FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

HSKZM
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la HSKZM » 08 nov 2010, 19:12

Igokea KK ,koji je od prosjecnog bh kluba dogurao do jake NLB lige! ;)

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 08 nov 2010, 23:04

brate znas koliko si me nasmijaoo aaa kralj si nea sta ... imas pivo za ovo
prvo pricas o borcu i onda na kraju u zavrsnoj recenici kazes igokea najjaca , odkud igokea u toj prici .... Kralju moj
Imas pivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 nov 2010, 23:24

PrPaAaa je napisao/la:brate znas koliko si me nasmijaoo aaa kralj si nea sta ... imas pivo za ovo
prvo pricas o borcu i onda na kraju u zavrsnoj recenici kazes igokea najjaca , odkud igokea u toj prici .... Kralju moj
Imas pivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Štelate svaki mec i to vas kosta puno para a puno nogometasa imaju ugovore do kraja prolecnog dela i sta posle.Celnici Borca nemaju iskustvo i jako su dobri da ih svako zavrne-kao fol da pomogne Borcu ali to naplacuju jako dobro.No,u svemu tome i deo sadasnje garniture uzme deo novca za sebe.LOSE RADITE I LOSE CE VAM SE VRATITI I TO JAKO BRZO,,,,,,,,,,,

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 08 nov 2010, 23:34

Jaooooo brate ... de ti sad nama kad toliko znas o tim stelama , ajde reci koju je to utakmicu borac kupio ?
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 nov 2010, 23:45

PrPaAaa je napisao/la:Jaooooo brate ... de ti sad nama kad toliko znas o tim stelama , ajde reci koju je to utakmicu borac kupio ?
Koju nije zatvorio.Neznas ti jarane na sta su spremni celnici Borca -ali neka uskoro ce biti VELIKA CISTKA U KLUBU -Pocinje da napokon rukovodi klubom neiskvareni i jako posten covek LJubojevic-sadasnji sportski direktor i nadam se da njegov prvi potez bude postavljanje g.CURGUZA ZORANA za trenera umjesto sadasnjeg.

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 08 nov 2010, 23:52

Odakle si ti jarane pa tako "mnogo" znas ??
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 nov 2010, 00:12

PrPaAaa je napisao/la:Odakle si ti jarane pa tako "mnogo" znas ??
Cuj odakle je :?: Pa iz donjeg Vakufa odakle ce biti :roll: :mrgreen:
1921-2011

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 09 nov 2010, 00:28

pabizo..budi realan i priznaj da je borac ove sezone najvise ulozio i pojacao se..pa pred pocetak sezone vecina je predvidjala da je borac jedan od glavnih favorita za osvajanje lige..i sva ta prica oko namjestanja je totalno bezveze..na kraju krajeva i ako su kupili utakmice neka su jer i onako su najvise ulozili para i po svaku cijenu idu na titulu..nek kupuju i drugi ne vidim problem nikakav ako bas zele da osvoje titulu..al je glupa ova prica sto se stalno vrti cim neki klub vodi na tabeli..
-PAJA Fan Club!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 nov 2010, 00:35

PrPaAaa je napisao/la:Odakle si ti jarane pa tako "mnogo" znas ??

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 nov 2010, 00:39

_Bad_boy je napisao/la:pabizo..budi realan i priznaj da je borac ove sezone najvise ulozio i pojacao se..pa pred pocetak sezone vecina je predvidjala da je borac jedan od glavnih favorita za osvajanje lige..i sva ta prica oko namjestanja je totalno bezveze..na kraju krajeva i ako su kupili utakmice neka su jer i onako su najvise ulozili para i po svaku cijenu idu na titulu..nek kupuju i drugi ne vidim problem nikakav ako bas zele da osvoje titulu..al je glupa ova prica sto se stalno vrti cim neki klub vodi na tabeli..
Hajde neka bude tako......

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 09 nov 2010, 19:17

Nego ti jarane kad vec tako kazes da znas kako se utakmice namjestaju aj nam reci kako ce sledeca utakmica da uzmem malo para !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 09 nov 2010, 23:31

Vezano za Borac. Ovo je moj upload za sve sportske banjalucane.

[youtube][/youtube]

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 nov 2010, 00:26

PrPaAaa je napisao/la:Nego ti jarane kad vec tako kazes da znas kako se utakmice namjestaju aj nam reci kako ce sledeca utakmica da uzmem malo para !!!
Ja neznam da namestam utakmice ali to pokusavaju a i uspeva im uz veliku lovu celnici Borca.Najlakse je biti trener Borca jer je sve zatvoreno kod sudija.Zadnji primer protiv Travnika,naravno i sve prosle tekme zatvorene i to SVI VIDE i ko treba i ko ne treba.Ali oni koji daju lovu su nesto naucili i primetili da ih foliraju celnici Borca i zato spemaju CISTKU jer se debelo grebu za svoj novcanik iz onoga dela koji je spremljen za glavne režisere.ZIVI BILI PA VIDELI -----Jedini posten lik je Darko LJubojevic i zato uskoro on postaje dirigent a nadam se da za sefa st.staba dolazi takođe posten vredan castan covek CURGUZ ZORAN i tada ce Borac da lici na klub.

