FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ReX
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ReX » 16 avg 2019, 17:42

:urnebes: :urnebes:
@igrajlopte 🐦

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 16 avg 2019, 17:49

HongKong je napisao/la:Ma bitno je da se sad svako mora dobro namuciti da ima mjesto u timu. Ukoliko nema neki kvalitet iznad ove lige. Neki sto odigraju dobro jednu utakmicu po sezoni imaju minutazu u skladu s tim sto pokazuju. Zato vise nema setkanja po terenu, pa i taj Zec koji im je bio posljednja nada da seru po dovedenim igracima u 70. i nekoj minuti istrci sprint preko 50 metara i namjesti gol. Toliko je nespreman i zapusten.
On me bas pozitivno iznenadio kondicijom i zalaganjem, ko zeli u prvih 11 svaku utakmicu mora dati svoj maksimum, i to je jedino tako ispravno. Uz onakvo zalaganje kompletne ekipe dobar rezultat nece izostati

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 16 avg 2019, 17:57

Svi na Grbavicu!

Biće Željo opet Šampion!

Ramovicu jos nije kasno da umjesto "prijatelja" poslusa sta mu najtrofejniji trener i šef stručnog štaba kaže. Mani se "prijatelja" Rama, Željo ti daje platu a ne trebe koje ne smiju na skupstinu da dođu, vec iza nikova i po sijelima kokodaču.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 16 avg 2019, 18:02

Neka mu ova tekma u srijedu bude putokaz za dalje,svima je u interesu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 avg 2019, 18:03

Mamlaz je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Ma bitno je da se sad svako mora dobro namuciti da ima mjesto u timu. Ukoliko nema neki kvalitet iznad ove lige. Neki sto odigraju dobro jednu utakmicu po sezoni imaju minutazu u skladu s tim sto pokazuju. Zato vise nema setkanja po terenu, pa i taj Zec koji im je bio posljednja nada da seru po dovedenim igracima u 70. i nekoj minuti istrci sprint preko 50 metara i namjesti gol. Toliko je nespreman i zapusten.
On me bas pozitivno iznenadio kondicijom i zalaganjem, ko zeli u prvih 11 svaku utakmicu mora dati svoj maksimum, i to je jedino tako ispravno. Uz onakvo zalaganje kompletne ekipe dobar rezultat nece izostati
Normalno. Pa vidi se to na svakom igracu. Papci dizali neke poluigrace i od njih pravili zvijezde od Radinovica i Secerovica pa dalje, a isti ismijavali Dadu koji je nase dijete i Lampard za navedene amatere. Prosla su vremena kad su forumi i razni poltroni sastavljali ekipe, tjerali i dovodili igrace, dizali svoje ljubimce, pljuvali one koji igraju ispred njih.
Cuva Bog Zelju svog!

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 16 avg 2019, 18:33

Zna li neko koliko je karata otišlo danas, otprilike bar? Sutra posjeta sigurno ne ide ispod 7 milja.

P.S. Koeficijent nam je haos op'o, mora se ovo popravljat za godinu dana, sa 3 na 6 minimum :kafa:
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 avg 2019, 20:10

Prodaja ulaznica od 10 do 16 sati vršit će se u prodajnoj kućici ispred stadiona, a od 16 sati do početka drugog poluvremena kupovina je moguće na još dva prodajna objekta. Jedan će se nalaziti ispred sjeverne tribine, a drugi na platou ispred istočne tribine gdje će se isključivo kupovati ulaznice za istočnu i južnu tribinu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 avg 2019, 21:11

@Osim13 nijednom nisi napisao “SVANI”, a Bogicevic igra u prvih 11 sutra :hmmmmm:
A i @Rokoko nikakvog uzbudjenja

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 21:13

Šuti znojim se ko pred prvu bračnu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 avg 2019, 22:06

Ako Ramovic ne bude igrao, neka kupe prnje....
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 avg 2019, 22:44

LjoZee je napisao/la:@Osim13 nijednom nisi napisao “SVANI”, a Bogicevic igra u prvih 11 sutra :hmmmmm:
A i @Rokoko nikakvog uzbudjenja
To se ne doživljava riječima, sutra pratiti poetryinmotion i diviti se je sve što je potrebno. :ljepota:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 16 avg 2019, 22:52

