FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nikad_izvini » 09 nov 2010, 17:54

Sad to ami treba da potvrdi :lol: Jesam li nešto slagao ? Izmislio ? Malo si nepismen, piše se, "treba ti". Prvo osnovnu školu završi pa dijeli dijagnoze :mrgreen:

@Casper, kakve veze ima jesam li iz Sarajeva. Jesam.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 09 nov 2010, 17:55

Ocito da ovaj frajer nema lijepih sjecanja iz djetinjstva u vezi sa FK Sarajevom i Hordama. :cry:
A cuj sjecate li se 46. a niko s foruma tad ni u mudima nije bio :lol:
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 nov 2010, 17:58

Khm, to se i desilo :lol: Evo glave ako ovaj ekii/ami ima više od 14 godina :mrgreen:

Ponavljam, slučaj kada je Leotar uzeo titulu. Do tada sam bio ravnodušan. Od tada, sve najgore. S kim god da igrate ja sam kontra vas.

Ovo što sam napisao se odnosilo na raspad u upravi. Također vam želim da ispadnete od Lištice, to sam zaboravio da napomenem :mrgreen:

@Mačor, postoji nešto što se zove historija :lol: Znaš, neki znaju da čitaju :lol: Što se tiče lijepih sjećanja. Naselje je Hrasno, ovdje ste ugrožena bića :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 09 nov 2010, 18:00

nikad_izvini je napisao/la:Sad to ami treba da potvrdi :lol: Jesam li nešto slagao ? Izmislio ? Malo si nepismen, piše se, "treba ti". Prvo osnovnu školu završi pa dijeli dijagnoze :mrgreen:

@Casper, kakve veze ima jesam li iz Sarajeva. Jesam.
I ti primjetio da je ekii=ami :D
Jbg druze @ami il ti ga @ekii kako god hoces, preocigledno je i vrijeme je da pocnes koristit jedan nick. Ja preporucujem da uzmes ovaj ami jer sam primjetio da pises pametnije postove s njim :mrgreen:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2010, 18:01

Dragan Jović trener Sarajeva?
Utorak, 09 Studeni 2010 17:40

SARAJEVO - Dragan Jović, doskorašnji trener Zrinjskog i jedan od najboljih stručnjaka na bh. sceni, najozbiljniji je kandidat da u proljetnom dijelu vodi tim Sarajeva.

Iako je Uprava bordo momčadi dala «bezrezervnu» podršku Mirzi Varešanoviću, naš izvor tvrdi kako se čeka revanš susreta Kupa na Pecari, kako bi se i službeno krenulo u potragu za novim trenerom.

Osim Jovića, kao nasljednik Mirze Varešanovića spominje se Husref Musemić, koji uživa veliko povjerenje bh. navijača. Ipak, Jović je u prednosti, jer ima simpatije najutjecajnijih članova Uprave FK Sarajevo. Varešanoviću su pojedinci iz kluba «sapunjali» dasku od prvog kola, tako da je živio od nedjelje do nedjelje. Aktualni trener bi mogao pomrsiti račune svojim «šefovima» ukoliko bi izborio prolaz u polufinale Kupa BiH.

JAVNO.ba
http://javno.ba/slajd/dragan-jovi-trener-sarajeva.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 nov 2010, 18:01

Neću više na muku da vam prisjedam. Ima vremena :lol: Napisao sam šta mislim, zašto to mislim i šta vam želim. Toliko od mene.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 nov 2010, 18:02

ami je napisao/la:
ekii je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuziju :lol: U prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Neka obrate pažnju na imena koja se prozivaju da su "opstruirala" Bljakića. Spominje se Dževad Bečirević-Načelnik opštine Centar. Iste one opštine koja im "oprašta" dugove i toleriše neplaćanje igranja na Koševu. Oni bi da igraju džaba na Koševu a da se Bečeriveć ništa ne pita. E pa ne može to tako. Politike se hvataš, od politike ćeš i da stradaš.
Koga da žalim i kome sreću da želim. Njima, jel :lol:
Sve najgore komšije :mrgreen: Uljepšali su mi mjesec. Također sad sam siguran. Političari su im se uvalili u klub, imaće žestok problem da ih se otresu :lol: Neka, neka ;)

¨ Umno poremecena osoba.Trebati pomoci pod hitno! :cry:

