FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma hajde bitno je da smo se borili i imali 12 kornera 

Namjerno se povukli protiv Sarajeva ?camparinho je napisao/la:Ma ja nisu se oni povukli i prepustili nesposobnim mentolima loptu jer su znali da moraju 2 gola primiti. Da su morali jos 2 bi nam zabili, a cak mislim da su ovi nasi jos i fino odigrali. Jednostavno im nije trebalo vise od ovog i cao.fks74 je napisao/la:S.re ko' god sta kaze protiv igraca i strucnog staba. Mi smo drugo poluvrijeme Bate drzali u njihovom sesnaestercu. Drugo poluvrijeme su svi igraci igrali odlicno, skoro bez greske. Svaka im cast, svima.
Falio im jedan standardan igrac, u ligi deru po 4,5 komada i protiv nas fol opusteno igrali.

Bolje da odes na aerodrom i pljunes svakog u lice nego da pises ovakve podcjenjivacke gluposti..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
mirzatele je napisao/la:Znate li sta je ovaj BATE ?
KUR.ČINA
Ubili bi ih u oba meca da smo bili kompletni..Oremus, Rahmanovic, Ahmetovic + Stanojevic i Pidro, pa jbt nama je.beni Sisic prva postava

Ovo vec sad apsolvirati,vec od sutra svi po jedan cilj svi po odbranu titule prvaka jel ova ekipa to moze i hoce aBd 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma vecina nas je zadivoljna,Al nazalost ovih par dezurnih pljuvaca su glasniji,Al kad covjek malo bolje skonta oni ne vole samog sebe a ne Sarajevo i legende SarajevaHzHercegovac je napisao/la:Ovi pljuvačiserete k'o grlice, trener nije kriv što se od igrača lopta odbija k'o od balvana, što nemaju koncentracije , snage ili znanja u trenucima kada treba završiti akciju. Bgm previše serete, podržite. Ja sam zadovoljan i igračima i trenerom i postavkom.
NAPRIJED SARA'JVO
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 15 avg 2019, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la:U 79.minuti Musemic prica s nekim od domacih ili sudijama i govori u jednom momentu "no money".

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A sto su se aktivirali da brane sefa ofirno i providno. Prvu utakmicu je izgubio zato sto je kukavica bio i ostao i zato smo ispali. Cime se mi zadovoljavamo zato nam i jeste ovako... Nama je najbitnije da nismo dozvijeli debakl kao prosle godine i sve nam je dobro odmah... Sad cemo vidjeti u prvenstvu sta i kako ali daj boze da ponovimo proslu sezonu... Nadam se da onaj sa onim cudnim pokretima nece vise izmisljati toplu vodu i mijenjati pozicije igracima. Igracima nista ne zamjeram nije Velkoski sam sebe stavio da igra 90 minuta a vidi se da ga ne ide... Nadam se da Andrej od danas nije pao u plan b jer doticni jedva ceka da pokaze da mladi igraci nisu spremni za velike stvari. I Resic je sklonjen isto tako a prosle sezone bilo je mjesta da mu se da svaku utakmicu odredjena minutaza.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Djesi hordas, hoces profil ?NorthN01 je napisao/la:Dva bolida se sastavila,l...Fudo je napisao/la:Nego sta nego neuspjeh. Ako se drugacije misli, nikad necemo ni napredovati. U zenici je ovo izgubljeno bezmudnom igrom, Husrefov porazZip je napisao/la:TRENER JE IZGUBIO OVAJ DVOMEC !!!!!
Bravo za borbu u drugom poluvremenu...
Ovo je neuspjeh u Evropi, sta god vi rekli...

