A zar stvarno misliš da te debile koji skandiraju ime ratnog zločinca i što ubacuju u teren sve i svašta uopšte zanima rezultat? Oni dok dođu kući i zaborave da su bili na utakmici a nafuraju se opet par sati prije utakmice.skoroalen je napisao/la:Ovdje je odmah trebalo Želji dat 0:3. Danas odmah Radniku 3:0 kad su Lešinari skandirali. Pa da vidimo onda ko bi gađao, yebeš novčane kazne klubu, nas sve rezultat najviše boli.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kako da ne generalizujes?? To sto su dvojica bacila, su jednako krivi kao i ostatak grupe koji je to podrzao! Upozoravano je 5 puta da sljedeca baklja ili topovski znaci prekid utakmice, vodja nijednom nije stao i rekao da se ne baca! Svi snose odgovornost i treba generalizovat! Isto znamo kako se te baklje i unose na stadion, prije utakmice itd.simidobar je napisao/la:AngelDiMaria je napisao/la:E moj sjevere na sta ti spade... Umjesto da "najbrojnija" tribina bude primjer podrske dodju do toga da kostaju klub i to drama. Nesto progovoris, odmah mrzis tribinu, svetci jedni glume nedodirljive. Mrzim taj nas mebtalitet gdje moras nesto slijepo slijediti. Pa ako se vecina slozi da ne treba eto sto se to mora dozvoliti. Na kraju ikako ih vise unose na tribine ebo ga kontrola. Treba nama suspendovat sjever iki barem dici cijenu istog, da se malo smire iskontaju da ne treba to tako da se radi. I ne govorim ovo sto mrzim tu tribinu, naprotiv, zelim da bude poznata po srcanosti i glasnom navijanju, a ne po incidentima, tucama, narkomanima itd. Zelim samo da pitam, ne samo hz nego sve navijacke skupine: je lise moze navijati, a da klub ne bude novcano kaznjen? Je li bolje da pare skucka nas klub pa kako bilo, nego da od tih kazni savez sebi uplacuje ljetovanja za "timbilding".
S puno pozdrava svima se nadam da minece neko sad spominjat mrtve i trazit da dodjem pred sjever
Niko na svijetu to ne generalizuje kao mi, ne mozes ba komplet tribinu okrivit zbog par njih.. jel to necija duznost platit kartu i tuc se na tribini ?
Dok kamere ne postave ili ne nauce iste kostistit mozemo se samo nadat da su HZ naucile lekciju i da ce pazit i modernizovat navijanje... nista ljepse nema od huka i aplauza... je*o baklje i pirotehniku, previse je ljudi, stradace neko je*o kazne sto se mogu platit..
Malo odvadite, nasi su, daj da se to popravi, cemu plakanje sad ?
Na zapadu svaki prestupnik ima ime, ne moze uc ni na jednu sportsku manifestaciju i vidimo se. Jednostavno.
Neki ljudi su proveli zivot na Sjeveru bez ijednog incidenta, sto se ne generalizuje preko njih ? Vise ih je nego ovih nakih huligana..
1946~
-
- Kontakt:
Protiv koga smo mi prosuli dva boda
Sreca naša pa ih je i Zrinjski prosuo na Grbavici

-
- Kontakt:
Off topic: kone razbise celik, mi toliko dole sansi imali **** guzina ne zna bazen potrefiti steta bgm 
Jos smo mi bolji realno igracki od zelje ccc

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 10 avg 2019, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Svejedno, kad tri tekme zaredom izgubiš 0:3, drugi put kad izgovoriš "Ratko..." tri šake ćeš dobit od onog ko fakat voli klub i koga zanima rezultat.BordoSarajevo je napisao/la:A zar stvarno misliš da te debile koji skandiraju ime ratnog zločinca i što ubacuju u teren sve i svašta uopšte zanima rezultat? Oni dok dođu kući i zaborave da su bili na utakmici a nafuraju se opet par sati prije utakmice.skoroalen je napisao/la:Ovdje je odmah trebalo Želji dat 0:3. Danas odmah Radniku 3:0 kad su Lešinari skandirali. Pa da vidimo onda ko bi gađao, yebeš novčane kazne klubu, nas sve rezultat najviše boli.
Ovdje u Zenici ne baca jedan lik nego stotinu njih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
De bolan mafija je krenuli po svoje sta vam je, gdje god bude gusto imat ce sudije
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kako sudija fino pogura kone kod drugog gola, cist prekrsaj na igracu Celika.
-
- Kontakt:
Znaci, počeli su sa muljanjem, a tek 4 kolozagorski je napisao/la:Kako sudija fino pogura kone kod drugog gola, cist prekrsaj na igracu Celika.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Gledaj kako zabise drugi Celiku tbjrb.
TREBA SE PAZITI KRIMINALNE GRUPE OSIM POCELO JE LJUDI
TREBA SE PAZITI KRIMINALNE GRUPE OSIM POCELO JE LJUDI
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Zeljeznicar djeluje spreman i bit ce ozbiljan kandidat za sami vrh.
