FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN UZ ONU: "PALILO SE I PALIT ĆE SE!".
Bajram Šerif Mubarek Olsun
Bajram mubarek olsun svim bordo muslimanima

BSMO svi bolesnicima bordo boje da nam se sve zelje ispune.
Na ovom lijepom danu vas molim da prekinemo sa pricom oko navijaca i da stanemo svi uz jednog. Procitao sam zadnjih 10.str i kenja mi se od ove price. Istina je negdje na sredini uvijek.
Veliko zlo se polako vraca a znate na koje mislim. Ne dozvolimo da zavlada. Ubijedjen sam da uz svakog pojedinca koji ce dati podrsku uzimamo tituli.
Hajmo braco stati jedan uz drugog i pobijediti zlo koje dokazi. Volim te Bordo mangupe.
Na ovom lijepom danu vas molim da prekinemo sa pricom oko navijaca i da stanemo svi uz jednog. Procitao sam zadnjih 10.str i kenja mi se od ove price. Istina je negdje na sredini uvijek.
Veliko zlo se polako vraca a znate na koje mislim. Ne dozvolimo da zavlada. Ubijedjen sam da uz svakog pojedinca koji ce dati podrsku uzimamo tituli.
Hajmo braco stati jedan uz drugog i pobijediti zlo koje dokazi. Volim te Bordo mangupe.
Primirje do 24:00, Bajram je 
Od 00:00 se mogu opet profili traziti
Bajrambarecula drugovi

Od 00:00 se mogu opet profili traziti

Bajrambarecula drugovi

- Kockoglavi
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun. 

