Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
jbt ova Kavala ima stvarno jaku ekipu barem po imenima rek'o bi za europu a kad je Hrgović odlazio tamo kontao sam ee gdje ode bolje da je u Širokom završio karijeru, ali bgm ljudi su 5 trenutno i po igračkom kadru imaju šanse za EU.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Drugo poluvreme Rubin-Spartak jos losije,odavno nisam gledao losiju utakmicu(ne racunajuci JSL
)drugo poluvreme Rubin imao 75% procenta loptu u pojedinim trenucima ali su uspeli cak 1 da osutaju ka golu i to u 94.minutu kada je Kornilenko postigao gol(kome sam to tada pozdravljao sve zivo sto ima kakav je to antitalenat
).Rubinu nije sviran i cist penal oko 60.minute kada je Kornilenko bio u duelu sa Parejom,i ovaj mu zabio lakat u lice ali sudija to nije video i dao je zuti Kornilenku zbog simuliranja.Spartak u drugom delu dve prilike,jednu kada je McGeady prosao 4-5 igraca i sutirao ali Ryzhikov na mestu i kada je Wellington zaobisao Ryzhikova ali se spetljao.
Spartak je u ovoj utakmici odigrao pametno,Karpin polako izrasta u odlicnog trenera,Spartak je tehnicki doteranija ekipa i mozda su trebali da pobede ovde jer su bili bolji ali takav je fudbal.
Rubin sada ostaje 3,a Spartak 4.na tabeli.
U sredu se igra jos jedan derbi a sastaju se Zenit i CSKA.
No po meni Larrisa ima jacu ekipu kojoj samo nedostaje jaci i bolji trener za neki veci uspeh.

Spartak je u ovoj utakmici odigrao pametno,Karpin polako izrasta u odlicnog trenera,Spartak je tehnicki doteranija ekipa i mozda su trebali da pobede ovde jer su bili bolji ali takav je fudbal.
Rubin sada ostaje 3,a Spartak 4.na tabeli.
U sredu se igra jos jedan derbi a sastaju se Zenit i CSKA.
Da Kavala ima stvarno jak ekipu na papiru sa Vallejom i Galinovicem na golu,sa Tomasicem,Ducrocqom,Ogbecheom,legendarnim Darcevillom...sa Okukom na kormilom koji je pristojan trener i Kavala je ekipa po njegovoj meri.brazzo je napisao/la:jbt ova Kavala ima stvarno jaku ekipu barem po imenima rek'o bi za europu a kad je Hrgović odla
No po meni Larrisa ima jacu ekipu kojoj samo nedostaje jaci i bolji trener za neki veci uspeh.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa tu je to negdje ali nisam znao da su i ovi ''slabiji'' timovi u grčkoj toliko igrački kvalitetni pa nekako kad usporediš jedan PAO sa ove 2 ekipe imam dojam da se razlika u jačini npr Panathinaikosa i Kavale ogleda jedino u kvalitenijim domaćim (grčki) igračima koji igraju i u Olympiakosu i u Panthinaikosu.Devil je napisao/la:
Da Kavala ima stvarno jak ekipu na papiru sa Vallejom i Galinovicem na golu,sa Tomasicem,Ducrocqom,Ogbecheom,legendarnim Darcevillom...sa Okukom na kormilom koji je pristojan trener i Kavala je ekipa po njegovoj meri.
It was turned around so that right looked wrong
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Drugo poluvreme Rubin-Spartak jos losije,odavno nisam gledao losiju utakmicu(ne racunajuci JSL)drugo poluvreme Rubin imao 75% procenta loptu u pojedinim trenucima ali su uspeli cak 1 da osutaju ka golu i to u 94.minutu kada je Kornilenko postigao gol(kome sam to tada pozdravljao sve zivo sto ima kakav je to antitalenat
).Rubinu nije sviran i cist penal oko 60.minute kada je Kornilenko bio u duelu sa Parejom,i ovaj mu zabio lakat u lice ali sudija to nije video i dao je zuti Kornilenku zbog simuliranja.Spartak u drugom delu dve prilike,jednu kada je McGeady prosao 4-5 igraca i sutirao ali Ryzhikov na mestu i kada je Wellington zaobisao Ryzhikova ali se spetljao.