drug

Post Postao/la drug » 10 nov 2010, 00:30

Pabizo jarane ja sam čuo (iz najpouzdanijih izvora na svijetu) da se prodaje kuća preko puta tebe. Kupuju je 50-50% Vlado Jagodić i Goran Anonimus Gančev.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 nov 2010, 01:54

drug je napisao/la:Pabizo jarane ja sam čuo (iz najpouzdanijih izvora na svijetu) da se prodaje kuća preko puta tebe. Kupuju je 50-50% Vlado Jagodić i Goran Anonimus Gančev.
Bas lijepo jer od g,narcisa mogu da naucim puno toga kako da POSTANEM LOS COVEK a od anonimusa bas nista .Kako su prevarili BRKU da je najbolji stoper Makedonije a mi imamo po Sarajevu puno boljih nogometasa.PS----ja zivim u soliteru na Otoci,,,,,,,,,,,,,,,,

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 10 nov 2010, 03:03

HSKZM je napisao/la:Borac ce na kraju ako se sve poslozi imati minimalno 10 ak bodova prednosti u odnosu na tri sadasnje ekipe sto ga prate!Imaju imena igracka poput Maletica,Mikica,Trivunovica i ostale!
Cestitke na osvojenoj jesenskoj tituli,zasluzili ste je posteno ,sama cinjenica da je Travnik prva ekipa u premier ligi sto je Borcu postigla gol na domacem terenu izaziva respekt!
Svaka cast!
Borac i Igokea trebaju biti uzor i ostalim klubovima u BiH!
Svaka čast ljudino na korektnom komentaru, imaš pivo kad dođeš u BL, organizovaćemo to nekako. Borac i Igokea su zaista uzori i sa sportskom infrastrukturom kojom raspolažu i sa pristupom ljudi koji vode ove klubove i vizijama razvoja klubova u budućnosti. Ulaganje u sport i kao što rekoh sportsku infrastrukturu je odraz stanja u društvu i znak napretka RS a uskoro na velika vrata se vraća još jedan Banjalučki brend RK BORAC i vidjećete šta će činiti sljedeće godine u regionalnoj ligi, ozbiljni ljudi su se fatili posla i u RK Borac. Zahvalnost i ovom momku što je postavio utakmicu RK, toga se uvijek lijepo prisjetiti.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 10 nov 2010, 03:05

pabizo je napisao/la:
drug je napisao/la:Pabizo jarane ja sam čuo (iz najpouzdanijih izvora na svijetu) da se prodaje kuća preko puta tebe. Kupuju je 50-50% Vlado Jagodić i Goran Anonimus Gančev.
Bas lijepo jer od g,narcisa mogu da naucim puno toga kako da POSTANEM LOS COVEK a od anonimusa bas nista .Kako su prevarili BRKU da je najbolji stoper Makedonije a mi imamo po Sarajevu puno boljih nogometasa.PS----ja zivim u soliteru na Otoci,,,,,,,,,,,,,,,,
A ti ljudino dosadio si više svima, ćao

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 10 nov 2010, 08:26

pabizo je napisao/la:
PrPaAaa je napisao/la:Nego ti jarane kad vec tako kazes da znas kako se utakmice namjestaju aj nam reci kako ce sledeca utakmica da uzmem malo para !!!
Ja neznam da namestam utakmice ali to pokusavaju a i uspeva im uz veliku lovu celnici Borca.Najlakse je biti trener Borca jer je sve zatvoreno kod sudija.Zadnji primer protiv Travnika,naravno i sve prosle tekme zatvorene i to SVI VIDE i ko treba i ko ne treba.Ali oni koji daju lovu su nesto naucili i primetili da ih foliraju celnici Borca i zato spemaju CISTKU jer se debelo grebu za svoj novcanik iz onoga dela koji je spremljen za glavne režisere.ZIVI BILI PA VIDELI -----Jedini posten lik je Darko LJubojevic i zato uskoro on postaje dirigent a nadam se da za sefa st.staba dolazi takođe posten vredan castan covek CURGUZ ZORAN i tada ce Borac da lici na klub.
pabizo je dzimi maric :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 10 nov 2010, 08:46

Elmar je napisao/la:Vezano za Borac. Ovo je moj upload za sve sportske banjalucane.

[youtube][/youtube]
Wtf?

Ovaj video je vise za "smijesnu starnu sporta" :D :D

Je li iko provalio koliko traje prvi napad na utakmici? :D

Jesu tad bila drugacija pravila ili sta?

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 10 nov 2010, 09:42

svi klubovi ex yu,pogotovo bosna,zeljezničar,obracajte se na VI banjaluckom rukometu ;). posto je ovo tema o fk borac eventualne dalje rasprave o najtrofejnijem rukometnom klubu na temi o rukometu
Zadnja izmjena: blrs, dana/u 10 nov 2010, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.