FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stvarno sam mislio ja budala kad govorim Hebib uvijek među najboljim na terenu... Ima vas još , dobro je 

-
- Kontakt:
Ko da ne gledamo istu utakmicu, igramo dobro, ima dosta gresaka veznjaka al opet smo bolji, krste vise grijesi neg ta dva malca zajedno,
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Eh upravo tako,da ima zavrsnicu vjerovatno bi vec odavno bio negdje van balkana u nekom jacem klubu,napokon da se procitaju I realni komentari na forumu,a ne samo pljuvanje16022019 je napisao/la:Nedavno jedan pise kako Hebib ne zna fudbalska kretanja... I to je dovoljno da skontas kakvi strucnjaci pisu o njemu. Lik najjaci u ligi sto se tice igre bez lopte i pozicioniranja, upadanja iz drugog plana, da ima zavrsnicu ne bi kod nas igrao sigurno... Samo mu to fali ali s obzirom da igra beka( u vecini utakmica) i tu je solidan kad se sve sabere.Sjeverjecudo je napisao/la:Napokon da neko gleda igru i kaze kako je realno,a ne ko vecina koja je cula od nekog da hebib ne valja i stalno to ponavljaju,a covjek je ove sezone ako ne najbolji onda jedan od nasih najboljih igracamma_hz je napisao/la:Za Hebiba nmg nista lose reci kad lik konst igra i gore i dole ..Letic primio 4 puta loptu,Sisic isto tako Heba bar ima 20 dodira s loptom.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Zamisli na to Sisic na lijevlm krilu....mma_hz je napisao/la:Jel samo JA ZNAM da je Tatar dosta bolji na lijevom krilu.??Pogledajte statistiku od prosle godine na lijevom i na desnom krilu i sve Ce vam biti jasno.Husref daj molim te budi logican,ne pametan samo logican..
Pa ybte tito, ja ne vjerujem sa je Sisic ista bolji igrac na lijevom krilu od Milanovica..
O Tataru a ne govorim..
Zato sad Sabanovic za Sisica... Tatar lijevo, Hebib na krilo...
Steta majke mi. Bolja smo ekipa duplo, sa vecim mudima..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Šabanović zna centrirati haveru, a Handže zna glavom, kao i taj Ahmetović što ga spominjete....no Hebib divno nosi loptu do 16erca i onda je gubi i onda ne stiže nazad, to je veličanstven napadački učinak....BordoSarajevo je napisao/la:Yebo vas Hebib, najbolji je !!
Sta bi da ga nema? Ne bi nista gore napravili, ovo sto smo napravili sve je zbog njega. Jest dole propuh ali on ne igra beka ovdje, vise je gore nego dole jer nam treba gol.
Da je Saban dole, isto bi suplje ovako bilo, a gore ga ne bi bilo, ne bi dosli do gola da nema Hebiba i pali bi i fizicki i psihicki i uvalili bi nam par golova jer bi i ofanzivniji bili jer im ne bi prisli golu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Glupi i nepotrebni žuti, kod dječaka, im unjeli strah, jbg nije loše, može bolje.
U ovim do sad odigranim utakmicama i vise nego dobar. Jos sa onom izjavom o transferima, svaka cast, sta rec drugo.16022019 je napisao/la:Nedavno jedan pise kako Hebib ne zna fudbalska kretanja... I to je dovoljno da skontas kakvi strucnjaci pisu o njemu. Lik najjaci u ligi sto se tice igre bez lopte i pozicioniranja, upadanja iz drugog plana, da ima zavrsnicu ne bi kod nas igrao sigurno... Samo mu to fali ali s obzirom da igra beka( u vecini utakmica) i tu je solidan kad se sve sabere.Sjeverjecudo je napisao/la:Napokon da neko gleda igru i kaze kako je realno,a ne ko vecina koja je cula od nekog da hebib ne valja i stalno to ponavljaju,a covjek je ove sezone ako ne najbolji onda jedan od nasih najboljih igracamma_hz je napisao/la:Za Hebiba nmg nista lose reci kad lik konst igra i gore i dole ..Letic primio 4 puta loptu,Sisic isto tako Heba bar ima 20 dodira s loptom.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Velkoski preloš... Ovi momci su se pogubili. S tim da je očigledno da je Mustafić u odnosu na Đokanovića mnogo bolji s loptom u nogama. One dvije greške su mu se desile jer nije osjetio loptu do tog momenta i ulazi na najosjetljiviju poziciju. U drugom poluvremenu će to bit drugačije, barem što se njega tiče.
Samo naprijed Saraj'vo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikad igrača od Mustafica. Sad mi je sve jasno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jao pregleda igre, pa jel moguce ovo....
Handžić se ne vidi
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dobro je sefe nema debakla u najavi, to je bio tvoj licni cilj ove sezone u evropi. Nemoj zuriti sa Ahmetovicem neka jos 25 minuta.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
-
- Kontakt:
Previse respecta prema protivniku, pogubili se nasi na terenu dragi boze
Ne igraju srcem za ovaj sveti grb **** ih grob !!!!!!
Picke jedne ko da je bate bayern !
Pu !
Ne igraju srcem za ovaj sveti grb **** ih grob !!!!!!
Picke jedne ko da je bate bayern !
Pu !
04.10.2009 !
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbt jesu im noge oduzete, sta je ovo ovako
Koji retardi, fudbalski iq nula maltene, kako pogrešni izbori pasova, za ne povjerovati...
A moze se...samo da malo bolje prokontaju u pojedinim situacijama i.odigraju najbolje rjesenje.
A moze se...samo da malo bolje prokontaju u pojedinim situacijama i.odigraju najbolje rjesenje.
Znaci definitvno Husref Musemic nije dobar..Kakva izmjena 

Zadnja izmjena: 16022019, dana/u 15 avg 2019, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...