Spartak ima odličnu ekipu koja može mnogo u Evropi. Wellington, Alex, Ibson, Suchy, Pareja, Ananidze, McGeady, Bazhenov i kamara mladih ruskih igrača. Po imenima sigurno su rame uz rame sa Zenitom. Nisu slučajno uzeli Marseillea na sred Velodromea. Nadam se da će napraviti nešto više u Evropi kad već nisu uspjeli u prvenstvu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Spartak je jedina ekipa u Rusiji koja je ove sezone pobjedila Zenita,sigurno da su dobra ekipa,ali ipak je Cska jedini dostojan suparnik Zenita u Rusiji,Spartak i Rubin su ipak za nijansu slabiji.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
rubin je odustao od titule cim je prodao semaka i bukharova...bez njih nije isto...plus im ryaznitsov nije u fromi kao prosle godine kad je barci zabio sa 40 metara...i jos carlosa eduarda skoro nikako nema u prvoj...sve su to razlozi njihovih neuspjeha...a cska je ubitacna i imaju ekipu za buducnost...u napadu necid i doumbia u vezi dzagoev mamaev strasni su zaista..
ja sam fasciniran koliko Rusi imaju dobrih mladih igraca, ne mogu sad da ih nabrajam, al ima ih stvarno puno ma Rusi imaju novac, to je najbitnije, napravit ce oni ligu da grmi
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ryaznitsov nikada i nije bio preterano vazna karika u ekipi Rubina,sto potvrdjuje i ove godine jer nije ni igrao dosta u repki ali koliko sam video pozvan je za prijateljsku 17.novembra.Carlos Eduardo je van forme totalno,juce sam ih gledao,katastrofalno igraju,Eduardo je imao dve perfektne lopte kakve napadaci traze ali nije uspeo dati gol,tacnije nije uspeo da iskontrolise loptu.gruezi je napisao/la:rubin je odustao od titule cim je prodao semaka i bukharova...bez njih nije isto...plus im ryaznitsov nije u fromi kao prosle godine kad je barci zabio sa 40 metara...i jos carlosa eduarda skoro nikako nema u prvoj...sve su to razlozi njihovih neuspjeha...a cska je ubitacna i imaju ekipu za buducnost...u napadu necid i doumbia u vezi dzagoev mamaev strasni su zaista..
Problem CSKA Moskve je da iako imaju odlicne mlade igrace,imaju i dosta stare i morace se podmladiti jos vise.Npr odbrana skoro citava ulazi/usla u trecu deceniju zivota krenuvsi od Sergeya(31 mislim),Semberas (32),braca Berezutsky(29).Istina je da u odbrani imaju supertalentovanog Schennikova,i beka u najboljim godinama Odiaha ali morace se na stoperima traziti mladja resenja.Videcemo da li ce uspeti i da zadrze Dzagoeva,Necida i Akinfeeva pre svega i na njima uz Hondu,Mamaeva,Schennikova graditi buducnost koja bi mogla da bude i vise nego blistava.
nije bio vazna karika ali bio je prvotimac,,,hocel se torpedo uspjet vratit?
cska skroz zguzila tog famoznog zenita, vode 3-0 u st.petersburgu..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
NOGOMETAŠI Zenita iz St. Peterburga propustili su realizirati prvu "meč-loptu" za osvajanje naslova ruskih prvaka. U zaostaloj utakmici 18. kola Zenit je na domaćem terenu poražen od moskovskog CSKA 3:1.
Situacija, ipak, nije dramatična. I uz ovaj poraz Zenit je tri kola prije kraja prvenstva udaljen šest bodova od sada drugoplasiranog CSKA, te mu u nedjelju slijedi domaći ogled 28. kola protiv prosječnog Rostova.
Inače, golove za Moskovljane postigli su Vagner Love (sedmi gol u 12. ligaškoj utakmici), Mark Gonzalez i Seydou Doumbia, dok je pod kraj susreta utješni gol za Zenit zabio Alessandro Rosina.
CSKA je pobjedom preskočio Rubin koji je sada na trećemu mjestu sa osam bodova zaostatka za Zenitom.
Ruska Premierliga, zaostala utakmica 18. kola:
Zenit - CSKA Moskva 1:3 (Rosina 90 / Love 14, Gonzalez 34, Doumbia 53)
Redoslijed: 1. Zenit 63, 2. CSKA Moskva 57, 3. Rubin 55, 4. Spartak Moskva 47...
Situacija, ipak, nije dramatična. I uz ovaj poraz Zenit je tri kola prije kraja prvenstva udaljen šest bodova od sada drugoplasiranog CSKA, te mu u nedjelju slijedi domaći ogled 28. kola protiv prosječnog Rostova.
