FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zrinjski je igrao tri puta zaredom u LP i nije pokazao ništa, Sarajevo isto ništa nije moglo. Mislim da je red na nas sad 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Asistencija Ermina Zeca..... Presavrseno, lopte Sadikovica isto..... Opa opa opa daj pustaj Rock'n'Roll
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Krivo im je nabili smo im kompleks aBd njih ćemo brutalno karinđatiReX je napisao/la:irfo je napisao/la:Admin banuje nase navijace tamo na celikovoj temi, a ovdje orgijaju pitari i zenicani citav dan, napisali postova vise od nas
YEBA TE VAKAV FUTBOL
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Emoj zeljo sta nam rade.AV AV AV Avlami i ostala pascad i student iz tuzle.Usta vas yebem.Morao sam.
Hajd ba uzivajte u pobjedi, nemojte podjebavati. Dosta toga! #ZAJEDNO!
@igrajlopte 🐦
Zamisli kad se Stila jos pridruzikolezeljovac je napisao/la:Asistencija Ermina Zeca..... Presavrseno, lopte Sadikovica isto..... Opa opa opa daj pustaj Rock'n'Roll

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma Stilu pustiti na derbiju s lanca... Ocm da ih yebemo sa Zecevima i Veselim.....Shogun je napisao/la:Zamisli kad se Stila jos pridruzikolezeljovac je napisao/la:Asistencija Ermina Zeca..... Presavrseno, lopte Sadikovica isto..... Opa opa opa daj pustaj Rock'n'Roll

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Protiv Slobode oboriti rekord na Grbavici ove sezone! Hajcanje ko pred Zrinjski! Idemo svi jako, zajedno za naseg Zelju!!
@igrajlopte 🐦
Jao zvrcke u drugom poluvremenu, stavio oba Zeca na lijevo krilo, celikovi jadnici nisu znali sta raditDokoljenko je napisao/la:Kako je Amar navuko papke da se otvore, pustio im laganu organizaciju i bokove a onda lopte u dubinu iza leđa. Plus rotacija u drugom, nisu znali koga treba cuvat.![]()
Amar Amar Osim Osim!

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

- Dokoljenko
- Kontakt:
A kad su prvi go primili, zatvorio im prilaze. Uzmu loptu i zalete se kao u prvom, pa se vrate.irfo je napisao/la:Jao zvrcke u drugom poluvremenu, stavio oba Zeca na lijevo krilo, celikovi jadnici nisu znali sta raditDokoljenko je napisao/la:Kako je Amar navuko papke da se otvore, pustio im laganu organizaciju i bokove a onda lopte u dubinu iza leđa. Plus rotacija u drugom, nisu znali koga treba cuvat.![]()
Amar Amar Osim Osim!odmah dvije sanse sto postotne iz njihove pogubljenosti

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Momci, volim vas sve, idemo dalje, Sloboda 
AMAR AMAR OSIM OSIM

AMAR AMAR OSIM OSIM
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
VRATI SE DA ERIĆU SJEDIŠ NA KLUPIirfo je napisao/la:

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nema se sta veceras ni jednom igracu prigovorit, zive i umiru kao kolektiv
Kad uklizase ondje i Sipa i Stana u 80 i nekoj, tacno vidis kolko im je stalo

Kad uklizase ondje i Sipa i Stana u 80 i nekoj, tacno vidis kolko im je stalo

Jedino mi zao Mujica, suspendovat ce ga 10 utakmica 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
A naložila se seljadija
kažu bar bara smo mi sa Željom 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trebo si vidjet danas moje rasprave sa njima, napade me deset njih sa uvredama kad sam napiso da nemaju kvalitet da se bore za evropu i da cemo ih otrest ko slinuVirtu4l je napisao/la:A naložila se seljadijakažu bar bara smo mi sa Željom

- Radovan2006
- Kontakt:
Popisali smo im se u zivot.irfo je napisao/la:Trebo si vidjet danas moje rasprave sa njima, napade me deset njih sa uvredama kad sam napiso da nemaju kvalitet da se bore za evropu i da cemo ih otrest ko slinuVirtu4l je napisao/la:A naložila se seljadijakažu bar bara smo mi sa Željom
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 11 gostiju.