Kad ovo procitaju iz Listice mozda ga mobilišu!, njima uvjek treba ovakvih umno poremecenih osoba! :?:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 nov 2010, 18:04

HZ su bile u Širokom sada u nedjelju. Kada su skipari bili u Sa ne sjecam se. A Boga pitaj kada ce doci ako ikad dodju...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 09 nov 2010, 18:09

nikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuziju :lol: U prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Neka obrate pažnju na imena koja se prozivaju da su "opstruirala" Bljakića. Spominje se Dževad Bečirević-Načelnik opštine Centar. Iste one opštine koja im "oprašta" dugove i toleriše neplaćanje igranja na Koševu. Oni bi da igraju džaba na Koševu a da se Bečeriveć ništa ne pita. E pa ne može to tako. Politike se hvataš, od politike ćeš i da stradaš.
Sve najgore komšije :mrgreen: Uljepšali su mi mjesec. Također sad sam siguran. Političari su im se uvalili u klub, imaće žestok problem da ih se otresu :lol: Neka, neka ;)
Koji si ti glup! Ocigledno da neznas sta je navijacko prepucavanje. Sutra navijaj za siroki mozda ti ubiju brata ili nekog bliskog, konju neodgojeni....
Zakuni se Bogom da nemas nijednog poznanika, jarana, clana sire porodice koji navija za Sarajevo a da si dobar sa njim. Ja mislim da takva osoba nepostoji u naem gradu.
G A Z I
Željo sve do pobjede

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 nov 2010, 18:10

Dugo sam se kopkao da li da odgovorim, ali kad neko nema razuma ni gram onda se samo po sebi nameće replika na brdo laži koji dotični širi o FK Sarajevu ili ti ga jedinom sportskom brendu u glavnom gradu.Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?Nema!Pozdravi mi Alisu u zemlji štrumfova.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 09 nov 2010, 18:16

nikad_izvini je napisao/la:Neću više na muku da vam prisjedam. Ima vremena :lol: Napisao sam šta mislim, zašto to mislim i šta vam želim. Toliko od mene.
Evo ja sam sa Grbavice trenutno, de mi dokazi da smo ovdje ugrozeni i da jos nesto, ne mozes ti meni zgaditi Zelju svojim sovinizmom prema Sarajevu toliko da i dalje ne bude on meni 2 klub po dragosti u PL!!
Patriotizam prema svom klubu je super nestooo, ali sovinizam je vec nesto drugo i odvratno a to si ti.. ako treba mogu ti i napisati koja je razlika i sta je sovinizam a sta patriotizam, ako vec ne znas ;)
Pozz
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 nov 2010, 18:20

FRANK RIBERY je napisao/la:
Dugo sam se kopkao da li da odgovorim, ali kad neko nema razuma ni gram onda se samo po sebi nameće replika na brdo laži koji dotični širi o FK Sarajevu ili ti ga jedinom sportskom brendu u glavnom gradu.Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?Nema!Pozdravi mi Alisu u zemlji štrumfova.
Mozda bi ti bolje bilo da si odsutio ispao bi u najmanju ruku pametni.Ko nam je bio u upravi a rati zlocinac je jel karadzic? Koji navijaci su krvoloci je Djilda? Kojeg rezima smo mi ostatak zeljeznickog? i boga ti ko je to doveo rat na ove prostore to mi je ono bas pitanje..Nasi uspjesi i nasi nesupjesi su nasi i ti ti takvi nemate nista s tim..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 nov 2010, 18:22

Casper_kb je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Neću više na muku da vam prisjedam. Ima vremena :lol: Napisao sam šta mislim, zašto to mislim i šta vam želim. Toliko od mene.
Evo ja sam sa Grbavice trenutno, de mi dokazi da smo ovdje ugrozeni i da jos nesto, ne mozes ti meni zgaditi Zelju svojim sovinizmom prema Sarajevu toliko da i dalje ne bude on meni 2 klub po dragosti u PL!!
Patriotizam prema svom klubu je super nestooo, ali sovinizam je vec nesto drugo i odvratno a to si ti.. ako treba mogu ti i napisati koja je razlika i sta je sovinizam a sta patriotizam, ako vec ne znas ;)
Pozz

Svaka čast majstore, ma **** papka ovo ne bih nikad napisao pravi navijac Zelje! ;) .

