FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 10 avg 2019, 15:01

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Dobro, ne bi da ikoga branim ili napadam, al ovdje ima raje koja još misli da se samo kod nas baklje pale i bacaju kao i topovski :urnebes:
Prati li ko druge lige ovdje :?:
Pa generalno kroz historiju je dokazano da je zapadna i srednja Evropa milion puta veći šljam i da su veći divljaci od nas. Samo što oni žive u državama gdje je pravni sistem efikasan koji ih je doveo u red. Da Englezi ili Francuzi žive u BiH još gore bi bilo nego sad sa nama. Samo što mi na druge gledamo kao na izgovor za vlastiti idiotizam.
Bravo. Najbolji odgovor :thumbup: Raja kontaju zapad kulturan :urnebes: A ustvari ih samo sistem ureduje... Mi najgori, ostali najbolji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 avg 2019, 15:08

fks74 je napisao/la:Biti ce kazna, mogli smo dobrog igraca placati 1 godinu. Toliko o tome, da je ono u dure.
Naravno da nije u dure ali mogli smo mi uvijek nešto, pa što nikad nismo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 10 avg 2019, 15:14

Ma sta me briga, ja cu sa zapada opet baciti topovski pored husrefa kad god sisica uvede
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 avg 2019, 15:17

AngelDiMaria je napisao/la:Ma sta me briga, ja cu sa zapada opet baciti topovski pored husrefa kad god sisica uvede
E tu cu te podrzati i ja sa Istoka :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 avg 2019, 15:23

miky_hz je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Ma sta me briga, ja cu sa zapada opet baciti topovski pored husrefa kad god sisica uvede
E tu cu te podrzati i ja sa Istoka :urnebes:
:urnebes:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 avg 2019, 15:37

Daj ba Morteme vise jbt 2 dana slusam o **** bakljadama rasprave ...jel ovo tema HZ ili FK Sarajevo..more nekih nepoznatih debila kad se Pise o klubu ,sastavu,utakmicama ne Pise sad se sjatili vise i tema i sve.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2019, 15:52

Ja ne smijem vise pisati ovde :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2019, 16:28

Ja mislim da nije uredu sto su bacali baklje u teren. Sta vi mislite jel to uredu :rol: :rol: :rol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2019, 16:46

Ajmo se takmiciti u dobru.
Mi sa istoka i zapada da ne psujemo, a vi da ne bacate topovske :kafa: pogotovo ne na trenera :D

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 avg 2019, 17:00

Jel zna neko jel istina da smo se odrekli procenta za Andjusica za Guzinu :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 avg 2019, 17:06

Samo da pitam moderatora jesu li ovi likovi dinamodrezden i belminhordas dobili neku dozvolu da mogu nekaznjeno psovati i prijetiti na forumu?

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 avg 2019, 17:12

Nemoj pred trenera ljegendu stat ce mu onaj aparatic za srce pa ce nam se klub ugasit jer on je po pojedincima Sarajevo ako nema njega nema ni kluba :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 avg 2019, 17:14

Inijesta je napisao/la:Jel zna neko jel istina da smo se odrekli procenta za Andjusica za Guzinu :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 avg 2019, 17:15

Samo da odgovorim @zagorski da nisam prisutan ovdje 24/7 i da nisam jedini moderator koji je zadužen za ovu temu, kada dođem reagovat ću.
Pustio sam malo ali pošto se ne znate civilizovano ponašati sva priča o navijačima prestaje i sljedeći koji bude započeo nešto takvo će biti banovan.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2019, 17:17

Svašta ovdje znamo reći, ali bi bar psovanje mrtvih drugim navijačima Sarajeva trebalo biti trajni ban. Nije ovo prvi put da "belmin" psuje mrtve ovdje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 10 avg 2019, 17:30