Kad Mujić bude i Derbi sudio...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Protiv nas su igrali da izvuku bod, samo su na početku pokušali nešto gore. Protiv kona igraju na pobjedu i ofanzivnije a odbrana im je katastrofa. Napravili su dosta problema konama, ali zbog katastrofalne odbrane gube. Drugačiji je pristup bio, protiv šampiona je dobar i bod, a protiv talašike je sramota ić na bod pred punim stadionom.scudetto89 je napisao/la:Off topic: kone razbise celik, mi toliko dole sansi imali **** guzina ne zna bazen potrefiti steta bgm
Dobra klupa kod Slobode haha
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 10 avg 2019, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Ma celik nespreman n mg hodat..sa faulom ili bez bi oni izgubili ovo
-
- Kontakt:
Izgleda da je Mujić dobro oštetio Čelik, imao sam osječaj da će se ovo desiti, danima se po portalima vrtila slika Mujića sa Manijacima iz 2002, lik je izgleda veliki navijač Želje
Kazes pickica sam sta cu strah me. Nek placaju pa sta i placat ce. Jer si ti ubleha, nema te na mapi sad. Gdje si isao i sta si radio macku o rep. Fino je bilo dok je bilo staro vrijeme, jel ulica uzela maha ti pobjego pic.kice.Pantelija je napisao/la:Sine, boli me k.u.rac sto ti imas 1000 lazne, igraci ne ttaze da ti pravis sranja i da ih placasLaznjak je napisao/la: Kaznit ce klub iii... Sta sad? Hocete srat na momke koji idu na gostovanja, a ti navijac veci od njih pa gledas preko tv-a. Hajde skupite se, formirajte kop, okupise raju, pa navijaj da nam pokazete kako se to radi, jer ocit mi nemamo pojma, jbg 60% EU zna za nas. Navijacka grupa je opasna i klub treba da je bijesan, kad dolazi nekome u grad i kad sa njim dodje 300-400 ljudi treba da se tresu gdje god nas sretnu, jer takav je to brend svugdje.
Nemojte mi pricati o vodjenju djece, moj brat svoju na zapad vodi i jedva cekaju da idu na sjever. Vise gledaju sjever od terena. Mozete voditi klince i zena na zapad, ali necete. Jbg iz loze moze baklja doletiti.
Platio sam i ja kazni cirka 1000KM zbog Sarajeva. Pa sta sad?
Ako hoces dodji na tekmu, ako neces ne moras. Uvijek ce biti pirotehnike na tribinama i neka ce. Jedino sto je ovo evropska tekma pa mi je malo zao, ali nek plate, sta? Hoces podrsku, hoces firmu iza sebe? Plati nekad. Znali ste se kurciti slikama sa 30 godina HZ, sa nekih tekmi ala Borusija, Cluj ... palit cemo i sve cemo vas gadjat na istoku dok i vas ne otjeramo sa stadiona, onda cemo kablove popalit da ne gledate ni na tv-u, **** vas mrljave.kao sto ne traze da prekidate utakmice, da veacate 1500 ljudi kod olova koji su krenuli da gledaju sarajevo. To sto ste postali kurceviti, za razliku od one ekipe s kojom sam bio, koja je prihvatala svakoga i svaku sugestiju, jedan je od razloga sto vas u kopu ima ko ultrasa a manje haman od strumfova. Ne voli nasa raja bahatost i kurc.cevitost. Zato vam ljudi juce kod prekida hebu od do ... kontas? Dvije tribine koje vas prepisaju za troduplo posjetom svaku tekmu, vise vas ne podrzavaju jer to sto radite steti klubu. A te price ko ide na gostovanja i ko gleda na tv, to vam postala suplja ko politicari kad botovima daju napisane odgovore pa ih iste lijepe na forume i facebook.
Sta tebe boli ku.rac ko ide na gostovanja i ko gleda na tv i ko si ti da govoris ko voli a ko ne sarajevo?
Ku.rac moj vi volite a nabijete kazne da ih ni pola ne pokrijete svojim ulazniama.
A kad je tako lahko reci "neka plate pa sta", mudonja, uzmes 100 000 kresit odes i platis i onda se popnes na pomocnogbsudiju i pali baklju, boli me racku... gadite se ljudima jer ste postali sami sebi svrha, navijanje na domacim tekmama ni 30% kao prije kada je stadion vise glesao u sjever nego tekmu. Danas se ljudi ni ne okrenu... jbg, zao mi je ali je tako i prestat ce biti tako mozda kada se prestanete tako nadobudno i ku.rcevito ponasati.
Sto se tice nekakvih prilazenja na tribini i price reci to u lice, previse sam ja prosao u zivotu da bih se svasjao sa nasmekanim likovima kojima je izvaditi noz ili pistolj isto kao reci dobro jutro. Da su mudonje neke pa da covjek zna da ce sake letiti ne bi bilo zao, al iz iskustva znam da se nakon samara i ccoke potezu nozevi, palice i pistolji. A objasnjavati debilu da je debil i da to sto se radi nema vze sa podrskom klubu je bas idiotizam sam od sebe.
