FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

desnibocni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la desnibocni » 09 avg 2019, 15:08

desnibocni je napisao/la:
braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:Kad se zavrsi krov imat cemo bas tip top stadion sa 10 hiljada natkrivenih mjesta, kategorijom dovoljnom da se igra play off, cak i da se desi nekad da se udje u grupne faze moze nam se progledati kroz prste jer nema ni jedan stadion u drzavi sa vecom kategorijom. Sto se tice zapada i juga tu bi ipak trebale puno vece investicije koje trenutno nisu realne, ono sto ja se nadam da ce biti sljedeci infrastrukturalni projekat je trening kamp. To nam je itekako potrebno za jedan novi evropski iskorak.
E to kad spomenu to za kategoriju, pošto fakat se i ne razumijem baš u to, šta je potrebno sada da Grbavica bude u CAT4? Znam da su potrebne one pizdarije tipa određenog broj vip mjesta, novinarskih, vip parking itd., ali eto kažem baš mi je površno znanje u vezi toga.
Smijao bi se kakvih sve gluposti ima da ispunis kriterijume da bi dobio CAT4. Hospitality zone od 500 m2, visina ulaznih vrata od minimum 2 metra, propisna visina jarbola za zastave, prostorije za novinare, neka sranj. u vezi interneta, mix zona, parking, prilazi stadionu, da ti vise na nabrajam. Jacina reflektora, Vip parking, sala za pressice pa to i mogu shvatiti, ali ima toliko gluposti, da pomislis da te neko zeza. Uz to moras imati prostor za invalidna lica, rasvjetu za slucaj da nestane struje, ili nezeljenih desavanja, da se publika moze normalno uputiti van stadiona, klupe za igrace, prostor za pruzanje prve pomoci gledaocima, prostor za rad fotoreportera, mokri cvorovi, novinarske sobe... Puno toga, moj brate. Mada, komisija moze progledati kroz prste, ako imas neke male propuste. Sve izuzev sigurnosnih stavki. Nadam se da sam ti bar malo pomogao.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 avg 2019, 15:17

:opaopa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 avg 2019, 15:44

desnibocni je napisao/la: Smijao bi se kakvih sve gluposti ima da ispunis kriterijume da bi dobio CAT4. Hospitality zone od 500 m2, visina ulaznih vrata od minimum 2 metra, propisna visina jarbola za zastave, prostorije za novinare, neka sranj. u vezi interneta, mix zona, parking, prilazi stadionu, da ti vise na nabrajam. Jacina reflektora, Vip parking, sala za pressice pa to i mogu shvatiti, ali ima toliko gluposti, da pomislis da te neko zeza. Uz to moras imati prostor za invalidna lica, rasvjetu za slucaj da nestane struje, ili nezeljenih desavanja, da se publika moze normalno uputiti van stadiona, klupe za igrace, prostor za pruzanje prve pomoci gledaocima, prostor za rad fotoreportera, mokri cvorovi, novinarske sobe... Puno toga, moj brate. Mada, komisija moze progledati kroz prste, ako imas neke male propuste. Sve izuzev sigurnosnih stavki. Nadam se da sam ti bar malo pomogao.
Hvala :)

Današnja pressica

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 09 avg 2019, 15:55

Treba vratiti seljacine gdje im i jeste mjesto. Ispisati se po njima i na terenu i tribinama kao i uvijek.
Lozi ih brko opasno :lol:
Cuj nije isto dobiti Celik i nekog drugog. Mozda nije isto dobiti Celik ili Famos, ali u nasoj ligi ima bar 6-7 vecih rivala od propalih levata.
Pitari, Zrinjski, Siroki oni stadardni rivali u vrhu tabele.
Onda Sloboda, Borac i Velez kao stari rivali s kojim smo igrali toliko vaznih utakmica.
Onda mozda dodje na red nebitni i propali Celik.
Nalozit ce se seljacici opasno, samo treba mirno odigrati i ne dozvoliti da naprave koridu od utakmice kako su navikli. Zatvoriti Jamaka i to je to.
Smrdis zenico
:zviz: :zviz:
Cuva Bog Zelju svog!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 09 avg 2019, 16:00

Pogrešno su shvatili prvu rečenicu: Nema puno ekipa koje mogu biti nezadovoljne bodom sa Bp.

