Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Virtu4l
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2009, 22:29

LAVOV4Lfc je napisao/la:Ne znam sto obracate paznju na ove likove sto navijaju za manje klubove! ;) ... :D
Pa sta ako neko navija za manji klub? Znaci ako neko navija za Wigan, on ne moze uci u diskusiju, jer ce ga neko odmah poklopiti sa pricom "Sta ste vi osvojili?" Ili npr. ako neko navija za Real Madrid, sa njim se niko ne moze raspravljati jer je Real najtrofejniji evropski klub. Ne ide to tako...

Nego, da se vratimo temi...

Zao mi je sto Manchestera ponovo prati luda sreca, protiv Ville su pogodili iz nicega u trecoj minuti sudijskog vremena. Isto kao i u ranijim utakmicama protiv Boltona, Stoke, Sunderlanda... Ponovo su nadigrani, ali pobjedjuju, jednostavno uvijek se desi neki Macheda, Vidic i Bog zna ko, ali zabiju taj gol vise...

Sto se rasporeda tice, imaju jos par teskih utakmica, ali mislim da je sada svaka utakmica za njih teska, jer su usli u crnu seriju, seriju povreda, kartona i svaka ekipa ih moze pobijediti. U srijedu je liga prvaka, onda u nedjelju igraju FA Kup protiv Evertona, pa u srijedu docekuju Portsmouth u zaostaloj utakmici, odmah nakon toga docekuju Tottenham, pa idu davljeniku Middlesbroughu. Poslije toga docekuju City u gradskom derbiju, pa idu Wiganu, docekuju Arsenal i u zadnjem kolu idu davljeniku Hullu. Dakle, nema laganih utakmica, svima trebaju bodovi, nekome za Evropu a vecini za opstanak.

Mislim da ce oni prosuti dosta bodova do kraja, a najbitnije je da se igra ubojiti ritam srijeda-subota i ruku na srce, klupa im je veoma losa, a ovaj Macheda je samo bljesak na kojeg ce protivnicki treneri obratiti vise paznje u buducim utakmicama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 apr 2009, 22:36

nadam se da ce kixati,ali bez obzira na sve meni je bitno da liverpool dobro igra,za ostalo sta bude - bude :!: :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2009, 22:42

A mi smo svoje odsvirali protiv Tottenhama, nazalost. Da smo pobijedili Tottenham, bio bi jos veci pritisak na Manchesteru, ali jbg... bar smo u Ligi prvaka iznenada u igri...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 12 apr 2009, 22:47

Kao sto reds rece najvaznije je da mi igramo svoju igru i da igramo dobro a cim igramo dobro onda ima i golova ..
A nemoze sreca uvijek pratit ni scum abd u srijedu ce pasti u portu pa onda jedan dva kiksa u EP dovoljno za nas da to iskoristimo ..
Smatram daje nasa prednost sto konacno imamo kompletan tim i spreman tim za predstojece izazove ..
Virtu4l pogresno si shvatio nama nesmeta sto neko navija za bilo koji klub i vjeruj evo koliko vidim ti si chelsijevac napisao si jedan sasvim solidan post u kom nema ni trunke omalovazavanja i slicnih stvari i ako obratis paznju na ovom dijelu foruma jedino ciji navijaci dodju ovdje sa namjerom vrijedjati provocirati omalovazavati jesu navijaci scuma a vjeruj ima popirilican broj postova od navijaca drugih klubova kako iz engleske tako i iz cijele evrope ipak ja mislim da se najvise kod nas pise o klubu bar sto se tice ovog foruma ..

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 apr 2009, 22:54

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... blett.html

da ne zauzimam prostor kopiranjem texta :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 apr 2009, 09:32

Zašto su navijači Manchester Uniteda prestali biti vijernici? - Zato što je Liverpool ubio Boga u njima. :) :)

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 13 apr 2009, 10:19

alan ford 26 je napisao/la:Kako vas bolan nije stid, sad vam rafa najbolji, nemozete zamisliti drugog trenera sem njega etc etc. E stavrno ste jadni, vratite se koju stranicu unazad pa se podsjetite kako ste ga pljuvali i tjerali........ A taj vas rafa moze samo da ga pusi jednom fergusonu da se razumijemo. Uglavnom, jos gledate u ledja VELIKOM man utd i budite sigurni da ce ostati tako do kraja, sacekacete mozda jos nekih 20 god za titulu, ionako ste navikli da budete 3 ili 4 pa budite sretni i sa ovim drugim mjestom.
Dovidjenja prijatno, vidimo se na kraju sezone
budi malo realan, cuj rafa p*** fergusonu, hahah, to ti dosao na nasu temu da pokoju napises jer ocito na onih vasih 9 stranica se nema sta pisat :D pa ovdje prosipas gluposti, hehe kralju moj ako si ti normalan svako je na svijetu. kolko ja znam rafa je nadmudrio fergusona 2 puta u jednoj sezoni. cuj gledamo u ledja VELIKOM man utd :?: pa covjece bjezite nam jedan bod svakog vikenda se mjenja onaj koji nekome gleda u ledja, a ti govoris da mi vama u ledja gledamo, jos jedna u nizu provala jednog scumovca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 apr 2009, 11:04

Torres_9 je napisao/la:Zašto su navijači Manchester Uniteda prestali biti vijernici? - Zato što je Liverpool ubio Boga u njima. :) :)
:lol: :lol: :lol: Kako Vidic broji ? 1,2,3,4,5,6,7,8,Torres,10 :lol:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 apr 2009, 13:13

reds_forever je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:Zašto su navijači Manchester Uniteda prestali biti vijernici? - Zato što je Liverpool ubio Boga u njima. :) :)
:lol: :lol: :lol: Kako Vidic broji ? 1,2,3,4,5,6,7,8,Torres,10 :lol:
Zašto Fernanda zovu mesar? Zato što je isjekao Vidu na komade.

