FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Citav dan nas ubjeđivali da su bolja ekipa. 

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Da vas pitam ponovo kao protiv Zrinjskog, ko je ovaj igrac sto je obuko dres Osmankovica, jer nemoguce da je ono Kemo
Kakva igra, smirenost, snaga sta je ono ljudi moji, kakav napredak za 2 mjeseca ne mogu da vjerujem, pa on u onim prijateljskim utakmicama u pripremnim nije igro dobro protiv amatera, a sad izgleda kao svjetski stoper

Kakva igra, smirenost, snaga sta je ono ljudi moji, kakav napredak za 2 mjeseca ne mogu da vjerujem, pa on u onim prijateljskim utakmicama u pripremnim nije igro dobro protiv amatera, a sad izgleda kao svjetski stoper

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Čestitke Željezničaru.
Hvala tiConvicts1988 je napisao/la:Čestitke Željezničaru.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto se mene tiče Lutvo može i izjave davat na poluvremu, dok je Amar tu, Grande Grande
Convicts1988 je napisao/la:Čestitke Željezničaru.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- desnibocni
- Kontakt:
Samo da napomenem da vec cetiri utakmice nismo primili pogodak. Ide ovo na dobro, pogotovo sto svaku utakmicu ekipa pokaze kvalitet vise u odnosu na proslu utakmicu. Odlicno.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- kolezeljovac
- Kontakt:
Eh sada idem malo da serem i ja malo.....
Filip Erić-kralj sesnesterca, nema lopte da je ne pokupi ili bar ne izboksuje, pokrivanje gola, postavljanje, ma sve vrh, a o paradi u 4. minuti s 5 metara od Dilavera, savrsenstvo 4/4 bez primljenog gola.
Stanic-najbolji veceras, bez ijedne greske, bruku ukradenih lopti, iznosenja, borbenost, perfektno
Sipa i Kemo- Kemo halali ja te isprozivo, Amar od tebe napravio i borca ipo a Bgm i znalca, Sipa neboder sve je skinuo u skoku, steta zbog zutpg, ali Bogi moze to fino pokriti protiv Slobode, ali ova dvojica tonBe.
Stevanovic- borben, agresivan, dosta preskocenih lopti u sesnestercu fino iznio ili bar izbio, dpsta trcao, trudio se...
Bojo- nije bio bas na svom nivou, ali bice bolje....
Alispahic- tacno ono kako treba da igra jedan ozbiljan CMF se veceras vidjelo, tacni pasovi, trcanje, markiranje, ukradene lopte, presjecene lopte, i ona kratka doigravanja, pa samo od jednom duza lopta prema naprijed su me bas odusevila i kod njeg i kod Dade
Dado- Bgm mali isto koda je spusten iz Man Citija, nas De Brujne, uvalio dosta predobrih lopti, driblinzi, trcanje, markiranje, lopte u prostor, sve je odlicno uradio
A. Zec- nije imao nesto puno dodira s loptom, ali je odradio u defanzivi ogroman posao, dosta presjeko poprecnih dodavanja, izlazio, trudio se, sasvim fino
Ermin Zec- covjek dokazao da je klasa za ovu ligu, u prvom uzme na sredini loptu, pomijesa i lagano u stilu Kroosa pogodi stativu, u drugom pravio dosta problema gostima i onda onaj savrseni trk i asistencija Krpicu, 10tka
Krpic- doktor, 2 gola, 4 gola u 4 tekme, sve iskoristio, tukao se s njihovim kajmacarima, dao 100 posto od sebe, i na kraju i zasluga je tu...
Veseli- zali Boze sto i on nije mogao poceti, pomijesao ih je kad je usao samo tako, odlicno odigrao 20tak minuta i to je ono sto ocekujemo od Mladena
Zaim- premalo bio da bih dao komentar
Mujezinovic- fino odigrao, mozda samo da je dodao u onoj situaciji kad su bili 2 na 1, ali sve u svemu top...
Filip Erić-kralj sesnesterca, nema lopte da je ne pokupi ili bar ne izboksuje, pokrivanje gola, postavljanje, ma sve vrh, a o paradi u 4. minuti s 5 metara od Dilavera, savrsenstvo 4/4 bez primljenog gola.
Stanic-najbolji veceras, bez ijedne greske, bruku ukradenih lopti, iznosenja, borbenost, perfektno
Sipa i Kemo- Kemo halali ja te isprozivo, Amar od tebe napravio i borca ipo a Bgm i znalca, Sipa neboder sve je skinuo u skoku, steta zbog zutpg, ali Bogi moze to fino pokriti protiv Slobode, ali ova dvojica tonBe.
Stevanovic- borben, agresivan, dosta preskocenih lopti u sesnestercu fino iznio ili bar izbio, dpsta trcao, trudio se...
Bojo- nije bio bas na svom nivou, ali bice bolje....
Alispahic- tacno ono kako treba da igra jedan ozbiljan CMF se veceras vidjelo, tacni pasovi, trcanje, markiranje, ukradene lopte, presjecene lopte, i ona kratka doigravanja, pa samo od jednom duza lopta prema naprijed su me bas odusevila i kod njeg i kod Dade
Dado- Bgm mali isto koda je spusten iz Man Citija, nas De Brujne, uvalio dosta predobrih lopti, driblinzi, trcanje, markiranje, lopte u prostor, sve je odlicno uradio
A. Zec- nije imao nesto puno dodira s loptom, ali je odradio u defanzivi ogroman posao, dosta presjeko poprecnih dodavanja, izlazio, trudio se, sasvim fino
Ermin Zec- covjek dokazao da je klasa za ovu ligu, u prvom uzme na sredini loptu, pomijesa i lagano u stilu Kroosa pogodi stativu, u drugom pravio dosta problema gostima i onda onaj savrseni trk i asistencija Krpicu, 10tka
Krpic- doktor, 2 gola, 4 gola u 4 tekme, sve iskoristio, tukao se s njihovim kajmacarima, dao 100 posto od sebe, i na kraju i zasluga je tu...
Veseli- zali Boze sto i on nije mogao poceti, pomijesao ih je kad je usao samo tako, odlicno odigrao 20tak minuta i to je ono sto ocekujemo od Mladena
Zaim- premalo bio da bih dao komentar
Mujezinovic- fino odigrao, mozda samo da je dodao u onoj situaciji kad su bili 2 na 1, ali sve u svemu top...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jeste li svjesni ko igra protiv Slobode? 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Od ponedjeljka ili kad vec pocinju raditi zbog Bajrama u klubu ozbiljan hajc mora krenuti. Iskoristiti atmosferu maksimalno i za clanske i Fan Shop, a i protiv Slobode za posjetu.
I da, petak jedan hajc u vidu pojacanja ili neke super vijest. Provjereno pali
I da, petak jedan hajc u vidu pojacanja ili neke super vijest. Provjereno pali