E moj sjevere na sta ti spade... Umjesto da "najbrojnija" tribina bude primjer podrske dodju do toga da kostaju klub i to drama. Nesto progovoris, odmah mrzis tribinu, svetci jedni glume nedodirljive. Mrzim taj nas mebtalitet gdje moras nesto slijepo slijediti. Pa ako se vecina slozi da ne treba eto sto se to mora dozvoliti. Na kraju ikako ih vise unose na tribine ebo ga kontrola. Treba nama suspendovat sjever iki barem dici cijenu istog, da se malo smire iskontaju da ne treba to tako da se radi. I ne govorim ovo sto mrzim tu tribinu, naprotiv, zelim da bude poznata po srcanosti i glasnom navijanju, a ne po incidentima, tucama, narkomanima itd. Zelim samo da pitam, ne samo hz nego sve navijacke skupine: je lise moze navijati, a da klub ne bude novcano kaznjen? Je li bolje da pare skucka nas klub pa kako bilo, nego da od tih kazni savez sebi uplacuje ljetovanja za "timbilding".
S puno pozdrava svima se nadam da minece neko sad spominjat mrtve i trazit da dodjem pred sjever
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 avg 2019, 17:30

MortemHz je napisao/la:Samo da odgovorim @zagorski da nisam prisutan ovdje 24/7 i da nisam jedini moderator koji je zadužen za ovu temu, kada dođem reagovat ću.
Pustio sam malo ali pošto se ne znate civilizovano ponašati sva priča o navijačima prestaje i sljedeći koji bude započeo nešto takvo će biti banovan.
Znaci isti su oni koji psuju, vrijedaju i prijete i oni koji to ne rade, bitno je ne pricati o navijacima jer se za to dobija ban, a psovke, prijetnje itd., nebitno.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 avg 2019, 17:31

AngelDiMaria je napisao/la:E moj sjevere na sta ti spade... Umjesto da "najbrojnija" tribina bude primjer podrske dodju do toga da kostaju klub i to drama. Nesto progovoris, odmah mrzis tribinu, svetci jedni glume nedodirljive. Mrzim taj nas mebtalitet gdje moras nesto slijepo slijediti. Pa ako se vecina slozi da ne treba eto sto se to mora dozvoliti. Na kraju ikako ih vise unose na tribine ebo ga kontrola. Treba nama suspendovat sjever iki barem dici cijenu istog, da se malo smire iskontaju da ne treba to tako da se radi. I ne govorim ovo sto mrzim tu tribinu, naprotiv, zelim da bude poznata po srcanosti i glasnom navijanju, a ne po incidentima, tucama, narkomanima itd. Zelim samo da pitam, ne samo hz nego sve navijacke skupine: je lise moze navijati, a da klub ne bude novcano kaznjen? Je li bolje da pare skucka nas klub pa kako bilo, nego da od tih kazni savez sebi uplacuje ljetovanja za "timbilding".
S puno pozdrava svima se nadam da minece neko sad spominjat mrtve i trazit da dodjem pred sjever
Daj profil pi.cko
:mrgreen:
ZZ

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 avg 2019, 17:33

AngelDiMaria je napisao/la:E moj sjevere na sta ti spade... Umjesto da "najbrojnija" tribina bude primjer podrske dodju do toga da kostaju klub i to drama. Nesto progovoris, odmah mrzis tribinu, svetci jedni glume nedodirljive. Mrzim taj nas mebtalitet gdje moras nesto slijepo slijediti. Pa ako se vecina slozi da ne treba eto sto se to mora dozvoliti. Na kraju ikako ih vise unose na tribine ebo ga kontrola. Treba nama suspendovat sjever iki barem dici cijenu istog, da se malo smire iskontaju da ne treba to tako da se radi. I ne govorim ovo sto mrzim tu tribinu, naprotiv, zelim da bude poznata po srcanosti i glasnom navijanju, a ne po incidentima, tucama, narkomanima itd. Zelim samo da pitam, ne samo hz nego sve navijacke skupine: je lise moze navijati, a da klub ne bude novcano kaznjen? Je li bolje da pare skucka nas klub pa kako bilo, nego da od tih kazni savez sebi uplacuje ljetovanja za "timbilding".
Odlican post!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 avg 2019, 17:36

zagorski je napisao/la:
Odlican post!
Svaka čast.
Prvi put me bilo stid HZ u životu. Kad su počele baklje, topovski, 30 % stadiona u Zenici izašlo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Proximic i 43 gosta.