FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 avg 2019, 21:50

bordobijeli je napisao/la:Zeljeznicar djeluje spreman i bit ce ozbiljan kandidat za sami vrh.
Biće ozbiljan kandidat do septembra, dok Zrinjski izađe iz Evrope. Vidjet ćeš ti njih kad stignu kartoni, povrede i kup. A mi i ovakvi sa problemima s povredama i u svlačionici opet možemo pararirati, što neće biti slučaj ako se neke stvari ne riješe. A Morž je daleko od dobrog trenera.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 avg 2019, 21:52

Ne znaju ni kone kako su ovo dobile.Mujića će vjerovatno policija ispratiti iz Zenice

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 avg 2019, 21:55

thebosniak je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Toliko o tome da zeljeznicar nije konkurent za titulu i da je Morz los trener, ta prica Mujic ih poguro nidje veze, trenutno igraju dobro i jako pametno, 4 kolo ima jos 29 vidjet cemo na kraju sve

Guzina nadam se da si gledo kako se koriste ziceri, dobro si nam yebo majku u zenici
cinjenica je da je zeljeznicar bolja ekipa od one koju smo gledali u vecini prosle sezone ali definitivno nisu konkurenti za titulu. sastav koji je minimalno mijenjan, uz odredjena pojacanja i utakmice protiv borca koji je 80% tima doveo u zadnjih 30-60 dana, protiv mladosti koja je ozbiljan konkurent za ispadanje, protiv zrinjskog koji je odmorio pet prvotimaca i samo 72 sata ranije im’o utakmicu u holandiji (uz to bio konkurentan ako ne i bolji protivnik) i ova vecerasnja protiv neiskusnog i naivnog celika koji je im’o 5x vise konkretnih prilika protiv njih nego protiv nas a uz to i ostecen je u nekoliko navrata (od toga jednom sto je i direktno uticalo na postizanje drugog gola), definitivno ovakav zeljeznicar nije konkurent za titulu. sljedecih par kola ce ti to i pokazati, sloboda-siroki-mi-velez.

ali i na kraju krajeva, ko ih je.be, gledajmo u sebe, iz kola u kolo mudro i konkretno a onda rezultati ostalih nam nece predstavljati nikakav problem. :kafa:
Ma mislim da su njih svi podcjenili , ne kazem da su kvalitetni igracki al Lutvo zna kako se igra u ovoj ligi i ja sam ubjedjen da ce biti konkurenti do kraja

Mi da smo kompletni tu prvenstveno mislim na vezni red Stanojevic Rahman sigurno bi bili prvi favorit , ovako kad si primoran da se krpis svaku tekmu daj Boze samo do ove pauze kad reprezentacija igra da izguramo sa dobrim rezultatima, poslije bi vec se trebali konsolidovati
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 10 avg 2019, 21:56

tm01hzne je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
tm01hzne je napisao/la:Kad Mujić bude i Derbi sudio...
Neko je davno pisao da je ovaj tokmak dobar sudija i to stalno i hajde na prvu sam mislio da nije puno pogriješio ali ovo od danas se rijetko viđa, jedino je gori onaj Antonio Bandić od ovog mamlaza, grozno. Nadam se da će dobiti kaznu do kraja polusezone ili godine za ovo.
I ja sam ga donekle cijenio jer nikad nikoga nije puno zavalio...Imamo primjere navijača ili bivših igrača nekog kluba koji gotovo uvijek dobro i pošteno sude tom Klubu (Peljto i Kaljanac)
Evo ti situacija od prosle sezone. Pomocni sudija dize zastavicu za ofsajd, Mujic nista i Tuzla nam zabi gol. Daleko je ovo od dobrog sudije :thumbdown:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2019, 21:58

30.8 cemo znati sve :kafa:

Nabijem na qurac sve one koji prave problem u svlacionici, ako je tacno to...

