kerimatomic1921 je napisao/la:Ja ne znam sta se desava Kerli kako nas je napustio. Zaduzio 10, igra beka, krilo, poluspica. Ja mislim da je preko 10 golova zabio u zadnje 2 sezone.

Jel u ovoj Litvaniji igraju teski amateri ili sta

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kerimatomic1921 je napisao/la:Ja ne znam sta se desava Kerli kako nas je napustio. Zaduzio 10, igra beka, krilo, poluspica. Ja mislim da je preko 10 golova zabio u zadnje 2 sezone.
Zabio je 15 u svim takmičenjima. I to je imao period da je u pet uzastopnih utakmica postigao 6 golova. Frajer je hladno u prvoj polusezoni za Suduvu dao 10 golova, yebo mater ako nije bio prvi strijelac lige na polusezoni.kerimatomic1921 je napisao/la:Ja ne znam sta se desava Kerli kako nas je napustio. Zaduzio 10, igra beka, krilo, poluspica. Ja mislim da je preko 10 golova zabio u zadnje 2 sezone.
Kod nas stoperi godinama ne daju golove nakon kornera i prekida, osim Rodina prosle godine i 2-3 da je dao, ja se ne sjecam da je iko od stopera dao go glavom zadnjih godina osim Bogija majstorabraco je napisao/la:Zabio je 15 u svim takmičenjima. I to je imao period da je u pet uzastopnih utakmica postigao 6 golova. Frajer je hladno u prvoj polusezoni za Suduvu dao 10 golova, yebo mater ako nije bio prvi strijelac lige na polusezoni.kerimatomic1921 je napisao/la:Ja ne znam sta se desava Kerli kako nas je napustio. Zaduzio 10, igra beka, krilo, poluspica. Ja mislim da je preko 10 golova zabio u zadnje 2 sezone.
Vise ih je dao Bogi u pogresnu mrezu zadnje 3-4 godine nego svi stoperi u protivnickuLjoZee je napisao/la:Bogicevic, ali u pogresnu mrezu
Iz glave se mogu sjetiti samo da je Kemo dao go Mladosti kad smo izgubili tamo 2-1 pod Adžemovom palicom. Ili imam loše sjećanje ili fakat više nije bilo golova naših štopera.irfo je napisao/la:Kod nas stoperi godinama ne daju golove nakon kornera i prekida, osim Rodina prosle godine i 2-3 da je dao, ja se ne sjecam da je iko od stopera dao go glavom zadnjih godina osim Bogija majstorabraco je napisao/la:Zabio je 15 u svim takmičenjima. I to je imao period da je u pet uzastopnih utakmica postigao 6 golova. Frajer je hladno u prvoj polusezoni za Suduvu dao 10 golova, yebo mater ako nije bio prvi strijelac lige na polusezoni.kerimatomic1921 je napisao/la:Ja ne znam sta se desava Kerli kako nas je napustio. Zaduzio 10, igra beka, krilo, poluspica. Ja mislim da je preko 10 golova zabio u zadnje 2 sezone.
Ne postoji gadjat ce te krompirom provale li da si nasTristan10 je napisao/la:Moze li mi neko reci koja je neutralna tribina na Bilinom Polju? Tribina gdje se i po koji nas navijac moze da nadje? Lp
Ni meni nije jasno igranje u 19 sati kad je bas vruce.LjoZee je napisao/la:Ja ne znam kako je u Zenici, ali ovdje je pakao zivi. Pocrkat ce igraci ako je slicno ko ovdje.
Mozda zbog Bajrama da se ranije zavrsi, ali nije ovo humano. Ne mozes disati normalno dok sjedis, a ne jos da trcis po ovom.Tristan10 je napisao/la:Ni meni nije jasno igranje u 19 sati kad je bas vruce.LjoZee je napisao/la:Ja ne znam kako je u Zenici, ali ovdje je pakao zivi. Pocrkat ce igraci ako je slicno ko ovdje.
Vjerovatno ima neke veze s tim utakmica koju BHT prenosi pocinje u 9, ko ce ga znatiRaonffa je napisao/la:Ma ne znam kakve veze ima Bajram sa terminom tekme, da su je stavili u pola 9 kao protiv pitara, mjera bi bilo