Inače, golove za Moskovljane postigli su Vagner Love (sedmi gol u 12. ligaškoj utakmici), Mark Gonzalez i Seydou Doumbia, dok je pod kraj susreta utješni gol za Zenit zabio Alessandro Rosina.
CSKA je pobjedom preskočio Rubin koji je sada na trećemu mjestu sa osam bodova zaostatka za Zenitom.
Ruska Premierliga, zaostala utakmica 18. kola:
Zenit - CSKA Moskva 1:3 (Rosina 90 / Love 14, Gonzalez 34, Doumbia 53)
Redoslijed: 1. Zenit 63, 2. CSKA Moskva 57, 3. Rubin 55, 4. Spartak Moskva 47...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Vec sam rekao da je Cska jedina ekipa u Rusiji koja kvalitetom moze parirati Zenitu,ovom pobjedom su ipak odgodili slavlje u St. Petersburgu,ali tesko da ce Zenit ispustiti 6 bodova prednosti u 3 preostala kola.Zenit bi trebao iskesirati novac i nabaviti nekog boljega golmana jer niti Malafeev koji ne brani na onome nivou kada je osvojen kup uefa niti Zhevnov(koji je krivac za 2.gol Cska) nisu golmani koji mogu jamciti sigurnost.Cska je odlican tim,tim koji vrlo malo mijenja igrace u zadnjoj liniji,braca Berezutski te Ignashevich su tu cini mi se oduvjek,vezni red sa Hondom,Gonzalesom,Dzagoevim,Tosicem je impresivan a u napadau Wagner Love za kojega mi nikako nije jasno zasto nije napravio veliku karijeru,jednostavno je imao potencijal da bude jedan od najboljih napadaca svijeta ali eto,i danas je odlican u Cska.A tu je i i igrac koji mene osobno najvise impresionira Doumbia,mislim da ce ovaj momak napraviti velike stvari,nasljednig Drogbe u napadu Obale Slonovace.
[youtube][/youtube]
Zenit-Zhevnov, Anyukov, Alves, Luković, Lombaerts, Bystrov, Danny, Semak, Denisov, Kerzhakov, Lazović
Cska-Akinfeev , Odiah, Ignashevich, Berezutski, Berezutski, Nababkin, Honda, Mamayev, Dzagoev, Doumbia, Love
[youtube][/youtube]
Zenit-Zhevnov, Anyukov, Alves, Luković, Lombaerts, Bystrov, Danny, Semak, Denisov, Kerzhakov, Lazović
Cska-Akinfeev , Odiah, Ignashevich, Berezutski, Berezutski, Nababkin, Honda, Mamayev, Dzagoev, Doumbia, Love
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Nisam gledao tekmu,krivo mi je, ali sam poprilicno iznenadjen rezultatom,nisam ocekivao ovako visoku pobedu "Armejaca" na Petrovsky stadionu.
Sto se tice Kupa Srbije bez iznenadjenja i bice pravo jako 1/2 finale.
PArtizan je u Nisu lagano prosao pored Sindjelica 4:0.
Vosa kuci tesko pobedila Jagodinu sa 1:0
U jednoj superzanimljivoj tekmi(pogledao malopre izvestaj) Sloboda je pobedila Spartak sa 3:2.
I mi na kraju u poslednjim sekundama pobedili Teleoptik 2:1.
Sto se tice Kupa Srbije bez iznenadjenja i bice pravo jako 1/2 finale.
PArtizan je u Nisu lagano prosao pored Sindjelica 4:0.
Vosa kuci tesko pobedila Jagodinu sa 1:0
U jednoj superzanimljivoj tekmi(pogledao malopre izvestaj) Sloboda je pobedila Spartak sa 3:2.
I mi na kraju u poslednjim sekundama pobedili Teleoptik 2:1.
odkad nababkin igra za cska ?ja konto da je u spartaku...
Koliko znam,nije on nikada bio clan Spartaka.gruezi je napisao/la:odkad nababkin igra za cska ?ja konto da je u spartaku...
Nababkin je igrao za FK Moscow i ove sezone je presao u CSKA,nije on video Spartaka. 

Moze li mi neko objasniti sta predstavlja ova traka na lijevoj ruci kod trenera u Portugalskoj ligi. Ja sam trazio po raznim stranicama i nisam nasao. Moja predpostavka je da su oni kao vodja nekog tima.

Morunho je takodjer ovu traku nosio, pa zatim Bento dok je vodio Sporting, i jos neki lijevi treneri kada gledam pregled Portugalske lige.