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 10 avg 2019, 21:58

Inijesta je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Toliko o tome da zeljeznicar nije konkurent za titulu i da je Morz los trener, ta prica Mujic ih poguro nidje veze, trenutno igraju dobro i jako pametno, 4 kolo ima jos 29 vidjet cemo na kraju sve

Guzina nadam se da si gledo kako se koriste ziceri, dobro si nam yebo majku u zenici
cinjenica je da je zeljeznicar bolja ekipa od one koju smo gledali u vecini prosle sezone ali definitivno nisu konkurenti za titulu. sastav koji je minimalno mijenjan, uz odredjena pojacanja i utakmice protiv borca koji je 80% tima doveo u zadnjih 30-60 dana, protiv mladosti koja je ozbiljan konkurent za ispadanje, protiv zrinjskog koji je odmorio pet prvotimaca i samo 72 sata ranije im’o utakmicu u holandiji (uz to bio konkurentan ako ne i bolji protivnik) i ova vecerasnja protiv neiskusnog i naivnog celika koji je im’o 5x vise konkretnih prilika protiv njih nego protiv nas a uz to i ostecen je u nekoliko navrata (od toga jednom sto je i direktno uticalo na postizanje drugog gola), definitivno ovakav zeljeznicar nije konkurent za titulu. sljedecih par kola ce ti to i pokazati, sloboda-siroki-mi-velez.

ali i na kraju krajeva, ko ih je.be, gledajmo u sebe, iz kola u kolo mudro i konkretno a onda rezultati ostalih nam nece predstavljati nikakav problem. :kafa:
Ma mislim da su njih svi podcjenili , ne kazem da su kvalitetni igracki al Lutvo zna kako se igra u ovoj ligi i ja sam ubjedjen da ce biti konkurenti do kraja

Mi da smo kompletni tu prvenstveno mislim na vezni red Stanojevic Rahman sigurno bi bili prvi favorit , ovako kad si primoran da se krpis svaku tekmu daj Boze samo do ove pauze kad reprezentacija igra da izguramo sa dobrim rezultatima, poslije bi vec se trebali konsolidovati
ako nam je zeljeznicar najveca briga, onda mozemo mirno spavati, budi uvjeren. kako god, opet da ponovim, gledajmo sebe i iz kola u kolo odradimo ono sto se ocekuje, rezultat nece izostati.

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 10 avg 2019, 22:00

Zip je napisao/la:30.8 cemo znati sve :kafa:

31.8. *
necemo ih bas poniziti kao prosli put al sam uvjeren da cemo biti zadovoljni rezultatom.

niko ne pravi problem u svlacionici, kakve su to dezinformacije?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2019, 22:02

SarajevoJeBordo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Zeljeznicar djeluje spreman i bit ce ozbiljan kandidat za sami vrh.
Biće ozbiljan kandidat do septembra, dok Zrinjski izađe iz Evrope. Vidjet ćeš ti njih kad stignu kartoni, povrede i kup. A mi i ovakvi sa problemima s povredama i u svlačionici opet možemo pararirati, što neće biti slučaj ako se neke stvari ne riješe. A Morž je daleko od dobrog trenera.
Vidjecemo, mislim da su daleko od raspadnute ekipe kako se ovdje potencira, igraju cvrsto, imaju iskusne igrace, gladni su trofeja ima li su loše 2-3 sezone sad se vracaju, mozemo mrziti Amara al on je najtrofejniji trener u ligi. Tako da mislim da ce biti ozbiljni. Ja ih ne volim al ovo pokusavam biti objektivan i dalje mislim da mi i zrinjski smo bolje ekipe al i zeljeznicar ce biti nezgodan.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2019, 22:05

31.8. *
necemo ih bas poniziti kao prosli put al sam uvjeren da cemo biti zadovoljni rezultatom.

Neko par puta spomenu, pa reko preventivno ih na qurac nabiti(bojkotboyse) :kafa:

Taman cemo biti svjeziji, jer vjerovatno Evropu necemo igrati nakon cetvrtka...

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 10 avg 2019, 22:10

Zip je napisao/la:

31.8. *

Neko par puta spomenu, pa reko preventivno ih na qurac nabiti(bojkotboyse) :kafa:

Taman cemo biti svjeziji, jer vjerovatno Evropu necemo igrati nakon cetvrtka...
bojkot ne postoji, definitivno!

nezadovoljstvo kod pojedinaca da, ali ono je benigno jer su u pitanju rezerve i uzrokovano je bas time sto su rezerve. povrede su realna i istinita cinjenica, uskoro cemo gledati mnogo mnogo kompletnije i jace sarajevo, a onda nek nam neko stane na crtu.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 10 avg 2019, 22:16

Kontam nešto ko bi nama legao iz naše lige čitave i skontam da ni jedan igrač iz 11 ostalih ekipa ne bi kod nas prvu igrao da su svi zdravi, jedini koji mi padaju na pamet Peco i Matić iz Širokog i to za klupe pošto su mladi hahah. Def. Imamo najjaču ekipu koju je ova liga vidjela poslije 95e

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2019, 22:16

Ma ne brinem se sekunde dok se igra sa 100% i bez pocjenjivanja...
Pokazali smo da bez5-6 prvotimaca rutinski igramo i pobjedjuemo.