Kako se Čelik ciganski na glavu nasadi svaki put da nama bod otkine majku li im cigansku **** a gurbetima se uvijek naguze. Nema mi mržih klubova od Čelika i Slobode dabogda se ugasili svaku protiv Sarajeva igraju k'o da je finale lige šampiona. Jedva čekam da budemo opet kompletni i da se ponovo popišamo po cijeloj ligi.
Volim te Sarajevo!!!
Volim te Sarajevo!!!
ISTINA ZA VEDRANA!
Citam i pratim forum godinama pa je vrijeme i da se registrujem... Prvo cu se dotaci teme vezane za sjevernu tribinu. Ovi sto ovdje izigravaju " fine " su godinama palili i zarili na sjeveru i tad im je to bilo uredu. Sad kad su odrasli (30+) kao ne shvataju omladinu koja to sad radi... Problem tribine i jeste 30+ jer mnogi tad osjecaju da su odrasli i da su dali mnogo sjeveru pa ocekuju crvene tepihe, a kad se to ne desi odu na zapad... Te sto sad vidjate na zapadu pitajte kad su dogovarali mnoge stvari ste se desilo sa onim " ako ce i dalje dolaziti na utakmice da to bude sjever pa makar bili zadnji redovi ako ne zele biti aktivni. Ja sam otac i sam i djetetom se svojim kunem da sam svaku utakmicu na sjeveru i nikad ama bas nikad me niko ruzno nije pogledao. Ovaj sjever je pretrpio "udar" i doveo se u situaciju kakvu jeste od brojnosti pa nadalje. Ne opravdavam mnoge stvari ali isti taj "zapad" koji je bio vrh je radio mnogo vise nereda i belaja od sadasnjeg sjevera. Prozivate sjever za Olovo i da niste mogli na utakmicu... Pa ljudi dragi oni tamo su pravili "sacekusu" i sta je trebalo da pustimo da nas udaraju... A svi ste znali hvaliti se kako smo ih ganjali po Olovu... Ima na sjeveru i normalne raje pogledajte iznad ulaza i sta vidite... Porodicne ljude koji su odrzali rijec i ako vec dolaze na utakmice to je sjeverna tribina. Ima i narkomama ali to je na ovaj sjever od 500 ljudi mizeran broj a isti ti nemaju uticaj na tribini. Ovo zadnje u Zenici je katastrofa za klub a grupa kao sama vec dugo ne pali pirotehniku na evropskim utakmicama i kad se to desi treba sve razapeti... Iz kluba su jedva cekali ovako nesto da se mogu oprati i traziti alibi za neke stvari. Cudi me da im se unfks nije nagovorio... Sta je sa platama ? Sto se tim ne zabave... Sta je sa procentima za Andjusica i Nikolica ako ode.. Ko je sa predsjednikom Mladosti pravio te stetne ugovore po nas klub i ko ima pravo na takve stvari... Ovo je prevera kao i ona kad su nasi na "foru" zajebali Leotar za Cimirota. Da ne bude da branim sjever i slicno naprotiv... Najveca zamjerka je zastava sa likom " zasticenog " Husrefa Musemica poslije nje sam bas morao otici u cosak sjevera jer tog "strucnjaka" koji je tu samo zahvaljujuci upravo sjeveru jer se ulizuje istom pa se vrsio pritisak na upravu... I sta se desilo razvalio nam je svlacionicu napravio klanove medju igracima a vratimo li se u historiji to mu se svaki put desilo kad je bio trener bilo kojeg kluba... Ali to nije tema on je trener i ja to postujem. Ako ikad budem vise imao uticaj predlozit cu momcima sa sjevera da se onda napravi barjak i Mehmedu Janjosu jer on sigurno vise voli klub od Husrefa Musemica a dokaz tome je da ga nikad nije ucjenjivao i da je podnosio ostavke kad god je trebalo bez pola rijeci.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- egzodus1946
- Kontakt:
E cuj gurbetima se naguze, pa protiv njih cak i vise zapnu nego protiv nas samo su sada imali srece a mi nismo, mi uzeli bod oni 3 i to je to.Lecler je napisao/la:Kako se Čelik ciganski na glavu nasadi svaki put da nama bod otkine majku li im cigansku **** a gurbetima se uvijek naguze. Nema mi mržih klubova od Čelika i Slobode dabogda se ugasili svaku protiv Sarajeva igraju k'o da je finale lige šampiona. Jedva čekam da budemo opet kompletni i da se ponovo popišamo po cijeloj ligi.
Volim te Sarajevo!!!
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN, braćo i aBda opet u maju pred Vječnu vatru...
Pogledaj rezultate zadnjih nekoliko godina i sve će ti se samo kazati.egzodus1946 je napisao/la:E cuj gurbetima se naguze, pa protiv njih cak i vise zapnu nego protiv nas samo su sada imali srece a mi nismo, mi uzeli bod oni 3 i to je to.Lecler je napisao/la:Kako se Čelik ciganski na glavu nasadi svaki put da nama bod otkine majku li im cigansku **** a gurbetima se uvijek naguze. Nema mi mržih klubova od Čelika i Slobode dabogda se ugasili svaku protiv Sarajeva igraju k'o da je finale lige šampiona. Jedva čekam da budemo opet kompletni i da se ponovo popišamo po cijeloj ligi.
Volim te Sarajevo!!!
