Upravo ste vi primjer kako ste dobili stadion u vlasnistvo.GOAT je napisao/la:Cuj ti pitara molim te,Kosevo sarajevu![]()
![]()
Pa binde vijetnamske,u kojem fucking svijetu vi zivite??Gdje to ima da grad pokloni stadion privatnom klubu.Da vas nema tacno ne bih znao dokle idu granice ljudske gluposti.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Joj ja ne znam sto ljudi uopste s vama raspravljaju. Ne znam sto se daje uopste prilika ovim malim ljudima da u nekom kontekstu porede svoj manji klub sa nasim koji je u svemu misaona imenica za njih. Uporedi vrijednost Kluba, nas brend, nasu omladinsku skolu, koliko smo reprezentativaca izbacili, trenutno najbolji igraci nase drzave su produkt nase skole, uporedi nasu imovinu, armiju navijaca, odanost ne kroz suplju pricu, nasi navijaci su u zadnjih par godina skupili za istok i stolice na sjeveru oko 1.200.000 KM, upored nas broj clanova sa njihovim i na kraju dodjes do titula izvadis racku zaguras im i cao. S jadovima se raspravljate koji izmisljaju kampanju pod nazivom “ grade daj mi tvoj stadion allaha ti”.
Kako, prosvijetli nas da znamo, imate bogatog gazdu imate i onu skalameriju u Butmiru šta će vam više, samo mi nije jasno kako ste ono zemljište dobiliemir79 je napisao/la:Upravo ste vi primjer kako ste dobili stadion u vlasnistvo.GOAT je napisao/la:Cuj ti pitara molim te,Kosevo sarajevu![]()
![]()
Pa binde vijetnamske,u kojem fucking svijetu vi zivite??Gdje to ima da grad pokloni stadion privatnom klubu.Da vas nema tacno ne bih znao dokle idu granice ljudske gluposti.
- Merakje1921
- Kontakt:
KoševoŽelji ! Kao rezervni stadion
SDA prćija. Cuj oni nesta skupili. Pa istok nelegalno izgrađen.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Slovima miliondvjestohiljadamaraka. Dobit ces hemeroide od te nervoze kerusaneemir79 je napisao/la:SDA prćija. Cuj oni nesta skupili. Pa istok nelegalno izgrađen.
Na Husinu autobusi gore, da li se bar jedan plava ptica zove? 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
http://www.sou.rce.ba/mobile/clanak/Nedim/341466emir79 je napisao/la:SDA prćija. Cuj oni nesta skupili. Pa istok nelegalno izgrađen.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gdje je i sta radi Joszef Csuhayi legendarni fudbaler Videotona ?!biceDUPLA je napisao/la:Evo krvnika i veceras ce ojaditi Vijetnamce
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
emir79 je napisao/la:SDA prćija. Cuj oni nesta skupili. Pa istok nelegalno izgrađen.

E čuj da im Opština pokloni stadion.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je u Bosni, ne pricamo o Crnoj gori sta si se prepao.Virtu4l je napisao/la:E čuj da im Opština pokloni stadion.![]()
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Kosevo je Sarajevo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa slazem se da kosevo treba pripasti Sarajevu.To je olimpijski stadion i naravno da treba biti u vlasnistvu grada a ne udbaskog kluba Torpeda
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Oni Lesinari su bili upravu sa onim NIJE DOSTA DRUZE !
Ovo je najjace.

Dosta više šuplje priče. Hoćemo Koševo.

16022019 je napisao/la:Oni Lesinari su bili upravu sa onim NIJE DOSTA DRUZE !
Ovo je kad ai ocajan

Zadnji trzaji

Jos kad zavrsi tekma u 9 kakvi ce te tek biti.... poslije 4-5 komada.
ŽELJEZNIČAR 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.