Kako Nemanja izlazi na teren? Pogleda lijevo, pogleda desno, ali je Fernando već postigao gol.

Sta Vidić radi u crkvi? Moli Boga da Toresa pošalje u Seriju A.

Zašto je Srbin najbolji defanzivac u Premijer ligi? Zato što Junajted samo dva puta u sezoni igra protiv Liverpula.

Zašto Vidić svaki dan igra fudbal na Play stationu? Jedino tako uspijeva da spriječi Toresa da postigne gol.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 apr 2009, 13:17

liverpool trazi krilnog igraca borusije dortmund kubu blazhikowskog gledao sam ovog igraca par puta ove sezone i ne bio bilo lose da ga uzmemeo.
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2009, 15:21

opet neke polovnjake uzimamo
FK Pjetlovi

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 apr 2009, 18:19

Napravljen je prvi bosanski forum o lfc-u !
Za pocetak ce se nalazit' na besplatnoj domeni , a u skorije vrijeme je planirana i kupovina .com domene . Svi "zainteresovani" neka posjete sljedeci link :
http://lfcbih.tk/
8-)

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 13 apr 2009, 18:26

fera je napisao/la:liverpool trazi krilnog igraca borusije dortmund kubu blazhikowskog gledao sam ovog igraca par puta ove sezone i ne bio bilo lose da ga uzmemeo.
to je odlican igrac gledao sam ga nekoliko puta brz probojan igrac slican lenonu ODLICAn i niej ppolovnjak vjeruj mi
Steven GERRARD

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 13 apr 2009, 18:41

Upravo sam gledao na oficijelnoj stranici od borusije i nigdje nema tog igraca blazhikowskog neznam kakv je ni koje stvarno ga nisam gledao i bas mi je cudno da nema njega uopste na njihovom siteu .

U redu je nasao sam ga tamo im pise samo KUBA a ja trazio blazhikowskog :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 apr 2009, 19:48

LFCBiH je napisao/la:Upravo sam gledao na oficijelnoj stranici od borusije i nigdje nema tog igraca blazhikowskog neznam kakv je ni koje stvarno ga nisam gledao i bas mi je cudno da nema njega uopste na njihovom siteu .

U redu je nasao sam ga tamo im pise samo KUBA a ja trazio blazhikowskog :D
jakub Kuba blaszczykowski :D vjerovatno zbog ovakvog prezimena i ljudi i koriste vise ovo kuba :D odlican igrac i slazem se sa gerrardom dobro ga je upratio voli da ulazi u sredinu ima odlicne prekide itd. ubjedljivo najbolji igrac dortmunda ove sezone a liverpool je bio zainteresovan i na pocetku ove sezone za njega.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 apr 2009, 19:57

izgleda da ce gerrard biti u potpunosti spreman za chelsea

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 apr 2009, 20:30

reds_forever je napisao/la:izgleda da ce gerrard biti u potpunosti spreman za chelsea
nadam se, ne bi zelio da nespreman igra ovu tekmu, pa da pogorsa ozljedu, vaznije je da bude spreman za ostatak prvenstva

kuba mi je nepoznat igrac, ne pratim toliko bundes ligu, ali po vasim postovima da se zakljuciti da nije polovnjak, i da bi bilo dobro da dođe u liverpool, a i rafa je ocigledno ozbiljno zainteresovan za njega jer kao sto fera napisa vec se spominjalo ranije da ga rafa zeli
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 apr 2009, 20:35

YNWA je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:izgleda da ce gerrard biti u potpunosti spreman za chelsea
nadam se, ne bi zelio da nespreman igra ovu tekmu, pa da pogorsa ozljedu, vaznije je da bude spreman za ostatak prvenstva

mislim da ce biti definitivno spreman,tako sam procitala na netu,ali ne bi me cudilo ako ne bude spreman a bude igrao,jer je benitez spreman da rizikuje :!:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 apr 2009, 21:05

Gerrard je napisao/la:
fanatic je napisao/la:Napravljen je prvi bosanski forum o lfc-u !
Za pocetak ce se nalazit' na besplatnoj domeni , a u skorije vrijeme je planirana i kupovina .com domene . Svi "zainteresovani" neka posjete sljedeci link :
http://lfcbih.tk/
8-)
Svaka cast samo izgleda isto kao onaj Hrvatski forum o nasem klubu :d

Samo naprijed ;)
I jest isti za pocetak..kad se "nabavi" domena(najdalje za 20 dana) krenut cemo u detaljnije uredjivanje foruma , pa tako da ce i izgled biti drugaciji...u narednim danima cemo "izbaciti" i svoj logo - lfcbih , nadam se da ce vas se sto vise pridruziti nasem forumu ;)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 apr 2009, 23:00

Dobro ti je ovo, mada malo izgleda kao LFCCro ali dobar je.
Registrovao sam se.
Ako treba nešto tu sam da pomognem, mogu biti i moderator

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.