PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
To samo sirotinja zenicka pije,mosa viski i viljamovka 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Dokoljenko
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la:Ovom redbullu svi navijaci zelje sljedbenici dokoljenka.Paranoja uzela maha
Shizofrenija je psihijatrijski poremećaj koji označava često kroničnu, ozbiljnu mentalnu bolest koja primarno pogađa našu sposobnost razmišljanja, s otežanom percepcijom stvarnosti, što uzrokuje promjenu ponašanja i neugodne osjećaje, te slabim izražavanjem emocija. Najčešće manifestacije uključuju zvučne halucinacije, paranoju, bizarne deluzije, ili neorganizirani govor i misli, te su praćene značajnim socijalnim i radnim disfunkcijama.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Sto sebi nisi dinagnozu tako ustanovio kad sam ti objavio sabrana djela haha
Bila je dijagnoza uvlacenja adminu u pakas
Bila je dijagnoza uvlacenja adminu u pakas

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- WestTrebina
- Kontakt:
Yebem um
- WestTrebina
- Kontakt:
Mi smo tu i gledamo sa strane, Pustamo mu da unisti sve.
Ovo je pjesma za one koji misle da njegova ljubav je skupo placena...
Ovo je pjesma za one koji misle da njegova ljubav je skupo placena...
E cuj ovog padobrancaSoulEclipsee je napisao/la: Hahahah trpajte levate i dalje ....Želju kad su oštetili zadnje dvije sezone svi ste se nasladjivali,Željo sada kada je počeo da igra opet kmećite.Neka vas navikli smo da budemo sami protiv svih.

Proslu sezonu ste napravili 6 poraza u nizu a pretproslu 6 il 7 sudija suspendovano za redom na seljinim utakmicama.. I vazda su greske bile u vasu korist..
Pred kraj prosle sezone fol se posvadjali sa savezom

Sta kaze "bio sam cvjecka a idiot me gadjo flasom" ????
Zaboravio sta je pricao danima prije utakmice...
Znaci odvratnijeg frajera i vece hijene od morza dugo nisam vidjeo..
Ostetili selju za kupljenu titulu i ostetili selju kad su pustili Sarajevo da pobjegne na +22..
Naravno da ste sami vi, svinjski i savez... nas ostale je stid sta sve moramo gledat...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitaju Amara na pressu u Zenici poslije utakmice
Sta je sa vasim najvecim pojacanjem Semirom Stilicem
Kaze Amar:nije jos spreman i ovo je teska utakmica ne smijemo da rizikujemo sa Stilom,AL CE SIGURNO BIT SPREMAN ZA 20 DANA
Press bio 10.08.a utakmica sa Sarajevom 31.08.
PITAR PAZI ETO STILE
Kaze Amar:nije jos spreman i ovo je teska utakmica ne smijemo da rizikujemo sa Stilom,AL CE SIGURNO BIT SPREMAN ZA 20 DANA

PITAR PAZI ETO STILE

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Mozda ne bi bilo lose da VIJETNAMCI igraju tek slijedecu sezonu
pomjerise im 2 kola 

ŽELJEZNIČAR 1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
Miran cukica,u subotu si dobio tetanusredbull93 je napisao/la:
#Punoljetstvo
Ma tako je gjupkooo maaaajii!! Rodi majka sebi idiotka sa fulom od nicka..biceDUPLA je napisao/la:Mozda ne bi bilo lose da VIJETNAMCI igraju tek slijedecu sezonu![]()
![]()
pomjerise im 2 kola

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bolje vijetnamac nego Ivan sitni mesetar i prevarant i osudjeni "sportski" radnik.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Joj utrpanih prodali klub mislili evo stadiona, evo grupa. Nema vama.spasa nek vas guraju opet vam je.ova sezona popualic. Od samog pocetka problemi ,bojkoti, lazne povrede.
ŽELJEZNIČAR 1921
Ma "popualic" maji, rodi ga majka glupooog! Posvađao se sa zarezima i slovima, rodi majka sebi da ima čime eksere zakucavati..biceDUPLA je napisao/la:Joj utrpanih prodali klub mislili evo stadiona, evo grupa. Nema vama.spasa nek vas guraju opet vam je.ova sezona popualic. Od samog pocetka problemi ,bojkoti, lazne povrede.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad citas postove ovog bolida pomislis da nam je i prosla sezona propala hahaha 

Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Blago vama vi bar znate stilu, mi ni ne znamo koga imamosvrakino1921 je napisao/la:Pitaju Amara na pressu u Zenici poslije utakmice
![]()
![]()
![]()
![]()
PITAR PAZI ETO STILE

Nake djecurlije skupili i kontamo nesto...

I zamisli bezobrazluka ociju ti, svi po 5 godina potpisuju ugovore.. Cekaju djubrad da se i klub ogradi..

Bice gusto... Bice ko i zadnji put.. najmanje..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Kad se ovog sjetim

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
joker90 je napisao/la:Ma "popualic" maji, rodi ga majka glupooog! Posvađao se sa zarezima i slovima, rodi majka sebi da ima čime eksere zakucavati..biceDUPLA je napisao/la:Joj utrpanih prodali klub mislili evo stadiona, evo grupa. Nema vama spasa nek vas guraju opet vam je ova sezona popualic. Od samog pocetka problemi ,bojkoti, lazne povrede.
ŽELJEZNIČAR 1921
I sa citiranjem se pati, roooodi majka svoju duplu kljusinu.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pitari, ide vam polako što vam prijateljski govorim ima 3 mjeseca.. Zatvarajte oci i dalje.
Sretno ovima "ne po(uv)vrijeđenim igračima.
Sretno ovima "ne po(uv)vrijeđenim igračima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.