Meni to nije poznato ako je riječ o ovom Adikus-ubavarian_bk je napisao/la:Prica se da ce neki adikus![]()
preci u Juvebalkan , sada jel tacko

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Meni to nije poznato ako je riječ o ovom Adikus-ubavarian_bk je napisao/la:Prica se da ce neki adikus![]()
preci u Juvebalkan , sada jel tacko
senad_flamin je napisao/la:-Pomozite !!
-Imam pitanje vezano za trening da li plata ima veze sa povecanjem skilova na treningu!
Imam platu 100 000 a ocjene mi se povecavaju za 0.5 ! sporo napredujem!!
sad sam igrac !samir_tm87 je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:-Pomozite !!
-Imam pitanje vezano za trening da li plata ima veze sa povecanjem skilova na treningu!
ja konto ti trenerima veze , ali ist ozavisi npr koliki ti je skill , i tako to , sve zavisi od raspolozenja servera
koliko ti igrac ima godina? Ako je 18 onda ti je maksimalna plata 100 000, sa 19 - 200 000 itd.senad_flamin je napisao/la:sad sam igrac !samir_tm87 je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:-Pomozite !!
ja konto ti trenerima veze , ali ist ozavisi npr koliki ti je skill , i tako to , sve zavisi od raspolozenja servera
![]()
![]()
igram u 1.MKD ligi !Kapister Gorillas !
za sad dobro ide...planiram izgraditi dobrog igraca i doci u nasu ligu!
Italia je napisao/la:znam ja da bi i ti adi a i pita rado igrali u Juvetu, ali ne mozete.. pa zato sad pucate ironicne komentare![]()
dva gola dao nekakav juniorAdikus je napisao/la:priča se da su Ljiljani izgubili od Juveta..jel zna ko šta o ovome??
Italia je napisao/la:dva gola dao nekakav juniorAdikus je napisao/la:priča se da su Ljiljani izgubili od Juveta..jel zna ko šta o ovome??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.