hahahahahahahaDylan Dog je napisao/la:"Ko voli Real voli i fekalije"-Paja

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahahahahahaDylan Dog je napisao/la:"Ko voli Real voli i fekalije"-Paja
Cime se pametan stidi,budala se ponosi.I jos mu drago,ali nije mu smijesno ako se odvali sta od njegova ledja.Cartman je napisao/la:harishp je napisao/la:Ti mu dao prilikuCartman je napisao/la:
Odma sam bio skeptican. Ali dao sam mu priliku, pokazao je da nema pojma i sad ga ne mogu ocima gledat.Izvini Suljo, nismo te prepoznali.
A ovo brate i nije smjesno, ali eto.![]()
Nego sam primjetio da ima u ovoj temi dosta "duela" izmedju mene i zlatne kante (vec na prvoj stranici ima). Mogli bi napravit show. Haris vs Haris.
+1-Paja je napisao/la:Ne sjecam se da sam ja ikada to i napisao. To je djelo po meni najboljeg forumasa u historiji ovog foruma velikog i istinskog topnika cikcange...
Admir_Sa je napisao/la:+1-Paja je napisao/la:Ne sjecam se da sam ja ikada to i napisao. To je djelo po meni najboljeg forumasa u historiji ovog foruma velikog i istinskog topnika cikcange...
Admir_Sa je napisao/la:Otkako su Njemci izbacili njegove Engleze okoncao je forumasku karijeru na svim forumima gdje je bio aktivan![]()
![]()
Ja bi volio da se opet vrati
U sta bi ovo trebalo svrstati,mozda u crni humorspajz je napisao/la:daboda svi pomrli mater vam **** ustastu
mrs iz BiH **** vam sve
jedva cekam dan da vas sve pokoljem mamu li vam ustasku **** u picku
Dylan Dog je napisao/la:U sta bi ovo trebalo svrstati,mozda u crni humorspajz je napisao/la:daboda svi pomrli mater vam **** ustastu
mrs iz BiH **** vam sve
jedva cekam dan da vas sve pokoljem mamu li vam ustasku **** u picku
Sta je ovdje smijesnoOTNYS_YNWA je napisao/la:hahahahahahahaDylan Dog je napisao/la:"Ko voli Real voli i fekalije"-Paja
harishp je napisao/la:Kad si ti takav uspio upaliti,onda nije problem nikom.Cartman je napisao/la:Pa vjerujem da ne zna upalit kompjuter, tako da...brazzo je napisao/la: ee za njega je United of Manchester preveliki izazov a Manchester United nebi mogao ni na FM-u voditi
Frutek je napisao/la:Pušiću ODLAZI
jeste da je momak sa ''zajedničke'' teme (FK Sloboda) ali ipak je ovo zaStrauss je napisao/la:U stanju si ga i popusiti samo kako bi otisao. Ti si bas radikalan po tom pitanju ?
hahahahahhabrazzo je napisao/la:Frutek je napisao/la:Pušiću ODLAZIjeste da je momak sa ''zajedničke'' teme (FK Sloboda) ali ipak je ovo zaStrauss je napisao/la:U stanju si ga i popusiti samo kako bi otisao. Ti si bas radikalan po tom pitanju ?![]()
nadam se da neće zamjeriti
Vaud je napisao/la:Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Najjaci do sadElegant je napisao/la:Vaud je napisao/la:Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
NE MOGU DA VJERUJEM HAHAHHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHElegant je napisao/la:Vaud je napisao/la:Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Dobro je sad necemo u detalje,poslije pusenja nema kajanja.Frutek je napisao/la:Da sam htio pušiti k´o duhan napis´o bi PUŠIT ĆU ODLAZI![]()