Idi pali baklje oi topovske pa gadjaj u teren mangupe

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Dje onaj north da ovog s datumom zovne pred sjever da ovo kaze, vise mi ga je puna kapa
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Haj nam pokazi kako bi ti to izveo?16022019 je napisao/la:A sto su se aktivirali da brane sefa ofirno i providno. Prvu utakmicu je izgubio zato sto je kukavica bio i ostao i zato smo ispali. Cime se mi zadovoljavamo zato nam i jeste ovako... Nama je najbitnije da nismo dozvijeli debakl kao prosle godine i sve nam je dobro odmah... Sad cemo vidjeti u prvenstvu sta i kako ali daj boze da ponovimo proslu sezonu... Nadam se da onaj sa onim cudnim pokretima nece vise izmisljati toplu vodu i mijenjati pozicije igracima. Igracima nista ne zamjeram nije Velkoski sam sebe stavio da igra 90 minuta a vidi se da ga ne ide... Nadam se da Andrej od danas nije pao u plan b jer doticni jedva ceka da pokaze da mladi igraci nisu spremni za velike stvari. I Resic je sklonjen isto tako a prosle sezone bilo je mjesta da mu se da svaku utakmicu odredjena minutaza.
Bas me zanima formacija tebe i tebi slicnih.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Bravo sefe, kakva postavka u ova 2 meca. Upotpunost nadigrali jednu ekipu kao sto je bate. Ma brravo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
I ovo je velika tuga, da ti stoperski tandem cine Serbecic- Lazic ali zato naprijed imas Sisica i Handzica.
90% poteza Husrefa u ovom dvomeču smatram logičnim. Neki od njih:Zip je napisao/la:Ne znam sta si ti gledao, ali ovo je dno kakvu smo mi postavku igrali i sa kakvim igracima smo igrali odnosni na kakvim su pozicijama igrali...Tele33 je napisao/la:Svaka čast Husrefe! Postavka odlična oba meča, ali s ovim rosterom i ovakvim izdanjem pojedinaca, Klopp ovo ne bi prošao... Vraćamo se u realnost Premijer Lige gdje nema ovakvih granitnih odbrana (osim naše), ipak smo nivo ispod po mnogo čemu.
Prva utakmica
- Prvo smo ih napali sa Tatarom i Hebibom po desnoj strani gdje smo najjači i pravili im dar-mar (svaki napad je išao na njih) - vjerovatno instrukcija šsš?
- Tri izmjene u prvom dvomeču su unijele promjenu u igri to pokazuje i akcija za go: Mustafić - Šišić - Handžić. Guzina je bio target man broj 2 u tim momentima i nakon što je Hare izgino do tog momenta, dobio je više prosotra što je rezultiralo golom, a Guzina je bio način da se lopta prenese u njihovu trećinu.
Druga utakmica
- Husref je gurnuo sve karte u napad već od početka. Letić i Hebibović su konstantno igrali na protivničkoj polovici. Svjesno je preuzeo rizik, znajuči da je trojac Kovačević - Lazić - Šerbečić najkvalitetniji dio ekipe vjerovatno ostavio ih je na vjetrometini i na kraju se ispostavilo da su oni većinu toga uspješno i zatvorili.
- Gavrić na DMF, najkvalitetniji kreator u trenutnom rosteru. Ako se Bate povukao, trebao je neko da organizuje napade iz dubine, što je upravo Gavrić i radio dobro.
- Obzirom na veliki broj centaršuteva (nažalost loših) i kornera pokušati sa Haretom i Ahmetom je bilo logično. Tatar je kao najbolji igrač prošlu utakmicu, skautiran i večeras zatvoren u potpunosti. Nažalost, trener Batea je odgovorio sa 5 igrača u zadnjoj liniji ubrzo nakon te izmjene.
- Zamjeram mu to što nije odmah počeo sa Mustafićem. Andrej nema (još) taj kvalitet u nogama da igra na poziciji kojoj igra na ovom nivou i da izdrži ovakve intenzitete pritiska.
Da je ona lopta kod prvog gola u Zenici izašla i da Lazić nije napravio glupost kakvu jest, da je Krste noćas nešto odigro, možda bismo slavili još jedan historijski uspjeh Husrefa Musemića (malo ih je bilo zadnjih mjeseci: 0-3 na Grbavici (specijalno za štrumfa @16...) i dupla kruna su ono što prvo pada na pamet).
Sarajevo nije Husref Musemić, ali boljeg trenera u ovom desetljeću imali nismo. Mnogi sa strane žele da poljuljaju povjerenje navijača u njega jer ih je strah kontinuiteta u igračkom kadru i stručnom štabu koji imamo. Ali džaba napadaju, mahala je hvala Bogu napustila klub i mnogo je teže uvući takve probleme u epicentar FKS, za razliku od nekih drugih fudbalskih klubova u gradu.
Samo naprijed Saraj'vo!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ti jedva dočekao da se malo zakuha, pa da probaš malo doliti ulja na vatru... koji ti je ovo nik po redu? Svi su ti prethodni banovani, neće ni ovaj dugo.16022019 je napisao/la:A sto su se aktivirali da brane sefa ofirno i providno. Prvu utakmicu je izgubio zato sto je kukavica bio i ostao i zato smo ispali. Cime se mi zadovoljavamo zato nam i jeste ovako... Nama je najbitnije da nismo dozvijeli debakl kao prosle godine i sve nam je dobro odmah... Sad cemo vidjeti u prvenstvu sta i kako ali daj boze da ponovimo proslu sezonu... Nadam se da onaj sa onim cudnim pokretima nece vise izmisljati toplu vodu i mijenjati pozicije igracima. Igracima nista ne zamjeram nije Velkoski sam sebe stavio da igra 90 minuta a vidi se da ga ne ide... Nadam se da Andrej od danas nije pao u plan b jer doticni jedva ceka da pokaze da mladi igraci nisu spremni za velike stvari. I Resic je sklonjen isto tako a prosle sezone bilo je mjesta da mu se da svaku utakmicu odredjena minutaza.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma branimo ono sto je nase,kako da ne budemo zadovoljno historijskom duplom krunom i realno dobrim predstavama u evropu protiv nekadasnjeg osvajaca LP I redovnog ucesnika LP,mi samo postujemo legende FKS I volimo FKS,bas bih volio vas strucnjake viditi na pozicijama trenera,uspjesni bi bili tako da bi se Igman iz Sokolovic Kolinije otimao za vas,lp16022019 je napisao/la:A sto su se aktivirali da brane sefa ofirno i providno. Prvu utakmicu je izgubio zato sto je kukavica bio i ostao i zato smo ispali. Cime se mi zadovoljavamo zato nam i jeste ovako... Nama je najbitnije da nismo dozvijeli debakl kao prosle godine i sve nam je dobro odmah... Sad cemo vidjeti u prvenstvu sta i kako ali daj boze da ponovimo proslu sezonu... Nadam se da onaj sa onim cudnim pokretima nece vise izmisljati toplu vodu i mijenjati pozicije igracima. Igracima nista ne zamjeram nije Velkoski sam sebe stavio da igra 90 minuta a vidi se da ga ne ide... Nadam se da Andrej od danas nije pao u plan b jer doticni jedva ceka da pokaze da mladi igraci nisu spremni za velike stvari. I Resic je sklonjen isto tako a prosle sezone bilo je mjesta da mu se da svaku utakmicu odredjena minutaza.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Svaka čast našim igračima. Slijedeće godine napasti grupe. Očigledno sazrijevamo i nije to vise onako stihijski nego planski i kvalitetno. Idemo osvojiti titulu i nastaviti.
Svi na Koševo u ponedjeljak!
Svi na Koševo u ponedjeljak!
Ma lijepo stavio bih Tatara desno, Sisica lijevo... Po mogucnosti Tatara nekad i iza napadaca jer smo vidjeli da se tu fantasticno snalazi. Pa ubacio bih Ahmetovica cesto i stavio ga da igra malo vise desno i dalje od gola. I ponekad bi igracima opasovao najmilije i onog sa neba i to je to.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Sigurno nije mislio na svoju platu.Napapijri je napisao/la:U 79.minuti Musemic prica s nekim od domacih ili sudijama i govori u jednom momentu "no money".

