FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2019, 08:02

mma_hz je napisao/la:Povrede,povrede ova ekipa je bila zrela za nesto historijsko.Povrede,povrede,povrede.
To mi gledamo sa navijačke strane, u stvarnosti smo imali najteži žrijeb u historiji uz naravno povrede preko pola prvog tima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 09 avg 2019, 08:18

Uhh sanjao sam da smo dali drugi u 93. I kuci kad sam dosao mislima sam jos bio na utakmici. Da nije htjela da udje druga, nevjerovatno. Sisicu dragi kako promasi loptu :think:
Krste nije za sredine, Gavric il kasni il zuri, ili je korak ispred ili korak iza, taman dovoljno da propadne prilika. Ahmet nam falio zivotom, da je bio grantujem da bi ih uzeli. Benjo odigrao olicno. Lazic neiskusno, jbg. Kad sve sumiram, ne sretni zrijeb, povrede su n dosle glave. Al sa ovom igrom cemo pojesti svakoga u nasoj PL to je definitvno!
U novi boj ...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 avg 2019, 08:22

Klub je taoc 300 huligana, nema ih ni toliko.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 09 avg 2019, 08:25

**** ga više i Hebibovic i Velkoski, pa ljudi bili najbolji sinoć a pljuje ih se konstantno. Krste imao par grešaka al jedini smiri loptu malo iznese je, dok smo trčali naprijed da je što prije prenesemo nismo meda mogli, čim je smirilo i gradimo akciju, odma šansu imamo. Hebib sa Tatarom funkcioniše odlično i to je taj ofanzivno bek, kad se Tatar povuče u sredinu ovaj protrcava na krilo i odma ih sjebes, a čak je u defanzivni bio više nego solidan, onog čamugu na početku zaustavi 4 5 puta, pa ga ovaj trener njihov prebaci na Letica gore. Sve u svemu iskustvo nas ****, to se baš vidi sam i protiv Celtica, zabiju ti ljudi go iz ničega bukvalno. Penala ovo vidjelo nije al hajde, čini mi se da smo prerasli nivo koji smo bili sa Atalantom i prije toga kad smo od iole ozbiljnih ekipa tipa BATE, Sparta itd. Primali po 10 u dvomecu, ide ovo sve vrlo lijepo i sad se pobiti sa ovim Černobilcima tamo pa šta bog da, ispadnemo jbg odbrani duplu opet, idemo iduće godine možda nas potrebi kakav dobar što izvalci ove kuglice :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 avg 2019, 08:29

Zamisli mentola i "mozga" koji se divi baklji. Gleda u nju, smije se, veseli se sa svojih nekoliko zuba i "navija". Dusmani kluba, nista drugo. Slijedi ozbiljna kazna a ko zna mozda i suspenzija.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 avg 2019, 08:30

I sta kaze odjel za narkomaniju koji je razlog sto nam se posrase u cejf i nanesose stetu klubu, odavno gora generacija Hz nije bila, od brojnosti pa do ostalih stvari. Bila je prelijepa atmosfera do onog prekida grmili smo svi zajedno i staro i mlado, tribina Zapad BP nije onako puna bila ni kad reprezentacija igra cini mi se i onda debili se popisaju na sve to **** pirotehnikom. O utakmici ne bih puno, s obzirom na te silne povrijedjene igrace mozda i nismo mogli bolje, ili ipak jesmo. Definitivno sjenu na sve to je bacio onaj prekid, a uvjeren sam da nisu ono izazvali da bi dobili pohvale sa svih strana za atmosferu, a ovako sad nek nam se dusmani nasladjuju.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 09 avg 2019, 08:39

Sramota kakve pojedince u hz imamo nije ni cudo sto nas ima sve manje i manje na sjeveru narkomani obicni za ono sinoc opravdnja nema

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 avg 2019, 08:43

Krle moze biti los samo fudbalskim neznalicama, isto kao i Hebib. Tatar i hebib poginuli, sve sto smo napravili sinoc njih dvojica su uradili. Krle se trudio, trco, zalago se mnogo bas. Nadam se da ce iducu tekmu poceti Mustafic u paru sa đokanovicem.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 09 avg 2019, 08:48, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 avg 2019, 08:44

Ma dat cijene sjevera sad po 15 km ako nece da stanu u kraj onim ispadima i tjt. Msm da nema smisla sve im organizujes, vozove ovo ono snizis karte, i sa dti radi debila pojedinih placaj 100k kazne. Ako ce sutjeti na to i pravdati kao "prirodno je to tako reagovati" onda izvolite platite
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 09 avg 2019, 08:48