Dobro je rekao Amar danas, prva utakmica u kojoj smo kao neki favoriti, sto moze biti mac sa dvije ostrice. Nije ova Sloboda bas "bez zuba", utakmicu protiv pitara izgube tri razlike ali fule pet cistih sansi sto je moglo vrlo lako utakmicu okrenuti u drugom pravcu. Bice mi interesantno vidjeti za kakvu ce se postavku nasi odluciti, idemo li od prve minute sa pritiskom ili cemo polako i oprezno. Amar je uvijek volio igru bez puno rizika ali je ovih dana izjavio da publiku na tribinama moze zadrzati samo dobra i atraktivna igra, pa nesto kontam da cemo mi njih napast jako od samog pocetka. Ako bude tako onda ce Alispahica vjerovatno "mijenjati" E. Zec koji defanzivno nije velika radilica ali bi zato u napadu bili duplo opasniji i otvorilo bi se vise prostora za krila. U takvoj poziciji Dado i Bojo ce morat poginut da donesu napadacima dovoljno lopti a opet u svakom trenutku jednim okom paze na protivnika. Ne bi se ljutio i da nam daju go, ako cemo mi njima pet. :mrgreen:

Salu na stranu, ocekujem kvalitetnu i atraktivnu utakmicu kakvu nismo odavno odigrali. Nadam se pobjedi a ako rano damo prvi go, mozda i jako uvjerljivoj.

Naprijed Željo ljubavi moja!

P.S. @Braco, sta ti kazes za ovo do sada? Pohvale, kritike, sugestije? Mani se sff_a, piva i lakih zena. :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 avg 2019, 23:13

https://fkzeljeznicar.ba/raspored-utakm ... bih/38317/
Novo na zvanicnoj :mrgreen:
Juniori: FK Željezničar – FK Krupa / Nedjelja 17:30 sati / Pomoćni teren sa prirodnom travom, Grbavica

Kadeti: FK Sloboda – FK Željezničar / Subota 18:00 sati / Stadion Tušanj

Pioniri: FK Sloboda – FK Željezničar / Subota 16:00 sati / Stadion Tušanj

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 17 avg 2019, 00:05

Nekako me podsjeca.. Samo razmišljam..

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 17 avg 2019, 01:53

Alipasino je napisao/la:Sutra dolazi najgrublja ekipa na balkanu i sire.Sutra dolazi ekipa koja je nase igrace gadjala ciglama.wDakle u kost u koljeno u plecku samo tako cemo ih smirit.Znaci ne stedit ni sekunde a Zec se mora dobro cuvat da ga neko ne povrjedi i u slucaju povoljnog rezultata odma na klupu.Ocekujem tesku pobjedu i sudiju koji ce svirat na nasu stetu.Vidjecete da ce nas sudija sutra odrat.
I ja mislim da ce biti dosta teska utakmica, a imam osjecaj da ce nas Sivac seljacic zavaliti samo tako

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 17 avg 2019, 04:57

Slobodinog se napada ne bojim , a imam osjećaj da će sve ostalo da im popuca nakon pritiska na terenu i tribinama. Znaci očekujem pobjedu sa 2,3 razlike ali i 1 0 elham :kafa: Sutra 4-4-2 ili 4-4-1-1. Veseli od prve minute.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 avg 2019, 08:19

Merhaba i tebi ako ti kazes bice tako Remzine mi pite kljukuse.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 17 avg 2019, 09:26

Hoce li mi neko objasniti zasto hajcanje za ovu tekmu nije ni blizu onom protiv Zrinjskog?
Zeljo nas treba i moramo napuniti Grbavicu na svakoj utakmici, a ne samo kad dolaze Zrinjski ili Sarajevo. Jako je bitno da veceras pobijedimo i ostanemo na prvom mjestu pred dva nesto teza meca jer idemo Sirokom, a onda dolazi derbi.
Navijaci, odnosno mi koji budemo na Grbavici itekako mozemo pomoci klubu, zato svi na Grbavicu svaku utakmicu!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 avg 2019, 09:39

Opet 5.000 KM kazna. Pa yebem li vam sve

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 avg 2019, 09:43

Teška utakmica protiv još jedne seljačke ekipe. Prošle sezone smo sve tri igrali 0:0 sa njima, a dvije posljednje u prvenstvu nisu dali gol, ali su prije toga Širokom i Radniku zabili po dva. Ponovo treba pametno odigrati, bez srljanja i da slučajno ne primimo neki jeftin gol, protiv ovakvih se teško okreće.

Nadam se da ćemo krenuti oštro od prvog minuta, čisto da znaju gdje su došli, jer tamo redovno popijemo batine na terenu.

Ovu jednostavno moramo pobijediti, tri naredne su nam preteške gdje ćemo sigurno izgubiti neke bodove, tako da ovakve domaće moramo pobjeđivati.

Iskreno, Ermina bih ja odmorio i ovu utakmicu, pa ga onda ubacio na Pecari jer se tamo igra fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 26 gostiju.