:bih:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 09 avg 2019, 16:04

HongKong je napisao/la:Treba vratiti seljacine gdje im i jeste mjesto. Ispisati se po njima i na terenu i tribinama kao i uvijek.
Lozi ih brko opasno :lol:
Cuj nije isto dobiti Celik i nekog drugog. Mozda nije isto dobiti Celik ili Famos, ali u nasoj ligi ima bar 6-7 vecih rivala od propalih levata.
Pitari, Zrinjski, Siroki oni stadardni rivali u vrhu tabele.
Onda Sloboda, Borac i Velez kao stari rivali s kojim smo igrali toliko vaznih utakmica.
Onda mozda dodje na red nebitni i propali Celik.
Nalozit ce se seljacici opasno, samo treba mirno odigrati i ne dozvoliti da naprave koridu od utakmice kako su navikli. Zatvoriti Jamaka i to je to.
Smrdis zenico
:zviz: :zviz:
kakvi su ono papci ne vjerujem :lol:
Hebemoo vam oba Osima :lol: :lol:

Kad zagrmi sutra "Bice Zeljo kuracc sampiooon" i ona dobro poznata "Zeljo Zeljo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo" :urnebes:

SVANI SUBOTO ¨!
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 avg 2019, 16:09

Lmao
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 09 avg 2019, 16:12

Osim13 je napisao/la:

:opaopa:
Kako ih Lazar pobaca kod prvog gola...nezaboravno.
💩💩

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 09 avg 2019, 16:12

Jamak ce sam sebe zatvoriti :lol:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 09 avg 2019, 16:14

Idemo!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 avg 2019, 16:17

Šta mislite hoće li istih 11 kao protiv Zrinjskog početi ili možemo očekivati neko iznenađenje u prvih 11 ala Ermin ili Zajim?

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 09 avg 2019, 16:23

braco je napisao/la:Šta mislite hoće li istih 11 kao protiv Zrinjskog početi ili možemo očekivati neko iznenađenje u prvih 11 ala Ermin ili Zajim?
Follow, Chiat Arlsan and 28 others. :mrgreen:

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 09 avg 2019, 16:26

braco je napisao/la:Šta mislite hoće li istih 11 kao protiv Zrinjskog početi ili možemo očekivati neko iznenađenje u prvih 11 ala Ermin ili Zajim?
Možda Ermin ako je spreman, da pokušamo što prije povest.
💩💩

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 09 avg 2019, 16:30

Ja mislim istih prvih 11 kao protiv Zrinjskog, ukoliko su svi maksimalno spremni. Vjerovatno ce i Ermin zaigrati u drugom poluvremenu. Kako god bolji smo od onih papaka. Jednom presli centar u Sirokom i dobili, pitari ih ubili i samo Guzina zna kako nisu uspjeli zabiti gol, a i Velez nije nista losiji bio, jos su zakinuti za penal pred kraj utakmice. Ne znaju ni oni kako imaju ovih 7 bodova. Kad se prica o atmosferi valjda svi misle na Sabana i megafon. Realno i ja bi dao 3 boda samo da ne moram slusati zavijanje papaka 90 minuta. :lol:
Mogu mislit koliko su se nalozili, nakon cimburijade najveci dogadjaj u smrdici.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 avg 2019, 16:40

Bili smo bolji i zadnju na Grbavici pa nismo pobijedili. Oni imaju solidne igrace, ali i srecu na svojoj strani. Nisu neka ekipa da kazes losa do bola, a nisu ni neka perfektna. Bit ce tesko i sumnjam da sve i da ih i dobijemo da ce to biti prelagano ili nesto slicno. Protiv Sarajeva oni su totalno ispuhali krajem prvog i drugo poluvrijeme skroz. Pitarima steka realizacija zato i nisu odnijeli tri boda, ali moze se igrati sa njima i tamo. E sad sta ce biti Bog zna :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 09 avg 2019, 16:46

Nek crknu dušmani, mi smo najjači. :bih:

slika

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 09 avg 2019, 16:48

Mislim da ce ermin od prve poceti, vakat je

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 avg 2019, 16:48

Dokoljenko je napisao/la:Nek crknu dušmani, mi smo najjači. :bih:

slika
Nista pohvalno. Zivotinjama nije mjesto tu. Ok da ga dovede na stadion, pomocni kad nisu tekme ovako nigdje veze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2019, 16:51

Ja također mislim da će početi isti igrači kao i protiv Zrinjskog.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 09 avg 2019, 16:53

LjoZee je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Nek crknu dušmani, mi smo najjači. :bih:

slika
Nista pohvalno. Zivotinjama nije mjesto tu. Ok da ga dovede na stadion, pomocni kad nisu tekme ovako nigdje veze.
Rđavu ..... i dlake smetaju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.