Evo nam Nostradamusa foruma. Kako je brat najavi lani, i opet se vratio. Znači. opet će bit dupla!biceDUPLA je napisao/la:Poglup si malo mortem. Vec se poklopite i ne pokusavajte da se poredite sa nama. To moze sad Zrinjski vi se ufatite Celika i Modrice![]()
A ove sezone se titula vraca u Dolinu Cupova. Doso je BRKO
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako samo lupa kvalitetnoMortemHz je napisao/la:Ne zna momak ni šta je napisaoStroj1946 je napisao/la:Može. Od 46 do 92 kad se igrala prava liga i pravi fudbalbiceDUPLA je napisao/la:
Pa kad god zelis..hocea od 46te? Od kad ti postoji klub?
ABd bice. Nema odustajanja. Vratili smo se na prvo mjesto i tu cemo da ostanemo do kraja. Samo ne znam sta ce sa vama da bude. Uzeli duplu satro a nikad vise problema u klubu i sa igracima. Nedavno nisu na pripreme htjeli, sad 5 igraca ,****' loža. Nemate stadion da igrate a prodali klub. Odoste u **** OPETskoroalen je napisao/la:Evo nam Nostradamusa foruma. Kako je brat najavi lani, i opet se vratio. Znači. opet će bit dupla!biceDUPLA je napisao/la:Poglup si malo mortem. Vec se poklopite i ne pokusavajte da se poredite sa nama. To moze sad Zrinjski vi se ufatite Celika i Modrice![]()
A ove sezone se titula vraca u Dolinu Cupova. Doso je BRKO![]()
ŽELJEZNIČAR 1921
Obecao im je Lemdara rezervisati vjecnu vatru za proslavu duple krune... Jao izvinjavam se vi ne idete gore na proslavu titule nesto vam je draze na vasem stadionu.
Zadnja izmjena: 16022019, dana/u 11 avg 2019, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Pa ja, biće aBd.biceDUPLA je napisao/la:ABd bice. Nema odustajanja. Vratili smo se na prvo mjesto i tu cemo da ostanemo do kraja. Samo ne znam sta ce sa vama da bude. Uzeli duplu satro a nikad vise problema u klubu i sa igracima. Nedavno nisu na pripreme htjeli, sad 5 igraca ,****' loža. Nemate stadion da igrate a prodali klub. Odoste u **** OPETskoroalen je napisao/la:Evo nam Nostradamusa foruma. Kako je brat najavi lani, i opet se vratio. Znači. opet će bit dupla!biceDUPLA je napisao/la:Poglup si malo mortem. Vec se poklopite i ne pokusavajte da se poredite sa nama. To moze sad Zrinjski vi se ufatite Celika i Modrice![]()
Hej, ko nam brani da bude sve k'o lani?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zamisli kako je tebi tegoba, registrujes se sa profilom "biceDupla" u februsru 18-te, izgubite tu duplu... I sljedece godine najveci rival i komsija osvoji istubiceDUPLA je napisao/la:Poglup si malo mortem. Vec se poklopite i ne pokusavajte da se poredite sa nama. To moze sad Zrinjski vi se ufatite Celika i Modrice![]()
Jes mi te zao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
biceDUPLA je napisao/la:Poglup si malo mortem. Vec se poklopite i ne pokusavajte da se poredite sa nama. To moze sad Zrinjski vi se ufatite Celika i Modrice![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovaj dupla je najveći glupan na forumu!skoroalen je napisao/la:Evo nam Nostradamusa foruma. Kako je brat najavi lani, i opet se vratio. Znači. opet će bit dupla!biceDUPLA je napisao/la:Poglup si malo mortem. Vec se poklopite i ne pokusavajte da se poredite sa nama. To moze sad Zrinjski vi se ufatite Celika i Modrice![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ozbiljno, komunistiPenaltiky je napisao/la:Ostatak države Švica a mi Somalija.slay je napisao/la:Ljudi brane SDP, jedini u državi koji glasaju za SDP.
Definitivno ste najgluplji dio drzave Tuzlaci
- MocMahale444
sajra ramic pusi kúrac moj pusi kúrac moj.
**** te zenicooooo
**** te zenicooooo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- WestTrebina
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarak
usref bosanski barak
usref bosanski barak
- MocMahale444
WestTrebina je napisao/la:Bajram Serif Mubarak
usref bosanski barak
Allahrazola Tobeti.
Drzi se hoce da te uniste.
- svrakino1921
- Kontakt:
Cimburgerima nas gadjali
Mcdonalds na aparatima
Mcdonalds na aparatima
Zip je napisao/la:Zamisli kako je tebi tegoba, registrujes se sa profilom "biceDupla" u februsru 18-te, izgubite tu duplu... I sljedece godine najveci rival i komsija osvoji istubiceDUPLA je napisao/la:Poglup si malo mortem. Vec se poklopite i ne pokusavajte da se poredite sa nama. To moze sad Zrinjski vi se ufatite Celika i Modrice![]()
Jes mi te zao
- MocMahale444
Gamad gurbetskasvrakino1921 je napisao/la:Cimburgerima nas gadjali
Mcdonalds na aparatima
Djesu fukare, jel ih securitas pohvatao ?
Zao mi ih bas, bjeze ko djeca sa njemackog jezika
Zao mi ih bas, bjeze ko djeca sa njemackog jezika
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ima li zivih fukara na forumu, da malo promijenim, ovi perači turskih bulja mi dosadili.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Ovo faul haahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah gasi internet ovima, ovo nije normalno. Onaj redbull slager stavlja sliku prvog gola ne u momentu dodavanja lopte, nego sekundu poslije sto se vidi i na slici. Joj hahahaahah gasite im net, kako smo vas popisali sa 80% snageslay je napisao/la:
Okic kod istoka, puno blaze postupio od ovog svirao im fauo,u prvom poluvremenu kada smo kontru trebali otvoriri. A ovo nisu faulovi![]()
Kako su nas samo pokrali..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.