redbull93 je napisao/la:Zeljo ce se za titulu boriti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
redbull93 je napisao/la:Zeljo ce se za titulu boriti
Da je pravde, sudstva i normalnog saveza taj isti Osim bi davno letio iz BH fudbala, za onu sramotu u Trebinju u normalnim državama bi neko odgovarao,.Ako je bio penal trebao ga je i svirati, ja nisam naletio na tu situaciju pa ne mogu suditi.Raonffa je napisao/la:
Koje ste vi pičoke sa dna kace, na 0:0 nam ne svira čist penal, na gađanje Osima STAKLENIM flašama utakmica se nastavlja. Pa da qurac popušite Mujiću što vas je održao na životu, pizde one male iskompleksirane![]()
Ako nije bolji, nije ni puno lošiji od dvojca kojeg sam pronosao dan-dvaOsim13 je napisao/la:Prevarant je onaj njihov trener, nije ih naučio osnove fudbala. Očekujem hajku na njega do polovine septembra.
@S-Y-L-A-R fantastičan avatar.
Ma tješi se ako ti je lakše, na terenu ste potučeni, na tribinama ste cijeloj državi pokazali kakvi ste kompleksaši (da ne upotrijebim neku grublju riječ), dobili ste fudbalsku šamarčinu od Želje, znam da je teško jbg.chily-rz je napisao/la:Da je pravde, sudstva i normalnog saveza taj isti Osim bi davno letio iz BH fudbala, za onu sramotu u Trebinju u normalnim državama bi neko odgovarao,.Ako je bio penal trebao ga je i svirati, ja nisam naletio na tu situaciju pa ne mogu suditi.Raonffa je napisao/la:
Koje ste vi pičoke sa dna kace, na 0:0 nam ne svira čist penal, na gađanje Osima STAKLENIM flašama utakmica se nastavlja. Pa da qurac popušite Mujiću što vas je održao na životu, pizde one male iskompleksirane![]()
A riječnik koji koristiš je primjeren mjestu iz kojeg dolaziš, od svih Sarajlija u Visokom največi šljam od ljudi živi,.
Zaboravljas nestoDokoljenko je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Zeljo ce se za titulu boriti
![]()
![]()
Cist faul.chily-rz je napisao/la:
Nije faul ?
Dobio je žuti za ovo, koliko pucaš po šavovima dokaz je koliko se provaljuješ sa ovakvim postovima.chily-rz je napisao/la:Dobili smo namještenog sudiju, deklarisanog navijača Željezničara, ajde sada kmečite savezu, guraju nas, nije pošteno, čkapi licemjerne.
Nema kartona
A nemoj gaRaonffa je napisao/la:Dobio je žuti za ovo, koliko pucaš po šavovima dokaz je koliko se provaljuješ sa ovakvim postovima.chily-rz je napisao/la:Dobili smo namještenog sudiju, deklarisanog navijača Željezničara, ajde sada kmečite savezu, guraju nas, nije pošteno, čkapi licemjerne.
Nema kartona
Yebali smo tvoga Čelika jer kita nam je velika!
Ma neka ga, neka pokaže pravo lice i kulturu, do sada se prodavao svima.BosniaBoston je napisao/la:Ovo je za mjesecnog banaRaonffa je napisao/la:Koje pucanje po šavovima malog turckog pušiqurca
Barem navijam za svoj lokalni klub al to je za vaše selo naučna fantastika. Da se ložite na Visoko i Bosnu kao na šeher i njihove klubove danas bi možda i imali klub u najjačem rangu,.Raonffa je napisao/la:
Dobio je žuti za ovo, koliko pucaš po šavovima dokaz je koliko se provaljuješ sa ovakvim postovima.
Yebali smo tvoga Čelika jer kita nam je velika!
Nit sam se prodavo, gledao sam uvijek biti realan. A ovako reagujem na ljigavce kao sto ste vi, sto necete priznati onako kako jest. Ljigavci jedni. Lopovlucima se samo sluzite.Raonffa je napisao/la:Ma neka ga, neka pokaže pravo lice i kulturu, do sada se prodavao svima.BosniaBoston je napisao/la:Ovo je za mjesecnog banaRaonffa je napisao/la:Koje pucanje po šavovima malog turckog pušiqurca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.