za svoje godine i odmah mi se ogadila.
Ma račun ove male postale popularne sestre dobile preko noći hiljade pratitelja na instagramu i sad to obilato koriste :thumbdown:

Heller je napisao/la: Šta treba Nikšić ili neko iz SDP da hoda i tjera ljude da se učlanjuju u SDP? Odbori postoje al nema interesa nit ce ikad biti.
Ja mislim da nema slabijeg političara od ovog Nikšića baš frajer nema veze o životu

Helćo ne može se protiv toga mnoge veće firme ljude drže na minimalcu i daju ispod stola pare jbg država je ****
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 23:08

Mala ispravka, nama Bosna nije od Ilidže do Baščaršije već od Baščaršije do Vječne vatre. Molim vas ovakvi istupi da se ne ponavljaju. Hvala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2019, 23:08

legenda reala je napisao/la:
Ma račun ove male postale popularne sestre dobile preko noći hiljade pratitelja na instagramu i sad to obilato koriste :thumbdown:
Sve što valja ode iz Goražda.
Prvo Džejla pa Blagojević. :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 23:10

Federer17 je napisao/la:

Heller je napisao/la: Šta treba Nikšić ili neko iz SDP da hoda i tjera ljude da se učlanjuju u SDP? Odbori postoje al nema interesa nit ce ikad biti.
Ja mislim da nema slabijeg političara od ovog Nikšića baš frajer nema veze o životu

Helćo ne može se protiv toga mnoge veće firme ljude drže na minimalcu i daju ispod stola pare jbg država je ****
Vidio sam slike po gradu, trao bih tu Ramović.

Ma sve ja kontam, al nemoj mi ba priče ovo ono transparent, vamo tamo a krade državu.

Moja firma glupa i plaća sve a Sisa pametan.

Osim13 je napisao/la:Mala ispravka, nama Bosna nije od Ilidže do Baščaršije već od Baščaršije do Vječne vatre. Molim vas ovakvi istupi da se ne ponavljaju. Hvala.
Srpska Grbavica????
ASD je napisao/la:

Moj djed tamo 41/42
Nullius in verba

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 avg 2019, 23:12

Heller je napisao/la: Ima i dvije sedmice kako nije na vlasti. Jel fakat mislis da Ubiparip, Stojcev, Crnkic igraju za 500 KM??
Ma ne mislim, nisam to nigdje ni rekao. Samo kazem, tako je - kako je. On daje iz svog dzepa, za razliku od drugih klubova ciji predsjednici obicno zaglave u milionske dugove.

Problem je sto (gotovo) svaki privatnik u ovoj drzavi radi iste stvari kao i Azmir, tesko da se tu nesto moze uraditi. Ovdje samo vidim da se on napada.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 avg 2019, 23:13

ASD je napisao/la:
Džejla neće nikad iz Goražda otići baš ga voli :P
Dario se kaže pokajao što je otišo al jbg sad je kasno :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 23:14

Federer17 je napisao/la:
Heller je napisao/la: Ima i dvije sedmice kako nije na vlasti. Jel fakat mislis da Ubiparip, Stojcev, Crnkic igraju za 500 KM??
Ma ne mislim, nisam to nigdje ni rekao. Samo kazem, tako je - kako je. On daje iz svog dzepa, za razliku od drugih klubova ciji predsjednici obicno zaglave u milionske dugove.

Problem je sto (gotovo) svaki privatnik u ovoj drzavi radi iste stvari kao i Azmir, tesko da se tu nesto moze uraditi. Ovdje samo vidim da se on napada.
Pa on je tema.

Mada to rade manje firme ne mogu firme od 1000 radnika kes isplaćivati.
Nullius in verba

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 23:15

Đek dođ dok traje sff ako ga đe ne metneš suicid odma izvrši

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 23:17

Osim13 je napisao/la:Đek dođ dok traje sff ako ga đe ne metneš suicid odma izvrši
Treba mu poslat ravu i reć da se zove Zejneba. Kad svrši Đeki, ona izvadi srbsku licnu i zove se Radovanka.
Nullius in verba

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2019, 23:18

Osim13 je napisao/la:Đek dođ dok traje sff ako ga đe ne metneš suicid odma izvrši
Zbog tog voliš SFF. :D

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 23:22

ASD je napisao/la:
Zbog tog voliš SFF. :D
Ovih dana ćemo se slabije pisat
Heller je napisao/la:
Treba mu poslat ravu i reć da se zove Zejneba. Kad svrši Đeki, ona izvadi srbsku licnu i zove se Radovanka.
Đek bi to obrisao sa nje i vratio u sebe...neće da može.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 avg 2019, 23:25

slika
gospođa do Hafizbegovića :mrgreen:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 23:30

Gledaj Ornele isto simentalka

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, jasmin10 i 4 gosta.