Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma glupko maaaji, nece ga ni citiranje ni postavljanje slika bas..biceDUPLA je napisao/la:Evo krvnika i veceras ce ojaditi Vijetnamce
Od zadnjeg nastupa Zeljkana u Evropi tadasnja novorodjencad je vec prohodala, neki cak i progovaraju koju rijec.Zip je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Ovo je zadnji dan u kojem se mozete kur.citi takvim neoriginalnim “šalama”Zip je napisao/la:Neko Kiseljak, neko Bate Borisov
joker90 je napisao/la:Ma glupko maaaji, nece ga ni citiranje ni postavljanje slika bas..biceDUPLA je napisao/la:Evo krvnika i veceras ce ojaditi Vijetnamce
Koji ti je to profil po redu majke ti, dokoljenkoMerakje1921 je napisao/la:Koševo Sarajevu hahahahahhaha a u pm
Ahmerakaa1921 sam ja ako se sjecas.. blokirala me robija oblizu mi bobijaKockoglavi je napisao/la:Koji ti je to profil po redu majke ti, dokoljenkoMerakje1921 je napisao/la:Koševo Sarajevu hahahahahhaha a u pm
WestTrebina je napisao/la:Svi na borisov!
Koliko ste platili svoj stadion?GOAT je napisao/la:Cuj ti pitara molim te,Kosevo sarajevu![]()
![]()
Pa binde vijetnamske,u kojem fucking svijetu vi zivite??Gdje to ima da grad pokloni stadion privatnom klubu.Da vas nema tacno ne bih znao dokle idu granice ljudske gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.