FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stas zabranjivati, svakako prvu sljedecu na Kosevu ako bude 300 na sjeveru rezi me gdje sam najtanji.
Realno gledajući, nama da su tu ovi što se oporavljaju, nama pojačanja ne bi ni trebala. Imaš u veznom redu Stanojevića, Oremuša i Rahmanovića. Imaš malog Andreja da se rotira na dmf, imaš Gavrića da upadne na desetku ako zatreba, možda i ovaj novi crnac bude imao neku finu ulogu, teško je sad i dovesti nekog "kapitalca" i dodatno platnu listu opteretiti. Imamo Hodžića i Pidru na bekovima kad se vrate, realno smo fino popunjeni. Jedino ako bude nekih odlazaka iz prve postave, onda tražiti pojačanja. Još ne mogu da izbacim taj crv sumnje iz glave oko kvalitete priprema i da tu nešto dobro smrdi, ali sastav nam je za ovu ligu ko NATO kada budemo kompletni. Nema puno potrebe za raspravnom sa ova dva momka koji su sa sjevera i ovdje pišu. Oni imaju svoje viđenje situacije, mi svoje. Kako bude vrijeme odmicalo, samo će im se reći gdje ih vodi ovaj pristup i qrčenje, traženje profila i ovi debilizmi sa nekim bahaćenjima na koje im se grohotom smijem.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Bez pravog kondicijonog trenera nemamo sta traziti a imali smo ga zato imamo trenera koji je umislio da je on najpametnini pa otjera covjeka
- dynamodresden1
@vratnik10
Rekao sam da je za osudu na evropakim tekmama to raditi,ali ovde ove pice jedva cekaju da bi popljuvale,a kad treba u gabelu,zvornik i ostala sela biti uz klub tada ne postoje ovde se raspravljaju i to traje godinama,a ti zajebani igraci su uz klub kao ovaj forumski puk kad izadje neka dobra slika prvi je stavljaju po internetu i kurce se ,ne mogu da razunijem toliku mrznju prema navijacima istog kluba iskazite to na drugi nacin npr na tekmi na stadionu ,u udruzenju kritiku recite ljudima koji su zaduzeni za to ,ne preko ovog sranja,vecinu tih momaka i znate i opet pricate narkomani kriminalci a svi znate da to nije tacno ....
Rekao sam da je za osudu na evropakim tekmama to raditi,ali ovde ove pice jedva cekaju da bi popljuvale,a kad treba u gabelu,zvornik i ostala sela biti uz klub tada ne postoje ovde se raspravljaju i to traje godinama,a ti zajebani igraci su uz klub kao ovaj forumski puk kad izadje neka dobra slika prvi je stavljaju po internetu i kurce se ,ne mogu da razunijem toliku mrznju prema navijacima istog kluba iskazite to na drugi nacin npr na tekmi na stadionu ,u udruzenju kritiku recite ljudima koji su zaduzeni za to ,ne preko ovog sranja,vecinu tih momaka i znate i opet pricate narkomani kriminalci a svi znate da to nije tacno ....
Ko da je bitno STA Pise 7,8 forumasa bitnih ko lanjski snijeg.dynamodresden1 je napisao/la:@vratnik10
Rekao sam da je za osudu na evropakim tekmama to raditi,ali ovde ove pice jedva cekaju da bi popljuvale,a kad treba u gabelu,zvornik i ostala sela biti uz klub tada ne postoje ovde se raspravljaju i to traje godinama,a ti zajebani igraci su uz klub kao ovaj forumski puk kad izadje neka dobra slika prvi je stavljaju po internetu i kurce se ,ne mogu da razunijem toliku mrznju prema navijacima istog kluba iskazite to na drugi nacin npr na tekmi na stadionu ,u udruzenju kritiku recite ljudima koji su zaduzeni za to ,ne preko ovog sratnja,vecinu tih momaka i znate i opet pricate narkomani kriminalci a svi znate da to nije tacno ....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja znam lično nekoliko hordaša, raja smo. I znam da je jedan od njih ušo u konflikt s drugim zbog nekih stvari...Ja ti mogu lično reći da je mom djetetu neko baklju ili topovski bacio pored glave ili samo da sam vidio da mi je djete trepnulo od straha ne bi mu dobro bilo...Mali je ovo grad paša moj. Onaj ko me zna zna da stojim iza onoga što kažem sto postodynamodresden1 je napisao/la:@vratnik10
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 09 avg 2019, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
ne treba svaku kritiku shvatati kao mržnju, niti bi trebao biti alibi nekome to sto ode na gostovanja da moze da radi sta hoce.
