FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitaristok » 15 avg 2019, 21:07

emir79 je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Onaj ko nije zadovoljan sa vecerasnjom utakmicom eka se ubije. Pa momci su bukvalno izginuli, i to ekipa kojoj fali 4-5 najboljih igraca.

Nije vas sramota pljuvati po igracima. Ma mars u usta vas yebem. Vi navijaci Sarajeva. Qrac ste vi. Fuj.
Bravo Emir, majke mi, citajuci ove pojedince, ja sve kontam pola ovog foruma il nema veze sa fudbalom il im je cilj samo pljuvanje iz nekih drugih razloga.
Igraci su izginuli na terenu, borili se, nismo imali srece sa povredama, al ja zadovoljan sa borbom ako nista drugo.
Ma stvarno ne znam razlog ovolikog pljuvanja i sta je cilj. Momci su bukvalno ginuli 90 minuta. Zadnji pola sata Bate jedva da je izlazio iz svoji 16 metara koliko smo ih stisnuli. Treba to fizicki izdrzati. I onda neki kenjaju nemamo fizicke spreme.

Ne mogu da vjerujem sta se sve pise. Da li su ovdje neki ubaceni nickovi iz nekih drugih klubova ili sta vec. Ovo ne mogu biti navijaci Sarajeva.
Zato sto je bosnjo takav, samo pljuj iako za to nemas nikakvog znanja

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 15 avg 2019, 21:07

emir79 je napisao/la:Onaj ko nije zadovoljan sa vecerasnjom utakmicom eka se ubije. Pa momci su bukvalno izginuli, i to ekipa kojoj fali 4-5 najboljih igraca.

Nije vas sramota pljuvati po igracima. Ma mars u usta vas yebem. Vi navijaci Sarajeva. Qrac ste vi. Fuj.
Bravo Emir, majke mi, citajuci ove pojedince, ja sve kontam pola ovog foruma il nema veze sa fudbalom il im je cilj samo pljuvanje iz nekih drugih razloga.
Igraci su izginuli na terenu, borili se, nismo imali srece sa povredama, al ja zadovoljan sa borbom ako nista drugo.
Kao da je bitno razmisljanje desetak ublehasa koji pola zivota ovde provedose,filozofi forumskog tipa ko to jos ozbiljno shvata ovaj mongoloid sa brojevima je west tribina to mu je jedini nacin ovde da pise bez psovki treneru ...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 15 avg 2019, 21:08

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta se sve piše... Krive Husrefa sto nije prošao Batea koji redovno igra grupne faze. Pa ne igramo protiv Moscanice. Kad skontas gdje smo mi a gdje Bate, sa finsansijama, infrastrukturom itd. I dodje neko i kaže trebali smo ih pobijediti, ne valja ovaj ne valja onaj... Ja sam pisao da je Krle igrač manje u veznom redu onda kada ste ga vi hvalili kako gine, kako ga svuda ima... Sad kad trojica napisase Krle taraba, krenu hajka krste najgori. Haj malo budite realni.
Bate je večeras igrao na siguricu, da im je gorilo bili bi oni opasniji itekako. Tako da treba smiriti strasti.
Ma bezveze bate.. Nase rezerve su im trebale nagurat 5 golova..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2019, 21:08

BordoSarajevo je napisao/la:24 šuta, 13 kornera čini mi se.
Drugo poluvrijeme dominirali opet.
Neiskustvo plus desetkovani. Šta očekivat?
Ne mogu biti nezadovoljan, momci su dali sve od sebe.

Najlošiji Velkoski i Đokanović. Mustafić se popravio u drugom. Šišić pretanak.

Gavrić ubjedljivo najbolji. Stoperi vrhunski.
Dodao bi da je Letic bio dobar drugo pol

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2019, 21:08

Kad skontaš da smo igrali 12 na 10, nije to na kraju ni loše toliko. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 avg 2019, 21:10

Znate li sta je ovaj BATE ?

KUR.ČINA

Ubili bi ih u oba meca da smo bili kompletni..Oremus, Rahmanovic, Ahmetovic + Stanojevic i Pidro, pa jbt nama je.beni Sisic prva postava

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 15 avg 2019, 21:10

Prosle godine 8 igraca ovog batea su igrali protiv arsenala, i pobjedili.
Toliko za Vas pljuvaci nabijem vas na orkestar

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 avg 2019, 21:11

I svaka cast za izmjenu Benjo/ Ahmetovic. Daj sto vise napadaca na teren i vece su sanse da se da gol- logicno. Jos da je Guzinu uveo pa da ih razvalimo sa Handzic- Ahmetovic- Guzina triom :crazy:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 15 avg 2019, 21:12

dynamodresden1 je napisao/la:

Kao da je bitno razmisljanje desetak ublehasa koji pola zivota ovde provedose,filozofi forumskog tipa ko to jos ozbiljno shvata ovaj mongoloid sa brojevima je west tribina to mu je jedini nacin ovde da pise bez psovki treneru ...
:clap: :salut:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 avg 2019, 21:13

preveliko ispuštanje kvalitete sa ovim ozljedama i neadekvatne zamjene za ovaj evropski nivo jednostavno, previše, zaista gorak osjećaj da nas je nekih 100-200 milja, nekih 1-2 igrača na škripućim pozicijama djelilo od historije, kao i ona Čalina zima, kad smo mogli sve uzeti sa dobrih par pojačanja....ali eto stisnu se levati i popušitis po ko zna koji put u evropi pogotovo.....velika šteta....i trener je kumovao tome ali hajde sad nek se vadi na ligi i kupu....ima bonuse na to pa nek ih uzme, sretno mu jer će mu trebati to najviše....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 avg 2019, 21:13

Bilo kako bilo nismo mi još spremni za grupne faze. Daleko bi bilo ići u Split na domaće utakmice. Hajmo sad gledati kako biti dominantno prvi u bh ligi. A još će vode proteći dok se neko iz BiH plasira u grupnu fazu. Šanse su nam iste kao i da nam država udje u EU :D

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 15 avg 2019, 21:13

Fudo je napisao/la:
Zip je napisao/la:TRENER JE IZGUBIO OVAJ DVOMEC !!!!!

Bravo za borbu u drugom poluvremenu...

Ovo je neuspjeh u Evropi, sta god vi rekli...
Nego sta nego neuspjeh. Ako se drugacije misli, nikad necemo ni napredovati. U zenici je ovo izgubljeno bezmudnom igrom, Husrefov poraz
Dva bolida se sastavila,l...

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 15 avg 2019, 21:13

Ovi pljuvači :shh: serete k'o grlice, trener nije kriv što se od igrača lopta odbija k'o od balvana, što nemaju koncentracije, snage ili znanja u trenucima kada treba završiti akciju. Bgm previše serete, podržite. Ja sam zadovoljan i igračima i trenerom i postavkom.
NAPRIJED SARA'JVO :ljepota:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 avg 2019, 21:14

Samo sebi zivce izyebem citajuci postove par mentola ovdje koji loptu nisu sutnuli ni na terminu ali su prepametni za sve komentarisat i popljuvat sve sto ima veze sa Sarajevom.

Hvala momcima na borbi, trudu, zalaganju 90 minuta, i hvala im i na onoj gužvi na kraju jer su jos jednom pokazali zajednistvo.

Hebibu želim da napravi transfer karijere i da obezbjedi sebi egzistenciju a umjesto njega da nam dodje 3x gori igrac, pa u usta da nam se sere svima kolektivno svaku utakmicu, jer bolje i ne zasluzujemo.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 15 avg 2019, 21:14

:bow:
Pitaristok je napisao/la:Prosle godine 8 igraca ovog batea su igrali protiv arsenala, i pobjedili.
Toliko za Vas pljuvaci nabijem vas na orkestar
Ma mi smo Jaci od Arsenala, katastrofa je ispast od batea
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 avg 2019, 21:14

U 79.minuti Musemic prica s nekim od domacih ili sudijama i govori u jednom momentu "no money".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 15 avg 2019, 21:15

Joj koliko bisano znacili rahman i oremus, hodzic na desnom beku, hebib ispred sa ahmetom i benjom lijevo, kad se sjetim samo celtica. Ovo nam je dobra priprema za sljedecu evropu. Dajte i nama akademiju pandev pa nome kalju ili ove sutjeske i to. Mi da do gruoe dodjemo potrefili bi nas ajax, wolves i sevilla
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 avg 2019, 21:15

mensur55 je napisao/la:Jos jednom kad neko kaze da trebaju igrat mladi bez iskustva ikakvog treba ih banovat.
Potpisujem

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 15 avg 2019, 21:16

Steta za povrede prosli bi ovo glat, momcima cestitke ginuli su na terenu.
Krste i Sisic bas podbacili :damn:

Serbecic i Lazic auuuuuuf kakav stoperski par imamo ljudi strasno :bale:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 15 avg 2019, 21:16

Bravo sefe, bravo momci, odlican fudbal bez pola ekipe. Idemo dalje, xadrzati ovaj nivo fudbala za ligu i nema zime.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Dave, Gomis99, hase73, mosarajvosa83, NazorUso, pitarcenga i 68 gostiju.