FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giljotina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giljotina » 11 avg 2019, 08:30

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN UZ ONU: "PALILO SE I PALIT ĆE SE!".

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 11 avg 2019, 08:35

Bajram Šerif Mubarek Olsun

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 11 avg 2019, 09:19

Bajram mubarek olsun svim bordo muslimanima :) :bih:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 avg 2019, 09:22

BSMO svi bolesnicima bordo boje da nam se sve zelje ispune.
Na ovom lijepom danu vas molim da prekinemo sa pricom oko navijaca i da stanemo svi uz jednog. Procitao sam zadnjih 10.str i kenja mi se od ove price. Istina je negdje na sredini uvijek.
Veliko zlo se polako vraca a znate na koje mislim. Ne dozvolimo da zavlada. Ubijedjen sam da uz svakog pojedinca koji ce dati podrsku uzimamo tituli.
Hajmo braco stati jedan uz drugog i pobijediti zlo koje dokazi. Volim te Bordo mangupe.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 avg 2019, 09:22

Primirje do 24:00, Bajram je :kafa:

Od 00:00 se mogu opet profili traziti :kafa:

Bajrambarecula drugovi :)

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 11 avg 2019, 09:39

Bajram Serif Mubarek Olsun. :bih:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 avg 2019, 10:05

Kako se Čelik ciganski na glavu nasadi svaki put da nama bod otkine majku li im cigansku **** a gurbetima se uvijek naguze. Nema mi mržih klubova od Čelika i Slobode dabogda se ugasili svaku protiv Sarajeva igraju k'o da je finale lige šampiona. Jedva čekam da budemo opet kompletni i da se ponovo popišamo po cijeloj ligi.
Volim te Sarajevo!!!
ISTINA ZA VEDRANA!

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 11 avg 2019, 10:08

Citam i pratim forum godinama pa je vrijeme i da se registrujem... Prvo cu se dotaci teme vezane za sjevernu tribinu. Ovi sto ovdje izigravaju " fine " su godinama palili i zarili na sjeveru i tad im je to bilo uredu. Sad kad su odrasli (30+) kao ne shvataju omladinu koja to sad radi... Problem tribine i jeste 30+ jer mnogi tad osjecaju da su odrasli i da su dali mnogo sjeveru pa ocekuju crvene tepihe, a kad se to ne desi odu na zapad... Te sto sad vidjate na zapadu pitajte kad su dogovarali mnoge stvari ste se desilo sa onim " ako ce i dalje dolaziti na utakmice da to bude sjever pa makar bili zadnji redovi ako ne zele biti aktivni. Ja sam otac i sam i djetetom se svojim kunem da sam svaku utakmicu na sjeveru i nikad ama bas nikad me niko ruzno nije pogledao. Ovaj sjever je pretrpio "udar" i doveo se u situaciju kakvu jeste od brojnosti pa nadalje. Ne opravdavam mnoge stvari ali isti taj "zapad" koji je bio vrh je radio mnogo vise nereda i belaja od sadasnjeg sjevera. Prozivate sjever za Olovo i da niste mogli na utakmicu... Pa ljudi dragi oni tamo su pravili "sacekusu" i sta je trebalo da pustimo da nas udaraju... A svi ste znali hvaliti se kako smo ih ganjali po Olovu... Ima na sjeveru i normalne raje pogledajte iznad ulaza i sta vidite... Porodicne ljude koji su odrzali rijec i ako vec dolaze na utakmice to je sjeverna tribina. Ima i narkomama ali to je na ovaj sjever od 500 ljudi mizeran broj a isti ti nemaju uticaj na tribini. Ovo zadnje u Zenici je katastrofa za klub a grupa kao sama vec dugo ne pali pirotehniku na evropskim utakmicama i kad se to desi treba sve razapeti... Iz kluba su jedva cekali ovako nesto da se mogu oprati i traziti alibi za neke stvari. Cudi me da im se unfks nije nagovorio... Sta je sa platama ? Sto se tim ne zabave... Sta je sa procentima za Andjusica i Nikolica ako ode.. Ko je sa predsjednikom Mladosti pravio te stetne ugovore po nas klub i ko ima pravo na takve stvari... Ovo je prevera kao i ona kad su nasi na "foru" zajebali Leotar za Cimirota. Da ne bude da branim sjever i slicno naprotiv... Najveca zamjerka je zastava sa likom " zasticenog " Husrefa Musemica poslije nje sam bas morao otici u cosak sjevera jer tog "strucnjaka" koji je tu samo zahvaljujuci upravo sjeveru jer se ulizuje istom pa se vrsio pritisak na upravu... I sta se desilo razvalio nam je svlacionicu napravio klanove medju igracima a vratimo li se u historiji to mu se svaki put desilo kad je bio trener bilo kojeg kluba... Ali to nije tema on je trener i ja to postujem. Ako ikad budem vise imao uticaj predlozit cu momcima sa sjevera da se onda napravi barjak i Mehmedu Janjosu jer on sigurno vise voli klub od Husrefa Musemica a dokaz tome je da ga nikad nije ucjenjivao i da je podnosio ostavke kad god je trebalo bez pola rijeci.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 11 avg 2019, 10:11