Kakvi cemo biti u punom sastavu, neka drugi vise misle nego mi :kafa:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 10 avg 2019, 22:18

bhpremierliga12 je napisao/la: Evo ti situacija od prosle sezone. Pomocni sudija dize zastavicu za ofsajd, Mujic nista i Tuzla nam zabi gol. Daleko je ovo od dobrog sudije :thumbdown:
:shock:
Strašno...obično je znao malo pogurati Zrinjski (protiv Mladosti prošle sezone, penal u nadoknadi) ili Široki (protiv Krupe on i Dujak)

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 avg 2019, 22:19

Tacno je da je Rahmanovic napravio problem i kako sad stvari stoje dabogda da ikad vise zaigra za klub, al ima tu Hadzija ne sumnjam da ce rijesiti onako kako je najbolhe za klub
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 avg 2019, 22:27

Kovačević, Hebibović, Lazić, Šerbečić, Letić, Oremuš, Stanojević, Rahmanović, Tatar, Velkoski, Ahmetović.Samo da mi je ovaj sastav dočekati.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 avg 2019, 22:39

Laznjak je napisao/la: Kazes pickica sam sta cu strah me. Nek placaju pa sta i placat ce. Jer si ti ubleha, nema te na mapi sad. Gdje si isao i sta si radio macku o rep. Fino je bilo dok je bilo staro vrijeme, jel ulica uzela maha ti pobjego pic.kice.
Vise cijenim svakog novog klinca nego takve kmecavce. Ajjj kaznise nam klub, aj majko moja ugasit ce se sve. Aj sta sad. Pa glupko mora nekad kazna biti, sta ima profiteri. Znao si se kurcit slikama po prepucavanju kad je kakvo ludilo. I jesti za prepucavanja. Mis mekinjasu. Ti nesto proso. Nek zvizde raja. Kad dodjete u BL, Mostar Grbavicu, vi zvizdite. Oformi ekipu istomisljenika pa da vam posaljemo te klince da vas ugase, koliko volite Sarajevo. Bas da vidimo, do sad ste samo psovali majke igracima, treneru i evo sjeveru polako. Ufati se ti tamo prepucavanja dobro ti ide. Valjda ti konkurencija jaka?
Pa ja kako ce biti jaka kad im se majke najebemo gdje god ih sretnemo, pa imas finog materijala da lajes. Hordas stari.
A pa mnogo si mi zajeban ... bas mnogo. Dijete drago ja kad sam s ulicom isao po bosanakom novom i slicnim destinacijama ti si slagao lego kockice... zato pametnije gledaj kako ces pomoci klubu a ne unistavati ga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 10 avg 2019, 23:05

Hocel se šta saznati za ove povrijeđene/uvrijeđene, ko se vraca koga ce se otjerati, i tako to... Jesu im legle HZ i ova djecurlija s topovskim ko kec na desetku.
Ocekujem da se ponovo oglase ukoliko bude loših rezultata i napišu kako su Hadžija i Husref pod stresom od Zenice pa moramo cekati da dođu sebi i oni i igraci. I naravno, nema više pojacanja, nece više niko da igra zbog hordi a i valja platiti kaznu ( 5% od onog što se zaradilo) :crazy:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 avg 2019, 23:09

bićemo umorni poslije bjelorusije samo tako ali valjda dobijemo radnik,gledao sam ih protiv borca besprizorni
su,možemo li mi obični smrtnici znati šta se više dešava sa tim yebenim rahmanom?

VVVBK

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 avg 2019, 23:11

Inijesta je napisao/la:

Tacno je da je Rahmanovic napravio problem i kako sad stvari stoje dabogda da ikad vise zaigra za klub, al ima tu Hadzija ne sumnjam da ce rijesiti onako kako je najbolhe za klub
Ne postoji problem samo na relaciji Rahmanović - klub uzrokovan transferom i nije zato ni kažnjen. Postoji problem na relaciji Husref - Rahmanović.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 10 avg 2019, 23:20

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Je li ovo Morz i football neki njihov humor mislim o cemu se radi?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ, KarloIvandic i 43 gosta.