FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
bajrambarećula raja sve najbolje i da nam rajvo uzme titulu i prodje bate-a aBd
VVVBK
VVVBK
- ThrillerHz
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun braco!
Nesto se Horde napadaju, gle ove papke iz Legije. Milione po utakmici izbijaju iz dzepa klubu
Nesto se Horde napadaju, gle ove papke iz Legije. Milione po utakmici izbijaju iz dzepa klubu

1946~
Nemojte pretjerat sa baklavama, ja jutros pretjera na ciglanama.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ajde.16022019 je napisao/la:Vjerovatno ti se nije odobrio crveni tepih pa sad seres po svemu... A da bi srao i nekome kontrirao treba znati napisati bar jednu citavu recenicu sto je za tebe ocigledno nesto nemoguce.

- ThrillerHz
- Kontakt:
Pite i Sarme su mi veca mana, nego baklave i kolaciKamuflazn je napisao/la:Nemojte pretjerat sa baklavama, ja jutros pretjera na ciglanama.

1946~
Kaznu od UEFE bi trebali navijači platiti. Nekako novac sakupiti.
Vidjet cemo sta na to kaze facebook gazda... Ima onaj procenat od nasih igraca preko kojih se peru pare pa neka prosetaju do Kaknja malo... Ali ozbiljno skupit ce navijaci pare odgovorno tvrdim ali ako ce to biti iskoristeno za nesto kvalitetno, kao npr da isplate igracima ono sto su ostali duzni od premija pa do plata. Nego na osnovu cega se priziva tako velika kazna ? Nismo kaznjavani odavno, a imas klubove u regionu koji su napravili duplo vise prekrsaja pa nisu suspendovani stadioni i tako rigorozne kazne. Druga je stvar sto nasi to zele da bi preko toga oprali svoj "rad".
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Yebo ih zemlje beneluxa u dupetm01hzne je napisao/la:

Dobar je ovaj (valjda)Zip je napisao/la:Yebo ih zemlje beneluxa u dupetm01hzne je napisao/la:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo Luxemburg valjaZip je napisao/la:Yebo ih zemlje beneluxa u dupetm01hzne je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
marko polo je izgleda brže putovao od namovih para, zna li iko šta se sa tim dešava ako se uopšte dešava?
VVVBK
VVVBK
- ElCartel11
- Kontakt:
BŠMO braco!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ublehanukleusmember je napisao/la:marko polo je izgleda brže putovao od namovih para, zna li iko šta se sa tim dešava ako se uopšte dešava?
VVVBK

Ko ono radi u banci i uvjeravao nas je da ce pare uskoro leci (tada), cim se izvrsi neka provjera porijekla? Da smo krenuli skupljati donaciju k'o onaj iz Banovica sto je pjeske isao na hadz, moglo nas je par biciklima otici u Vijetnam, pojest, popit, uzet pare, svratit negdje na more i vratit se.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jako komplikovana procedura iznosenja novca iz njihove zemlje, najveca kocnica, jer su veliki novci u pitanju, pa onda problen u nasem KUPIT-u jer je Vijetnam zemlja na crnoj listi, pa se mora provjeriti porijeklo i provjeriti nacin na koji ce novac biti potrosen. Znaci, kad konacno legnu pare, znaci da su sastavili konkretan plan i projekat za nas klub, samo sabura bice to dobro sve, Bajram serif svima koji slavenukleusmember je napisao/la:marko polo je izgleda brže putovao od namovih para, zna li iko šta se sa tim dešava ako se uopšte dešava?
VVVBK
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ThrillerHz
- Kontakt:
A kad je vec tako zar nema neki rok da se zna ako polozis novac npr da za tri mjeseca dobijes odgovor moze li proci ili ne, ovako nam 5 godina mogu pricati o toj transakciji. Da bar daju bilo kakav dokaz da je on polozio pare pa onda cemo svi saburati i cekati neka legnu za 10 godina znamo bar da je uplatio...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
A Boga mi ni sutraThrillerHz je napisao/la:Kakve pare, ne rade banke nedeljom.

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Postoji, uglavnom za vece svote to traje izmedju pola godine i godinu, slicna prica je bila za neke biznismene porijeklom iz iraka, koji su investirali u jedan poznati hotel u sarajevu pa su skoro godinu dana cekali na isplatu.16022019 je napisao/la:A kad je vec tako zar nema neki rok da se zna ako polozis novac npr da za tri mjeseca dobijes odgovor moze li proci ili ne, ovako nam 5 godina mogu pricati o toj transakciji. Da bar daju bilo kakav dokaz da je on polozio pare pa onda cemo svi saburati i cekati neka legnu za 10 godina znamo bar da je uplatio...
Svako moze nagadjati i iznositi misljenja tipa "to je ubleha" i "moglo se to ranije da se htjelo"
Nije i ne može tako jednostavno.
Ovo sto ja pisem nije moje misljenje, ovo je nacin poslovanja dviju zemalja za koje se ne zna koja ima komplikovaniji zakon
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"