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma to su teorije samo. Mi smo ovog Celika trebali dotuci jer oni nakon pola sata ne mogu da hodaju. Sigurno je Celik ekipa koja je najmanje spremna u cijeloj ligi. Da smo bili kompletni dobili bi mi onu utakmicu. Ali nece u gol Tatar u 99% ono zabija...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naša je greška što nismo mogli dati Čeliku jedan gol. (Guzina)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ne seri16022019 je napisao/la:Citam i pratim forum godinama pa je vrijeme i da se registrujem... Prvo cu se dotaci teme vezane za sjevernu tribinu. Ovi sto ovdje izigravaju " fine " su godinama palili i zarili na sjeveru i tad im je to bilo uredu. Sad kad su odrasli (30+) kao ne shvataju omladinu koja to sad radi... Problem tribine i jeste 30+ jer mnogi tad osjecaju da su odrasli i da su dali mnogo sjeveru pa ocekuju crvene tepihe, a kad se to ne desi odu na zapad... Te sto sad vidjate na zapadu pitajte kad su dogovarali mnoge stvari ste se desilo sa onim " ako ce i dalje dolaziti na utakmice da to bude sjever pa makar bili zadnji redovi ako ne zele biti aktivni. Ja sam otac i sam i djetetom se svojim kunem da sam svaku utakmicu na sjeveru i nikad ama bas nikad me niko ruzno nije pogledao. Ovaj sjever je pretrpio "udar" i doveo se u situaciju kakvu jeste od brojnosti pa nadalje. Ne opravdavam mnoge stvari ali isti taj "zapad" koji je bio vrh je radio mnogo vise nereda i belaja od sadasnjeg sjevera. Prozivate sjever za Olovo i da niste mogli na utakmicu... Pa ljudi dragi oni tamo su pravili "sacekusu" i sta je trebalo da pustimo da nas udaraju... A svi ste znali hvaliti se kako smo ih ganjali po Olovu... Ima na sjeveru i normalne raje pogledajte iznad ulaza i sta vidite... Porodicne ljude koji su odrzali rijec i ako vec dolaze na utakmice to je sjeverna tribina. Ima i narkomama ali to je na ovaj sjever od 500 ljudi mizeran broj a isti ti nemaju uticaj na tribini. Ovo zadnje u Zenici je katastrofa za klub a grupa kao sama vec dugo ne pali pirotehniku na evropskim utakmicama i kad se to desi treba sve razapeti... Iz kluba su jedva cekali ovako nesto da se mogu oprati i traziti alibi za neke stvari. Cudi me da im se unfks nije nagovorio... Sta je sa platama ? Sto se tim ne zabave... Sta je sa procentima za Andjusica i Nikolica ako ode.. Ko je sa predsjednikom Mladosti pravio te stetne ugovore po nas klub i ko ima pravo na takve stvari... Ovo je prevera kao i ona kad su nasi na "foru" zajebali Leotar za Cimirota. Da ne bude da branim sjever i slicno naprotiv... Najveca zamjerka je zastava sa likom " zasticenog " Husrefa Musemica poslije nje sam bas morao otici u cosak sjevera jer tog "strucnjaka" koji je tu samo zahvaljujuci upravo sjeveru jer se ulizuje istom pa se vrsio pritisak na upravu... I sta se desilo razvalio nam je svlacionicu napravio klanove medju igracima a vratimo li se u historiji to mu se svaki put desilo kad je bio trener bilo kojeg kluba... Ali to nije tema on je trener i ja to postujem. Ako ikad budem vise imao uticaj predlozit cu momcima sa sjevera da se onda napravi barjak i Mehmedu Janjosu jer on sigurno vise voli klub od Husrefa Musemica a dokaz tome je da ga nikad nije ucjenjivao i da je podnosio ostavke kad god je trebalo bez pola rijeci.
Svaki put na bilinom polju od 90 minuta oni ukradu najmanje 30 svojim valjanjem i zadržavanjem vremena.
ISTINA ZA VEDRANA!
Mortem moze li se doci do podatka koliko se proda djeciji karti za jednu utakmicu, evo konkretno Zrinjski me zanima...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jako slabo, to inače odmah ode.. ne znam tačan podatak ali mogu pretpostaviti.16022019 je napisao/la:Mortem moze li se doci do podatka koliko se proda djeciji karti za jednu utakmicu, evo konkretno Zrinjski me zanima...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ok hvala... Pitam jer mi se desi da kupim sjever a dodjem na ulaz sa junior kartom ( ne obracam paznju ) i onda se vratim gdje prodaju karte i kazem da sam sjever platio bez problema mi zamijene kartu pa sam mislio da to rade... 

- AngelDiMaria
- Kontakt:
@AlfredNobel ako ces me ti licno tuci, evo, i pp ti saljem profil, ip adresu, mac adresu telefona i laptopa i navali hahahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Cuvaj se da ti ne "razbije" internet sto bi jednom prilikom rekao nas "lazni" vodja... Ako me sjecanje sluzi da se tako izrazio 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Proximic, riki46, SamoDaKazeem i 57 gostiju.