dejavu je napisao/la:price za malu djecu!
nit je JUG poveo navijanje, nit je trans MISTERIOZNO nestao kao sto si naveo.. sad opet okreci pricu

Trans je sklonjen s tribine kad je belaj počeo, ne znam čemu pretvaranje? Bio je tu svaku tekmu svih 90 minuta, na tom derbiju sklonjen kad je belaj počeo.
Belaj izbio poslije vašeg gola. Na 1:22 se vidi kad Hasanović proslavlja gol, trans je tu. Poslije toga došlo do koškanja na sjeveru i belaja, i trans je uklonjen s juga. Dokaz? Između 2:26 i 2:34 se vidi gol Dulje i trčanje Barića ispred cijelog juga, transa nema. Gdje je i zašto je uklonjen?
Vaše navijanje na toj tekmi. Na 13:37 proslava vašeg gola u 23. minuti, trans je na jugu. Nedugo poslije gola uslijedila bakljada na jugu, neki vaši na sjeveru popalili baklje i bacali među horde, bio prekid. Na 15:25 se vidi snimak par minuta nakon bakljade, na jugu nema tog transa. Što je sklonjen nakon 30ak minuta utakmice? Nemoj mi govorit da lažem i izvrćem stvari kad sam bio na utakmici. Ne znam fakat ko je poveo navijanje, možda i vaš sjever, al trans je sklonjen s juga.