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 nov 2010, 18:23

pile87 je napisao/la:
Mozda bi ti bolje bilo da si odsutio ispao bi u najmanju ruku pametni.Ko nam je bio u upravi a rati zlocinac je jel karadzic? Koji navijaci su krvoloci je Djilda? Kojeg rezima smo mi ostatak zeljeznickog? i boga ti ko je to doveo rat na ove prostore to mi je ono bas pitanje..Nasi uspjesi i nasi nesupjesi su nasi i ti ti takvi nemate nista s tim..
Ja koliko znam Karadžić je bio psiholog prije rata kod kojeg su igrači išli na redovne tretmane..Drugo, govorim o periodu 94/95.Pročitaj još jednom post i ne pravi se pametan.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

1921 !
Kontakt:

Post Postao/la 1921 ! » 09 nov 2010, 18:24

pile87 je napisao/la:
MA PUSTI PILE UDBAŠE !
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 09 nov 2010, 18:27

FRANK RIBERY je napisao/la:Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.
ja samo znam na jednog ratnog zlocinca koji je, gle cuda, radio u fk sarajevu a ne u zelji... :? raso dabic, ili radovan karadzic. a za ovo drugo sto si napisao, ti treba dati dozivotni ban na forumu.
FRANK RIBERY je napisao/la:Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.
na ovo se moram slatko nasmijati... :lol:
momak, ako je neko ostatak starog komunistickog rezima onda ste to vi 8-)
a da stvar bude jos kontradiktornija (mozda nisi dobro pohopio casove istorije), nije nas komunizam doveo u rat nego nacionalizam, onaj pokret ciji ste postali dio cim su narodne vodje preuzele kormilo u bosni... tj. jedini klub koji je iz komunistickog tabora presao u nacionalisticki jeste fk sarajevo...
mi smo uvijek bili radnicki klub a ne ko neki, rezimski
FRANK RIBERY je napisao/la:I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?
ima, sarajevo 8-) ko je primao 5 komada od slovackih i madjarskih malih timova tokom 60 godina u Srednjoevropskom kupu? hmm... pogadjaj ;)
Zadnja izmjena: tm84, dana/u 09 nov 2010, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 09 nov 2010, 18:28

1921 ! je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
MA PUSTI PILE UDBAŠE !
ti mali papane nisi vidio sarajeva dok rat nije poceo to ej evidentno po kolicini neznanja koju prosipas ovdje
ajde javi mi se na Pm dacu ti knjigu sa istorijom Želje sve do 2001 godine pa da se malo edukujes
koji zlocinci daj mi njihova imena??? ajde

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 nov 2010, 18:30

pile87 je napisao/la:

Ja koliko znam Karadžić je bio psiholog prije rata kod kojeg su igrači išli na redovne tretmane..Drugo, govorim o periodu 94/95.Pročitaj još jednom post i ne pravi se pametan.
Sad znas da neznas a i to je napredak, kritikujes nekog a sam pises gluposti karadzic je bio u fk sarajevu, drugo daj da cujem odgovore tvoje i daj ko je gdje bio 95 ko je ratni zlocinac bio kod nas u upravi ????
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 nov 2010, 18:32

ljutinar je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:HZ su bile u Širokom sada u nedjelju. Kada su skipari bili u Sa ne sjecam se. A Boga pitaj kada ce doci ako ikad dodju...
Kad budemo dogovorali sa upravom,federalnim mupom i inima...ciao djecaci

Oni su kao klub omrzeni ne samo u Sarajevu vec u gotovo cijeloj BiH ,jos imaju zapadni Mostar gdje mogu otici,a na druga mjesta ce biti žestoko docekani u to budi uvjeren.Mada mislim da im ovo nece bas mnogo tesko pasti ,jer oni i nemaju navijace ,jedino ce im biti ofirno pokazati licnu kartu! :cry:

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 09 nov 2010, 18:34

pile87 je napisao/la:
Joj Ribery nemoj molim te pisat gluposti, ja sam Hordas al ovo o Karadjicu je smijesno, taj isti Karadjic je bio kod NAS u klubu.. tako nemoj o tome bolje za nas hehe ;)
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BungaBum, PeppermintSA, riki46 i 63 gosta.