Sta biste vi napravili da recimo dodje neka skupina i polupa prostorije kluba i tako kosta klub 50-100000KM? A kamoli uz to sto mozemo zaraditi i kaznu igranja pred praznim tribinama.
Sta ko misli o tim potezima najbolje smo mogli vidjeti sinoc kada se vise od pola tribine pokupilo i izaslo napolje, pa ako hocete i po ovim sranjima koja se pisu cijeli dan (skupa sa mnom)
Ja se ne mogu sloziti s tim da je bolje imati 2000 “pravih navijaca” nego 20000 “simpatizera” (kako se cesto nazivaju ovi sa istoka i zapada).
Sta biste vi napravili da recimo dodje neka skupina i polupa prostorije kluba i tako kosta klub 50-100000KM? A kamoli uz to sto mozemo zaraditi i kaznu igranja pred praznim tribinama.
Sta ko misli o tim potezima najbolje smo mogli vidjeti sinoc kada se vise od pola tribine pokupilo i izaslo napolje, pa ako hocete i po ovim sranjima koja se pisu cijeli dan (skupa sa mnom)
Ja se ne mogu sloziti s tim da je bolje imati 2000 “pravih navijaca” nego 20000 “simpatizera” (kako se cesto nazivaju ovi sa istoka i zapada).
Rak rana FK Sarajevo
"Atmosfera je bila nevjerovatna. Generalno, takva atmosfera je poznata u balkanskim zemljama. Prekid nam nije dobro došao, utjecao je na našu agilnost, okretnost i oštetio nas je, ali takve situacije nisu ništa novo u ovim zemljama gdje su navijači poznati po svojoj temperamentnosti",rekao je Dmitri Baga i posebno pohvalio Horde zla.
"Bez obzira što imamo veliko iskustvo igranja u Evropi, ovakvu atmosferu gotovo da nismo vidjeli nigdje. Zbog toga smo se osjećali malo izgubljeni i dezorijentisani", zaključio je Baga.
"Atmosfera je bila nevjerovatna. Generalno, takva atmosfera je poznata u balkanskim zemljama. Prekid nam nije dobro došao, utjecao je na našu agilnost, okretnost i oštetio nas je, ali takve situacije nisu ništa novo u ovim zemljama gdje su navijači poznati po svojoj temperamentnosti",rekao je Dmitri Baga i posebno pohvalio Horde zla.
"Bez obzira što imamo veliko iskustvo igranja u Evropi, ovakvu atmosferu gotovo da nismo vidjeli nigdje. Zbog toga smo se osjećali malo izgubljeni i dezorijentisani", zaključio je Baga.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ma trećina zapada je pjevalo 'Glupani, glupani...' u momentu kad je sviran prekid utakmice.
Samo naprijed Saraj'vo!