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ti jedva dočekao da se malo zakuha, pa da probaš malo doliti ulja na vatru... koji ti je ovo nik po redu? Svi su ti prethodni banovani, neće ni ovaj dugo.16022019 je napisao/la:A sto su se aktivirali da brane sefa ofirno i providno. Prvu utakmicu je izgubio zato sto je kukavica bio i ostao i zato smo ispali. Cime se mi zadovoljavamo zato nam i jeste ovako... Nama je najbitnije da nismo dozvijeli debakl kao prosle godine i sve nam je dobro odmah... Sad cemo vidjeti u prvenstvu sta i kako ali daj boze da ponovimo proslu sezonu... Nadam se da onaj sa onim cudnim pokretima nece vise izmisljati toplu vodu i mijenjati pozicije igracima. Igracima nista ne zamjeram nije Velkoski sam sebe stavio da igra 90 minuta a vidi se da ga ne ide... Nadam se da Andrej od danas nije pao u plan b jer doticni jedva ceka da pokaze da mladi igraci nisu spremni za velike stvari. I Resic je sklonjen isto tako a prosle sezone bilo je mjesta da mu se da svaku utakmicu odredjena minutaza.
Cekam samo da "pukne" da ga pocne zvati onako kako ga je zvao do sada sa prethodnih profila nego je ovdje tarabu dobio pa je na "finjaka" uletio pa okolo kole dosao do onoga sto ga odaje.Jasno je ko je

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, ErosViverosViv, Hajdeee, Imamkarbarum, napoleon72, nedimmmm1337, sekac i 55 gostiju.