Lecler je napisao/la:Kako se Čelik ciganski na glavu nasadi svaki put da nama bod otkine majku li im cigansku **** a gurbetima se uvijek naguze. Nema mi mržih klubova od Čelika i Slobode dabogda se ugasili svaku protiv Sarajeva igraju k'o da je finale lige šampiona. Jedva čekam da budemo opet kompletni i da se ponovo popišamo po cijeloj ligi.
Volim te Sarajevo!!!
E cuj gurbetima se naguze, pa protiv njih cak i vise zapnu nego protiv nas samo su sada imali srece a mi nismo, mi uzeli bod oni 3 i to je to.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 avg 2019, 10:11

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN, braćo i aBda opet u maju pred Vječnu vatru...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 avg 2019, 10:24

egzodus1946 je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Kako se Čelik ciganski na glavu nasadi svaki put da nama bod otkine majku li im cigansku **** a gurbetima se uvijek naguze. Nema mi mržih klubova od Čelika i Slobode dabogda se ugasili svaku protiv Sarajeva igraju k'o da je finale lige šampiona. Jedva čekam da budemo opet kompletni i da se ponovo popišamo po cijeloj ligi.
Volim te Sarajevo!!!
E cuj gurbetima se naguze, pa protiv njih cak i vise zapnu nego protiv nas samo su sada imali srece a mi nismo, mi uzeli bod oni 3 i to je to.
Pogledaj rezultate zadnjih nekoliko godina i sve će ti se samo kazati.
ISTINA ZA VEDRANA!

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 11 avg 2019, 10:28

Ma to su teorije samo. Mi smo ovog Celika trebali dotuci jer oni nakon pola sata ne mogu da hodaju. Sigurno je Celik ekipa koja je najmanje spremna u cijeloj ligi. Da smo bili kompletni dobili bi mi onu utakmicu. Ali nece u gol Tatar u 99% ono zabija...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2019, 10:30

Naša je greška što nismo mogli dati Čeliku jedan gol. (Guzina)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 11 avg 2019, 10:31

