Da se zna o cemu je rijecRadovan2006 je napisao/la:Kako zarazna himna
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sad sam prijatelj a prije pola sata sam bio mala iskompleksirana pizda i pičoka. eto što ne mogu vas iz Visokog, nemate neki svoj stav nego kako vam ga stave tako se i ponašate,.Raonffa je napisao/la:
Ma ne kontaš ti to prijatelju, zato ćeš uvijek i iskazivati te malograđanske manire jbg.
dejavu je napisao/la: lazi ih, glupi su.. vidis da se loze![]()
2:27

I vama ga je Željo stavio večeras, vidiš kako se ti ponašaš.chily-rz je napisao/la:Sad sam prijatelj a prije pola sata sam bio mala iskompleksirana pizda i pičoka. eto što ne mogu vas iz Visokog, nemate neki svoj stav nego kako vam ga stave tako se i ponašate,.Raonffa je napisao/la:
Ma ne kontaš ti to prijatelju, zato ćeš uvijek i iskazivati te malograđanske manire jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam čemu tolika tuga kod Zeničana. Sjetite se da ima mnogo tužnijih priča od vaše, kao što je ima SDA Željezničar:
Ne osvoje nijedan trofej u prethodnoj sezoni, završe iza FKS koji osvoji duplu krunu i ponizi ih 0 - 3, ostanu i bez licence, gledaju druge u Evropi i još im Nosim u klupske prostorije uvodi kera da tuda piški i kenja.
Ne osvoje nijedan trofej u prethodnoj sezoni, završe iza FKS koji osvoji duplu krunu i ponizi ih 0 - 3, ostanu i bez licence, gledaju druge u Evropi i još im Nosim u klupske prostorije uvodi kera da tuda piški i kenja.
Zadnja izmjena: Giljotina, dana/u 11 avg 2019, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
Raonffa je napisao/la:
I vama ga je Željo stavio večeras, vidiš kako se ti ponašaš.
Željo jest al Bosna iz Visokog nije, ne znam što se ti javljaš,.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakve veze ima to sto nije iz Sarajeva?Pa prepucavaju se i navijaci MUa i Lpoola na forumu iako niko nije iz Engleske pa im niko nista ne prigovorichily-rz je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
#Punoljetstvo
Pa zato što navijam za Želju, još nisi skontao?chily-rz je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
TUDAGiljotina je napisao/la:Ne znam čemu tolika tuga kod Zeničana. Sjetite se da ima mnogo tužnijih priča od vaše, kao što je ima SDA Željezničar:

TMmanija2012 je napisao/la:TUDAGiljotina je napisao/la:Ne znam čemu tolika tuga kod Zeničana. Sjetite se da ima mnogo tužnijih priča od vaše, kao što je ima SDA Željezničar:
Ne osvoje nijedan trofej u prethodnoj sezoni, završe iza FKS koji osvoji duplu krunu i ponizi ih 0 - 3, ostanu i bez licence, gledaju druge u Evropi i još im Nosim u klupske prostorije uvodi kera da tuda piški i kenja.Bem ti uciteljicu tuda vuda papak
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Prilozi
Ne pravi se pametan, glupane!
Ponos grada to smo mi, visocki mangupi, visocka jalija za zelju navija, odoh spavat dok mi ovo ima bar nekog smisla.
Zamisli kako je jalija nepismena kad misli da inače veoma učestali mjesni prilog “tuda” ne postoji.
Prava jalija!
Prava jalija!
-
- Kontakt:
Tuda vudaGiljotina je napisao/la:Zamisli kako je jalija nepismena kad misli da inače veoma učestali mjesni prilog “tuda” ne postoji.
Prava jalija!

-
- Kontakt:
Ilijaš boy tuda vuda goran dolanGiljotina je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la:Tuda vudaGiljotina je napisao/la:Zamisli kako je jalija nepismena kad misli da inače veoma učestali mjesni prilog “tuda” ne postoji.
Prava jalija!![]()
Goran dolan
![]()
Pojedi sad **** kad si se provalio.
Šegačino njonjava.![]()
Razgovorni mjesni prilog, seljačiću.

Hajde ponovi još par puta. To da si nepismen i glup.TMmanija2012 je napisao/la: Ilijaš boy tuda vuda goran dolan![]()

Prosječni govornik jednog jezika zna 2.000 riječi, a ti ni 50 nisi savladao.
Pritom si i šovinista. Glupko.

-
- Kontakt:
Hajde ponovi još par puta. To da si nepismen i glup.Giljotina je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la: Ilijaš boy tuda vuda goran dolan![]()

Tuda vuda kuda

O dijalektima ćemo ti govoriti kad naučiš ovo osnovno!TMmanija2012 je napisao/la:Hajde ponovi još par puta. To da si nepismen i glup.Giljotina je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la: Ilijaš boy tuda vuda goran dolan![]()
[/quote
Tuda vuda kudaTebra ne ljuti se, moze li se reci nuda
Obrazovan si kao pravi manjejak s juga.

Znaš da su popucali kad krenu sr.at o geografiji 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.