Za mjesec se ocekuje da pocne sa treninzima.Tu ce negdje on i Pidro biti sa povratkom.BordoSarajevo je napisao/la:Izgleda da je Stanojević operisao oko, postavi sliku uz opis "JOŠ MALO", nadam se da je dobra vijest i da se vraća ubrzo. Ako je neko dobar s njim neka nam provjeri ovu informaciju, valjda bude halvaluk
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako se vraćamo.. valjda se do derbija smanji malo taj broj povreda.miky_hz je napisao/la:Za mjesec se ocekuje da pocne sa treninzima.Tu ce negdje on i Pidro biti sa povratkom.BordoSarajevo je napisao/la:Izgleda da je Stanojević operisao oko, postavi sliku uz opis "JOŠ MALO", nadam se da je dobra vijest i da se vraća ubrzo. Ako je neko dobar s njim neka nam provjeri ovu informaciju, valjda bude halvaluk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo da za derbi budemo koliko-toliko kompletni i j.. ćemo im milu majku za ove zavrzlame oko stadiona.MortemHz je napisao/la:Polako se vraćamo.. valjda se do derbija smanji malo taj broj povreda.miky_hz je napisao/la:Za mjesec se ocekuje da pocne sa treninzima.Tu ce negdje on i Pidro biti sa povratkom.BordoSarajevo je napisao/la:Izgleda da je Stanojević operisao oko, postavi sliku uz opis "JOŠ MALO", nadam se da je dobra vijest i da se vraća ubrzo. Ako je neko dobar s njim neka nam provjeri ovu informaciju, valjda bude halvaluk
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesil to provjerio sa Stanojevićem?miky_hz je napisao/la:Za mjesec se ocekuje da pocne sa treninzima.Tu ce negdje on i Pidro biti sa povratkom.BordoSarajevo je napisao/la:Izgleda da je Stanojević operisao oko, postavi sliku uz opis "JOŠ MALO", nadam se da je dobra vijest i da se vraća ubrzo. Ako je neko dobar s njim neka nam provjeri ovu informaciju, valjda bude halvaluk
Nemoj samo reći da računaš od onog kad su naši najavili da se vraća

Jel mogo Stanoje makar na biciklu vintlat

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Husref je izjavio da ima neki glavni pregled sredinom augusta, nakon kojeg će znati kada bi mogao na terenBordoSarajevo je napisao/la:Jesil to provjerio sa Stanojevićem?miky_hz je napisao/la:Za mjesec se ocekuje da pocne sa treninzima.Tu ce negdje on i Pidro biti sa povratkom.BordoSarajevo je napisao/la:Izgleda da je Stanojević operisao oko, postavi sliku uz opis "JOŠ MALO", nadam se da je dobra vijest i da se vraća ubrzo. Ako je neko dobar s njim neka nam provjeri ovu informaciju, valjda bude halvaluk
Nemoj samo reći da računaš od onog kad su naši najavili da se vraća
Jel mogo Stanoje makar na biciklu vintlat, sjedeći, il neko laganije trčanje bez naprezanja, neke vježbe za noge da ne bude skroz "zapušten" kad se vrati..
Ovdje se nema šta odmjeravati. Likove koji su bacali baklje treba nazvati pravim imenom, a to je ološ. Horde zla kao navijačku grupu u to ne treba uplitati. Može on meni do sutra pričati priču kako je on Sarajevo, kako on ide na gostovanja, a na svakom tom gostovanju kao i na domaćoj utakmici klubu izbije par hiljada maraka iz džepa zato je sviju mi bolje da uopste ne ide. I općenito im je lako ići kad ih većina nigdje ne radi, tu i tamo prodaju koji gram vutre pred tekmu, daju cvaju za gorivo i na stadion se uvale besplatno. I ja sam dok se nisam oženio i dijete dobio redovno sa rajom išao, ali sam put i sve plaćao od poštenog rada, a ne od lopovluka. Volio bih da i sam imam i vremena i novca pa da mogu, međutim nekad je vrijeme da čovjek odraste i posveti se ozbiljnom životu. Može me svaki klošar nazvati lažnim navijačem, ali na Koševu me nijedna ne maši i neće.SarajevoJeBordo je napisao/la:Teško je napisati odmjeren komentar da se neko ne naljuti i ne uvrijedi. Ove stvari se mogu samo sistemski riješiti, zakonom na nivou entiteta ili čak kantona koji će biti uperen na navijače i tribinu gdje se pali, a ne na klub. Iako to i klub može riješiti plaćanjem većeg broja zaštitara koji bi spriječili unošenje, jer je i to isplativije od kazni. Ali taj potez bi još više udaljio klub i navijače. Zakon o javnom redu i miru gdje imaju kazne za bakljade i vatromete nema svrhu kad plane 50 baklji.MortemHz je napisao/la:Ja volim Horde skoro kao i klub, cijenim svakoga pa i momka koji dođe jednom godišnje - došao je i tu je, i nikada nisam dao da se govori protiv navijača ali neke stvari se moraju ispraviti radi dobrobita kluba koji je iznad svakog pojedinca, bio to igrač, neko iz uprave, trener ili neki navijač.