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Trebali bi se organizovat, neka se plavi ss.ba forum.ManijakSaGrbavica je napisao/la:Daj odmah neki avatar da stavim za slobodu

Ja sam za prijedloge, pa koji avatar dobije najvise glasova. A moze i iza Bajrama.
Biće Željo opet šampion!
Tri bobe i pišanje po mufljuzima.
Dobili smo par nepotrebnih kartona, sve ostalo za 10.
VTŽ!
Dobili smo par nepotrebnih kartona, sve ostalo za 10.
VTŽ!
💩💩
Babuka nas...volim doci ovdje igrat, cesto i pobijedim, sad malo provociram, drago mi je ovdje pobjedit....

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Amar Amar Osim Osim!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ja ne znam sta navijaci drugih klubova rade na ovoj temi. Ovdje futbola nema, Amar nije onaj stari, nema to nesto u njemu

E moj Zeljo, futbol, gdje futbal?? Sramota..

E moj Zeljo, futbol, gdje futbal?? Sramota..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Oj al ih otrese anblivibl
AMAREEEEEEEE
AMAREEEEEEEE
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Mali Čelik danas je pao
Cijeli klub u jedan dimnjak stao
Shvatite da ste igračka mala
Vidjeli ste Amara i recite mu hvala
Topovi i baklje donekle uredu
Al sendviči parfemi odaju vam bijedu
Umjesto aplauza gađate ga svime
Željo nosi sva tri boda, pomiri se s time.
Bajram se slavi kod nas još jačeManijakdolopate je napisao/la:Mali Čelik danas je pao
Oj gdje je Feno kratke mu hlače
Kad ga Krpa poda ne znaju šta ih snađe
Na Bilinom teferić pobjede su slađe
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Amar opet dokazao da zna svoj posao. Drugo gostovanje i druga pobjeda zahvaljujuci njegovim rokadama na poluvremenu. Danas timska pobjeda ali ipak moram izdvojiti Dadu koji je najvise osporavan od navijaca pred pocetak sezone a pruza odlicne partije.
VOLIM TE ŽELJO i TAČKA
VOLIM TE ŽELJO i TAČKA
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hansestadt, Kajkutenjoyer, strucnjak9 i 52 gosta.