Morunho je takodjer ovu traku nosio, pa zatim Bento dok je vodio Sporting, i jos neki lijevi treneri kada gledam pregled Portugalske lige.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
1.HNL
Rezultati 15. kola:
Zagreb - Hrvatski Dragovoljac 0:1 (Zlatar)
Lokomotiva - Hajduk 0:1 (Oremuš)
Istra - Cibalia 1:0 (Linić)
Osijek - Slaven Belupo 1:1 (Špehar; Pelaić (ag))
Šibenik - Karlovac 2:1 (Alispahić (11m), Jelić; Primorac)
Inter Zaprešić - Varaždin 2:0 (Babić, Bosec)
Zadar - Rijeka 1:0 (Santini)
Split - Dinamo 0:1 (Calello)
Tablica nakon 13 kola:
1. Dinamo 38
2. Hajduk 34
3. Cibalia 27
4. Split 26
5. Inter Zaprešić 23
6. Varaždin 23
7. Slaven Belupo 21
8. Rijeka 21
9. Zagreb 20
10. Karlovac 19
11. Zadar 19
12. Osijek 18
13. Šibenik 17
14. Lokomotiva 15
15. Istra 9
16. Hrvatski Dragovoljac 6
Lista strijelaca:
10 - Vukušić (Hajduk), Sammir (Dinamo)
9 - Krstanović (Zagreb)
6 - Kresinger, Bartolović (Cibalia), Bule (Lokomotiva), Alispahić (Šibenik), Santini (Zadar)
5 - An. Sharbini, Ibričić (Hajduk)
4 - Štrok (Rijeka), Brezovec (Varaždin), Jelić (Šibenik)
Parovi 16. kola (19. i 20.11.):
Hrvatski Dragovoljac - Dinamo
Inter Zaprešić - Karlovac
Split - Rijeka
Zadar - Varaždin
Šibenik - Slaven Belupo
Osijek - Cibalia HRT2
Istra - Hajduk
Lokomotiva - Zagreb
Rezultati 15. kola:
Zagreb - Hrvatski Dragovoljac 0:1 (Zlatar)
Lokomotiva - Hajduk 0:1 (Oremuš)
Istra - Cibalia 1:0 (Linić)
Osijek - Slaven Belupo 1:1 (Špehar; Pelaić (ag))
Šibenik - Karlovac 2:1 (Alispahić (11m), Jelić; Primorac)
Inter Zaprešić - Varaždin 2:0 (Babić, Bosec)
Zadar - Rijeka 1:0 (Santini)
Split - Dinamo 0:1 (Calello)
Tablica nakon 13 kola:
1. Dinamo 38
2. Hajduk 34
3. Cibalia 27
4. Split 26
5. Inter Zaprešić 23
6. Varaždin 23
7. Slaven Belupo 21
8. Rijeka 21
9. Zagreb 20
10. Karlovac 19
11. Zadar 19
12. Osijek 18
13. Šibenik 17
14. Lokomotiva 15
15. Istra 9
16. Hrvatski Dragovoljac 6
Lista strijelaca:
10 - Vukušić (Hajduk), Sammir (Dinamo)
9 - Krstanović (Zagreb)
6 - Kresinger, Bartolović (Cibalia), Bule (Lokomotiva), Alispahić (Šibenik), Santini (Zadar)
5 - An. Sharbini, Ibričić (Hajduk)
4 - Štrok (Rijeka), Brezovec (Varaždin), Jelić (Šibenik)
Parovi 16. kola (19. i 20.11.):
Hrvatski Dragovoljac - Dinamo
Inter Zaprešić - Karlovac
Split - Rijeka
Zadar - Varaždin
Šibenik - Slaven Belupo
Osijek - Cibalia HRT2
Istra - Hajduk
Lokomotiva - Zagreb
...što je više lome to je volim jače...
Nalchik-CSKA Moskva 1:1,Zenit vodi na poluvremenu protiv Rostova 1:0,jos samo jedno poluvrijeme nas dijeli od titule,jedino ako ne udje za Rostov Mersudin Ahmetovic i zafrka sve 

Dva kola prije kraja prvenstva Zenit je pobjedom protiv Rostova rezultatom 5:O postao novi prvak Rusije
66 bodova,8 bodova prednosti nad prvim pratiocem 2 kola prije kraja,20 pobjeda 6 remija i samo 2 poraza,sta reci nego dominacija,L.Prvaka nas ceka

66 bodova,8 bodova prednosti nad prvim pratiocem 2 kola prije kraja,20 pobjeda 6 remija i samo 2 poraza,sta reci nego dominacija,L.Prvaka nas ceka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.