Ma ljudi nema Stanojevica do proljeca ni njega ni Pidre, pa nije pikado pa da se tek tako vrate, sta vam je?
Ozbiljne su to povrede, bez ikakvog dodira sa fudbalom mjesecima i kad se vrate nije to to, mi za Stanojevica jos nismo pronasli zamjenu. I kad se bude vratio nece biti to taj Stanojevic kao sto je bio. Shvatite to vec jednom.
Zato stalno potenciram zadnji vezni ili da uigrava Mustafica u Djokanovica za te pozicije, ali ne da budu prolaznici nego da fakat daju sve od sebe.
Ozbiljne su to povrede, bez ikakvog dodira sa fudbalom mjesecima i kad se vrate nije to to, mi za Stanojevica jos nismo pronasli zamjenu. I kad se bude vratio nece biti to taj Stanojevic kao sto je bio. Shvatite to vec jednom.
Zato stalno potenciram zadnji vezni ili da uigrava Mustafica u Djokanovica za te pozicije, ali ne da budu prolaznici nego da fakat daju sve od sebe.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mene je sinoc oduševio Đokanović!! Od početka sam očekivao puno od njega, kao od svakog našeg djeteta. Svaku utakmicu je odigrao ok, jer ga gledaš nekim drugim očima... tražiš potencijal... tek mu je 18... pokusavas prepoznati kakav ce biti za godinu, dvije, pet.
Ono sinoć je meni bilo za wooow. Mali ima motoriku, tehniku i bezobrazluk. Ne pamtim kad smo imali zadnjeg veznog da onako povuce loptu i napravi višak. Mozda Cimi jedino.
(Kad sam cimija gledao u prvoj jacoj tekmi na Kosevu bio sam spreman prodat kucu da se ugradim u 50% transfera. Cini mi se da bi za Andreja ponovio ponudu
Ono sinoć je meni bilo za wooow. Mali ima motoriku, tehniku i bezobrazluk. Ne pamtim kad smo imali zadnjeg veznog da onako povuce loptu i napravi višak. Mozda Cimi jedino.
(Kad sam cimija gledao u prvoj jacoj tekmi na Kosevu bio sam spreman prodat kucu da se ugradim u 50% transfera. Cini mi se da bi za Andreja ponovio ponudu

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Da sejla ode, raja bi pisala "ma mi se trebažo zadovoljiti drugim mjestom nemamo sta traziti u evropi bez sefice pr..." hahahaha nidje veze ko kof ode prosipa se prics kako jenkraj
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne pratiš sitaciju. Izgleda da se Stanojević operisao, postavio je sliku i napisao "JOŠ MALO".ledesma je napisao/la:Ma ljudi nema Stanojevica do proljeca ni njega ni Pidre, pa nije pikado pa da se tek tako vrate, sta vam je?
Jest ozbiljna povreda ali nije istu juče zadobio već prije par mjeseci. Specifična povreda, možda ne bude još pola godine a možda se vrati uskoro, a i napisao je "JOŠ MALO", valjda aludirajući na oporavak i povratak na teren.
Zbog tog se pokrenula priča.
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I šta, neće biti kao prije, i šta onda? Šta uraditi sa Pidrom i Stanojevićem? Pidru kao Ćatakovića, jel?ledesma je napisao/la:Ma ljudi nema Stanojevica do proljeca ni njega ni Pidre, pa nije pikado pa da se tek tako vrate, sta vam je?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Grbavac, hase73, kogmagie46, laznokrilo, Venom i 70 gostiju.