16022019 je napisao/la:Citam i pratim forum godinama pa je vrijeme i da se registrujem... Prvo cu se dotaci teme vezane za sjevernu tribinu. Ovi sto ovdje izigravaju " fine " su godinama palili i zarili na sjeveru i tad im je to bilo uredu. Sad kad su odrasli (30+) kao ne shvataju omladinu koja to sad radi... Problem tribine i jeste 30+ jer mnogi tad osjecaju da su odrasli i da su dali mnogo sjeveru pa ocekuju crvene tepihe, a kad se to ne desi odu na zapad... Te sto sad vidjate na zapadu pitajte kad su dogovarali mnoge stvari ste se desilo sa onim " ako ce i dalje dolaziti na utakmice da to bude sjever pa makar bili zadnji redovi ako ne zele biti aktivni. Ja sam otac i sam i djetetom se svojim kunem da sam svaku utakmicu na sjeveru i nikad ama bas nikad me niko ruzno nije pogledao. Ovaj sjever je pretrpio "udar" i doveo se u situaciju kakvu jeste od brojnosti pa nadalje. Ne opravdavam mnoge stvari ali isti taj "zapad" koji je bio vrh je radio mnogo vise nereda i belaja od sadasnjeg sjevera. Prozivate sjever za Olovo i da niste mogli na utakmicu... Pa ljudi dragi oni tamo su pravili "sacekusu" i sta je trebalo da pustimo da nas udaraju... A svi ste znali hvaliti se kako smo ih ganjali po Olovu... Ima na sjeveru i normalne raje pogledajte iznad ulaza i sta vidite... Porodicne ljude koji su odrzali rijec i ako vec dolaze na utakmice to je sjeverna tribina. Ima i narkomama ali to je na ovaj sjever od 500 ljudi mizeran broj a isti ti nemaju uticaj na tribini. Ovo zadnje u Zenici je katastrofa za klub a grupa kao sama vec dugo ne pali pirotehniku na evropskim utakmicama i kad se to desi treba sve razapeti... Iz kluba su jedva cekali ovako nesto da se mogu oprati i traziti alibi za neke stvari. Cudi me da im se unfks nije nagovorio... Sta je sa platama ? Sto se tim ne zabave... Sta je sa procentima za Andjusica i Nikolica ako ode.. Ko je sa predsjednikom Mladosti pravio te stetne ugovore po nas klub i ko ima pravo na takve stvari... Ovo je prevera kao i ona kad su nasi na "foru" zajebali Leotar za Cimirota. Da ne bude da branim sjever i slicno naprotiv... Najveca zamjerka je zastava sa likom " zasticenog " Husrefa Musemica poslije nje sam bas morao otici u cosak sjevera jer tog "strucnjaka" koji je tu samo zahvaljujuci upravo sjeveru jer se ulizuje istom pa se vrsio pritisak na upravu... I sta se desilo razvalio nam je svlacionicu napravio klanove medju igracima a vratimo li se u historiji to mu se svaki put desilo kad je bio trener bilo kojeg kluba... Ali to nije tema on je trener i ja to postujem. Ako ikad budem vise imao uticaj predlozit cu momcima sa sjevera da se onda napravi barjak i Mehmedu Janjosu jer on sigurno vise voli klub od Husrefa Musemica a dokaz tome je da ga nikad nije ucjenjivao i da je podnosio ostavke kad god je trebalo bez pola rijeci.
Ne seri

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 avg 2019, 10:35

Svaki put na bilinom polju od 90 minuta oni ukradu najmanje 30 svojim valjanjem i zadržavanjem vremena.
ISTINA ZA VEDRANA!

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 11 avg 2019, 10:37

Mortem moze li se doci do podatka koliko se proda djeciji karti za jednu utakmicu, evo konkretno Zrinjski me zanima...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2019, 10:39

16022019 je napisao/la:Mortem moze li se doci do podatka koliko se proda djeciji karti za jednu utakmicu, evo konkretno Zrinjski me zanima...
Jako slabo, to inače odmah ode.. ne znam tačan podatak ali mogu pretpostaviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 11 avg 2019, 10:40

Ok hvala... Pitam jer mi se desi da kupim sjever a dodjem na ulaz sa junior kartom ( ne obracam paznju ) i onda se vratim gdje prodaju karte i kazem da sam sjever platio bez problema mi zamijene kartu pa sam mislio da to rade... ;)

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 avg 2019, 10:45

@AlfredNobel ako ces me ti licno tuci, evo, i pp ti saljem profil, ip adresu, mac adresu telefona i laptopa i navali hahahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 11 avg 2019, 10:48

Cuvaj se da ti ne "razbije" internet sto bi jednom prilikom rekao nas "lazni" vodja... Ako me sjecanje sluzi da se tako izrazio :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Galantni, Kyle88 i 34 gosta.