Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zeničani najveće hinje foruma. Izuzetak sylar i marsal. Fuj.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sigurno, kada vam neko nesto realno kaze, nadjete se ko uvrijedjene mlade. Nekom nesto vi da pricate, pstt.Osim13 je napisao/la:Zeničani najveće hinje foruma. Izuzetak sylar i marsal. Fuj.
Lopovski utakmice se ne dobijaju.
Boga mi ne daju se Robijasi i pored poraza, oni idu u " kost ", koliko vidim nista im ne možete...
Svaka cast Zenicani...
Svaka cast Zenicani...

Jel vams onaj prison dolazio sa pricom da se fino ponasate, inace ce biti problema po gradu ?Osim13 je napisao/la:Zeničani najveće hinje foruma. Izuzetak sylar i marsal. Fuj.
Dusa draga, kako se on brine za sarajlije

Baci Badel da se igramo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
znas ti ko sam ja?LjoZee je napisao/la: E jesi mangup

Ne već se šatro ulizujete svima, i onda kad vas se spusti na zemlju udarate gdje je najniže. Nema to veze sa nama, scenario je isti ko god da je u pitanju sa druge strane. Barem budite istrajni u tome 

Jes, ko kurava sa Stupa se prodaje onda dođe ovdje yebe Ivicu sa neizostavnin š. dodatkom. Isti scenario ko onda oko Bilinog sa vama, isti šalabahter.Zip je napisao/la:Jel vams onaj prison dolazio sa pricom da se fino ponasate, inace ce biti problema po gradu ?Osim13 je napisao/la:Zeničani najveće hinje foruma. Izuzetak sylar i marsal. Fuj.
Dusa draga, kako se on brine za sarajlije
Da nisi onaj sa nase teme sto mi je to jednom rekaoTofiTofita je napisao/la:znas ti ko sam ja?LjoZee je napisao/la: E jesi mangup

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Osimovci najveca banda!
Kad vam ukradu titulu sa penalom koji nije postojao.
A sto vas boli sto je Ivan Osim radio to sto je radio ? Ili sto je Zoka vas bio bijeli orao a vi ga dizali u nebesa ? Sta je tu nisko sami ste prihvatili prevaranta i sitnog mesetara Ivana za legendu kluba a Zoku za idola, a sad je to kao nisko.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Ne moze to vec je jednom Zrinjski isprobao foru tuslay je napisao/la:Osimovci najveca banda!
Kakvu debilanu od ove teme napraviste, koji izljevi proljeva
u rangu onog kanalizacionog otvora zvanog Prepucavanja

Vidjeli od vasLjoZee je napisao/la:Ne moze to vec je jednom Zrinjski isprobao foru tuslay je napisao/la:Osimovci najveca banda!

Kako vas nije stid ove pobjede, ne mogu shvatiti taj mentalni sklop?
-
- Kontakt:
Ocekivati stid kod pripadnika navijacke skupine koja baca bombe po igralistu je isto ocekivati od Tife da istetovira ljiljan.
Pa dobro, je sramota samo dva gola ali polako, tek se uigrava ekipa. Biće petica na Grbavici bez brige.slay je napisao/la:Vidjeli od vasLjoZee je napisao/la:Ne moze to vec je jednom Zrinjski isprobao foru tuslay je napisao/la:Osimovci najveca banda!
Kad vam ukradu titulu sa penalom koji nije postojao.![]()
TofiTofita je napisao/la:Ocekivati stid kod pripadnika navijacke skupine koja baca bombe po igralistu je isto ocekivati od Tife da istetovira ljiljan.

Ljiljani odavno na ručki velikog Mladena Vojičića

Fotošoplet3 je napisao/la:TofiTofita je napisao/la:Ocekivati stid kod pripadnika navijacke skupine koja baca bombe po igralistu je isto ocekivati od Tife da istetovira ljiljan.
Ljiljani odavno na ručki velikog Mladena Vojičića
Sto bi me bilo stid kad je gol za 0:1 cist, za 0:2 je greska faul i to nemam problem reci. Desilo se da smo dali gol, a mogli smo i ofulati. Tu je pogresio sudija i pogresio je za onu ruku u prvom ako je od ove sezone pravilo da je svako igranje rukom penal, a mislim da je to uvedeno od ove sezone. Zabili vam gol i vi bi mozda izjednacili da niste ono sranje napravili. Poslije se vratili i imali ste precku nakon cega nista napravili niste. Mislim i da nismo dali 0:2 vi gol ne bi dali za 1:1, a ne preokret jer nemaju vam snage igraci nakon 25 minuta a ne vise. Vjerovatno da ste dali ono odmah na startu bi bilo sve drugacije, ali to je sad situacija sbbkbb. Razumijem da ste ljuti zbog ovog faula, ali mislim da smo kvalitetniji trenutno od vas.slay je napisao/la:Vidjeli od vasLjoZee je napisao/la:Ne moze to vec je jednom Zrinjski isprobao foru tuslay je napisao/la:Osimovci najveca banda!
Kad vam ukradu titulu sa penalom koji nije postojao.![]()
-
- Kontakt:
na volej jbg
ali sto je stavio gore, da se ne vidi ispod rukava?
ali sto je stavio gore, da se ne vidi ispod rukava?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.