PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kome jos securitas ulazi na tribinu gdje su najvjerniji navijaci, plus ih rastjerase ko malu djecusaltcrew je napisao/la:Glupko nece sigurno krenut na njeg da ga uhapsi to ke samo i ceko da ga napadnu malo razmisljaj tom tikvom, ti bi ga kao napo suti i ne seriZip je napisao/la:Gle sto Securitas najuri fukare![]()
![]()
Kako smjesna grupa grob te neyebo hahahah
Ponosna smo Zenica !

Štrumfovi rekao bi standardno, tek na pola sata igre skontaju se da su došli navijat.

Štrumfovi rekao bi standardno, tek na pola sata igre skontaju se da su došli navijat.
- Radovan2006
- Kontakt:
Steta sto robijasi nisu skontali ni nakon 90,bila bi puno bolja atmosfera.chily-rz je napisao/la:Ponosna smo Zenica !
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hajde presvuci se bolanchily-rz je napisao/la:Ponosna smo Zenica !
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I sta smo neki dan pricali za sudiju? i sta bi danas?
Afera osim se vraca na nase terene.
P.s. manijaci su simpaticni bili
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma nije meni Stanke mrzak, kako ga fleka složio nogom u glavu kontam da smo poravnali računeBosniaBoston je napisao/la: Hajde presvuci se bolan![]()
Fora bi bila da mi je momak dao avatar Elvisa Mujića u Željinom dresu, dobro sam prošao.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Nas grad,nas klub,SoulEclipsee je napisao/la:Jel to ima više navijača Tuzla City ?
Tuzla
Sto se tice Fukara i sukoba na tribinama,zelio sam napisati malo duzi post al nisam mogao od smijeha
Koja lakrdija od navijacke grupe

Obezbjedenje ih ganja po tribini
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Steta pa se nisi jutros javio za avatar opkladu da te dekorisemoredbull93 je napisao/la:I sta smo neki dan pricali za sudiju? i sta bi danas?
#Punoljetstvo
Šuti brate, ima nas još na čekanju.chily-rz je napisao/la:Ma nije meni Stanke mrzak, kako ga fleka složio nogom u glavu kontam da smo poravnali računeBosniaBoston je napisao/la: Hajde presvuci se bolan![]()
![]()
Fora bi bila da mi je momak dao avatar Elvisa Mujića u Željinom dresu, dobro sam prošao.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jbg brate, nije Osima odavno bilo pa se zaboravilo da on delegira i sudije na utakmicama.
Da sam se kladio ja bi i ispostovao, idemo dalje, jos jace i bolje. Al da nas je osakatio sudije jest itekako. Nije nama na obraz.BosniaBoston je napisao/la:Steta pa se nisi jutros javio za avatar opkladu da te dekorisemoredbull93 je napisao/la:I sta smo neki dan pricali za sudiju? i sta bi danas?
Jos jednom pokazali ko ima najbolje navijace
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Dokoljenko
- Kontakt:
Hvala bebo.redbull93 je napisao/la:
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
pickonja mali, jel ti drago, a citavo vrijeme na sudije galamis. Napravit cemo i mi video od 10-15 min haha da ti udovoljimo.Dokoljenko je napisao/la:Hvala bebo.redbull93 je napisao/la:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- kontrasviju
- Kontakt:
Konačno i on da prizna.Dokoljenko je napisao/la:Hvala bebo.redbull93 je napisao/la:
1921

Nije faul ?
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Bice hladan "Zlatni Tuš" za krezave turske ikebane.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Raduj te se slobodno, sve se vraca sve se placa, kad najsladje bude. Kad si moje prijasnje postove zapamtio de ovaj. Pa ga izvuci nekad tamo u maju.
Bit ce CASova jos.
Bit ce CASova jos.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Raduju se sto nas sudija pokaro, a sijevalo oko njihovog gola u prvom poluvremenu haos
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- BosniaBoston
- Kontakt:
*radujteredbull93 je napisao/la:Raduj te se slobodno, sve se vraca sve se placa, kad najsladje bude. Kad si moje prijasnje postove zapamtio de ovaj. Pa ga izvuci nekad tamo u maju.
Bit ce CASova jos.
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.