Ghuraba je napisao/la:AirRamiz je napisao/la:treba im neko sa 18-20 poena u rukama i onda se moze nadat ulasku u Abu...da je srece pa da neki privatnik prepozna koliko se relativno s malo ulaganja moze doci do aba lige i kakvi sve benefiti se tu mogu izvuci...husara ili tako neko
mejdan je isto bitan ako dodje do neke playof zavrsnice(za razliku od Sparsa)...tuzla bi se vrlo brzo navukla ako krenu dobri rezultati
Azmir Husic bi njima legao kao budali samar. Frajer je poceo da 'kupuje' sve klubove na TK iz nizih rangova (Gradina Srebrenik, Bosna Kalesija), jer ima u cilju da najveci talenti iz tih ekipa dolaze u njegov Tuzla City. Osim toga, preuzeo je i futsal ekipu iz Tuzle. Prica se da ima velike ambicije i s njima. Prava je steta sto covjek ocigledno nije zaljubljenik u kosarku, jer bi tu sigurno mogao imati vece koristi na nekom dugorocnom planu, a ulaganja su definitivno manja.
Sto se tice Tuzle, garantujem da ce vec na prvom mecu biti 3-4 hiljada ljudi, a ako rezultati budu dobri - Mejdan ce vremenom u kontinuitetu biti ispunjen (gotovo) do kraja. Kako sada stvari stoje, ako se na centarskim pozicijama pojacaju kao na ovim spoljnjim, definitivno ce biti jedni od favorita za FF ABA2 lige (pod uslovom da do kraja sezone ostanu citavi i zdravstveno i finansijski). Bojim se samo da se ne uvale u dugove i da se do proljeca sve ne rasformira.
Ja se iskreno nadam da će Sloboda napraviti "posao" , da će Mejdan biti pun, jer je Tuzla grad košarke...
Jao kad se sjetim Terry Bosanac Castle , Sulejman Vejn , Air Ramiz Suljanović ...
Da se hoće košarka vratiti na mjesto koje pripada u ovoj državi...
Sekunde su djelile da se Bosna povampiri , da opet bude puna Skenderija , ali naravno SDA-tal-đe-sam-tu-ja je "otjerao" Cedevitu u Sloveniju...
Hvala im još jednom što nam yebu majke evo 25 godina iz dana u dan...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!