Rokoko87 je napisao/la:Koji kompleksi je li ovo moguće
Izmišljaju, podmeću, montiraju, lažu, a ne mogu priznati da su rutinirani usred Zenice pred tolikom publikom.
Ova slika 'ofsajda' je toliko jadna da je nemoguće riječima opisati.
Kako ih nije stid?
Lopovski savez.
Covjek iz Turske dodje i kroz godinu dana shvati u cemu je fazon, bravo lopovi.
bambus je napisao/la:Cuj Robijasi postali pitari hahaha
Carsija se prepozna i postuje sa obe strane,ko vam je kriv kad ste daleko od carsije.
Cak 3-4 km daleko
pitari lazni prijatelji vam se usutili kad smo vas poceli napadati,koriste vas fantasticno.Francuske sobarice 1988
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 11 avg 2019, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dokoljenko je napisao/la:Po kojim pravilima se dozvoljava NK Çelik da nastupa u Pl BiH iako je javna tajna da ne ispunjavaju potrebne uslove za licenciranje, konkretno ne placaju redovne obaveze prema drzavi vec duzi vremenski period, igrace isplacuju kešom prije utakmica a sami kapital dolazi od čovjeka koji je u svojoj zemlji pravosnažno osuđen kao dio kriminalne organizacije i ima zabranu da vrsi bilo kakve funkcije u nogometu. U zadnje dvije godine, Čelik kao jetim NS BiH ima sraman protektorat komisija za licenciranje, koje im daju potrebne dozvole pored ociglednih, kontinuiranih i ogromnih propusta, čime se u samom startu degradiraju svi ostali neravnopravnim položajem. Na sve ovo treba dodati da je pomenuti klub iznimno sklon incidentima koji se ponavljaju iz sezone u sezonu, vjerovatno jer znaju da za njih ne vrijede pravila kao za ostale i da mogu "nekažnjeno" pokušati čak i ubistvo.
Memo Haljevac i Mirsad Burdalic na jednu stranu,Bombaj Stampa,Zabranjeno Pusenje,Bijelo Dugme na drugu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Imao sam lijepo mišljenje o tebi do sinoć. Treba imati granice
Sa ljudima ljudski sa licemjerima u kost,.kad vi priznate da mešetarite i namještate sudije i utakmice i ja ću prvi stat na loptu al do tad nemam nikakvog poštovanja prema vama,.Liga će nema još pedeset godina biti jedna od najlošijih u Evropi zato što je sve u talu sa FSBiH i sudijskom organizacijom.
Ma kakvi oni pa zvanicnom bijelom orlu su na zidu pisali svaku utakmicu i slikali se sa njim godinu dana... Hajdeee Zoraneeee nas bijeli orao povedi nas.
Zadnja izmjena: 16022019, dana/u 11 avg 2019, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...