Vise cijenim svakog novog klinca nego takve kmecavce. Ajjj kaznise nam klub, aj majko moja ugasit ce se sve. Aj sta sad. Pa glupko mora nekad kazna biti, sta ima profiteri. Znao si se kurcit slikama po prepucavanju kad je kakvo ludilo. I jesti za prepucavanja. Mis mekinjasu. Ti nesto proso. Nek zvizde raja. Kad dodjete u BL, Mostar Grbavicu, vi zvizdite. Oformi ekipu istomisljenika pa da vam posaljemo te klince da vas ugase, koliko volite Sarajevo. Bas da vidimo, do sad ste samo psovali majke igracima, treneru i evo sjeveru polako. Ufati se ti tamo prepucavanja dobro ti ide. Valjda ti konkurencija jaka?
Pa ja kako ce biti jaka kad im se majke najebemo gdje god ih sretnemo, pa imas finog materijala da lajes. Hordas stari.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Toliko o tome da zeljeznicar nije konkurent za titulu i da je Morz los trener, ta prica Mujic ih poguro nidje veze, trenutno igraju dobro i jako pametno, 4 kolo ima jos 29 vidjet cemo na kraju sve
Guzina nadam se da si gledo kako se koriste ziceri, dobro si nam yebo majku u zenici
Guzina nadam se da si gledo kako se koriste ziceri, dobro si nam yebo majku u zenici
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
U tom slucaju vjeruj mi da bi mi svaku drugu utakmicu izgubili 0 3,skoroalen je napisao/la:Svejedno, kad tri tekme zaredom izgubiš 0:3, drugi put kad izgovoriš "Ratko..." tri šake ćeš dobit od onog ko fakat voli klub i koga zanima rezultat.BordoSarajevo je napisao/la:A zar stvarno misliš da te debile koji skandiraju ime ratnog zločinca i što ubacuju u teren sve i svašta uopšte zanima rezultat? Oni dok dođu kući i zaborave da su bili na utakmici a nafuraju se opet par sati prije utakmice.skoroalen je napisao/la:Ovdje je odmah trebalo Želji dat 0:3. Danas odmah Radniku 3:0 kad su Lešinari skandirali. Pa da vidimo onda ko bi gađao, yebeš novčane kazne klubu, nas sve rezultat najviše boli.
Ovdje u Zenici ne baca jedan lik nego stotinu njih.
Ti Laznjak si neđe dobro ograjiso il te komsija silovao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neko je davno pisao da je ovaj tokmak dobar sudija i to stalno i hajde na prvu sam mislio da nije puno pogriješio ali ovo od danas se rijetko viđa, jedino je gori onaj Antonio Bandić od ovog mamlaza, grozno. Nadam se da će dobiti kaznu do kraja polusezone ili godine za ovo.tm01hzne je napisao/la:Kad Mujić bude i Derbi sudio...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I ja sam ga donekle cijenio jer nikad nikoga nije puno zavalio...Imamo primjere navijača ili bivših igrača nekog kluba koji gotovo uvijek dobro i pošteno sude tom Klubu (Peljto i Kaljanac)MortemHz je napisao/la:Neko je davno pisao da je ovaj tokmak dobar sudija i to stalno i hajde na prvu sam mislio da nije puno pogriješio ali ovo od danas se rijetko viđa, jedino je gori onaj Antonio Bandić od ovog mamlaza, grozno. Nadam se da će dobiti kaznu do kraja polusezone ili godine za ovo.tm01hzne je napisao/la:Kad Mujić bude i Derbi sudio...
-
- Kontakt:
cinjenica je da je zeljeznicar bolja ekipa od one koju smo gledali u vecini prosle sezone ali definitivno nisu konkurenti za titulu. sastav koji je minimalno mijenjan, uz odredjena pojacanja i utakmice protiv borca koji je 80% tima doveo u zadnjih 30-60 dana, protiv mladosti koja je ozbiljan konkurent za ispadanje, protiv zrinjskog koji je odmorio pet prvotimaca i samo 72 sata ranije im’o utakmicu u holandiji (uz to bio konkurentan ako ne i bolji protivnik) i ova vecerasnja protiv neiskusnog i naivnog celika koji je im’o 5x vise konkretnih prilika protiv njih nego protiv nas a uz to i ostecen je u nekoliko navrata (od toga jednom sto je i direktno uticalo na postizanje drugog gola), definitivno ovakav zeljeznicar nije konkurent za titulu. sljedecih par kola ce ti to i pokazati, sloboda-siroki-mi-velez.Inijesta je napisao/la:Toliko o tome da zeljeznicar nije konkurent za titulu i da je Morz los trener, ta prica Mujic ih poguro nidje veze, trenutno igraju dobro i jako pametno, 4 kolo ima jos 29 vidjet cemo na kraju sve
ali i na kraju krajeva, ko ih je.be, gledajmo u sebe, iz kola u kolo mudro i konkretno a onda rezultati ostalih nam nece predstavljati nikakav problem.

Trenutno korisnika/ca: Svire, Vanja8, Varijantas8 i 48 gostiju.