Derdiyok je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Evo kako su za Asana u Partizanu otvorili i japanac u prvoj tekmu pokazao da će biti strašno pojačanje
Dovodili su i naši nekadašnje asove poput Ikandea, koji je bio u Milanu, pa šta se desi ? :mrgreen:

Šalim se, ne možeš porediti ni Partizan sa nama.
To i jeste žalosno što se ni sa yebenim Partizanom ne možemo porediti

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 avg 2019, 08:50

Gledao sam utakmicu između Rosenborga i BATEa da vidim s kim imamo posla. Utakmica druga dimenzija s obzirom na ono što mi igramo u ligi. Par levela iznad, dosta organizovanije, profesionalnije, brže. I dođe utakmica a mi 2/3 utakmice BEZ POLA EKIPE dominiramo protiv jedne ozbiljne i jake ekipe. Garantujem, da je 3/5 povrijeđenih igrača spremno, mi bi ušli u grupe.

Iskreno se nadam da Ahmetovića opet ne čeka pauza zbog pokušaja da se vrati i igra.
Nadam se da ima nekog pomaka u vezi sa Rahmanovićem i Hodžićem.
Valjda i taj nalaz Stanojevića bude dobar.

Kao da je vrijeme stalo kod tih povrijeđenih igrača i tih 10 dana, dvije sedmice... traju vječnost.

Nadam se nekom pomaku oko tih povreda I IZVJEŠTAJU O TIM POVREDAMA, MALO ČEŠĆE!!!

Prepadoh se kad viđo da se i Tatar ufati pred kraj utakmice za zadnju ložu, ali završi utakmicu, valjda nije ništa ozbiljno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 avg 2019, 08:51

Prvo veoma spore stopere imamo (to moze prolazit u pl bh ni tu nemoze protiv 3-4 prve ekipe)

Oni su dobri igraci al nemogu zajedno igrat protiv brzi igraca lazic je uz nihada bio 70% bolji.

Najgori igrac onaj iz krupe, bolji je bio sisic (covjek je asistiro kod gola)

Ahmet da je igro uzeli bi ruse 2:0, handzic je dobar igrac al su stoperi bili jaci odnjeg, dok bi ahmetova snaga skok igra i znanje bar 40% lopti uzraku osvoilo i 30% zemljeni, steta sto se povrjedi na zagrijavanju u pm

Najbolji igrac benjo, covjek igra ko sat on da ima snagu ahmetovu on bi bio u arsenalu minimu.

Nikad necu bit protiv hordi jer sam ija bio dio njih, al me cudi da niko nije prebio onih par sto su bacili baklje u teren, haj ako bacis topovski udar zapalis je ne bacaj je u teren. Hz moraju te ubacivace eleminisat prebit izvest iz stadiona i bacit u rijeku

Zenica hvala celice hvala, osjeco sam se Sigurnije nego na vracama kod nk osim,

Osim reko genetika, on da je pametan nebi izgledo ko onaj cuko u bh fanatikosima na njihovon simbolu.

Problem je sto vecinu ovih igraca propali sto igraju pobosni treniraju od 7 godine ljudi koji pojma nemaju o fudbalu, drugo igraju samo babovi sinovi i ako je babo jak nije bitno dali je djete inteligentno ili dali zna ili dalije opste za nigomet.

Uslovi na kojima djeca treniraju u bh su smjesni po stranim klubovima djeca treniraju na travama kosto je bilini polje, a unas prvoligas zjezda 09 krupa radnik do skoro skretnica ljudi u bar igraju a da nekazem da vec u pionirima imaju svoje privatne masazere trenere kondiciozne trenere, zar je normalno da FK SARAJEVO nema kondicioznog trenera 3 mjeseca i to u seniorskom fudbalu, to je amaterizam

Mozemo ove dobit ako se ahmet oporavi, a ako mma borac odluci da se bavi fudbalom mozemo i proc, oni nisu **** od ekipe oni su jak tim al mi smo dosta dobri i nismo im dozvolili da izgledaju superiorno.. oni bi ubili zrinjski i skretnicu sa 3:0

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 09 avg 2019, 08:55

Posto Mustafic :kafa:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 avg 2019, 08:57

Ne moze se reci za milanovica nikako da je gori od sisica, nema sanse, pod br 1 st o se covjek jos uvijek uigrava sa leticem, pod br dva covjek ima skoro pa savrsen centarsut, sjetit se kornera protiv celtica i skoro svih prekida. Ima slifa, samo se strpiti. Borbenosti je bilo ali vidi se da pojedinima bas fali kondicije
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 09 avg 2019, 08:59

NorthN01 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la: Kakve cakije, sta buncas mame ti? Kad je to neko dijete ili druga osoba nastradala od pirotehnike sa sjevera ? I eto sta upalilo se par baklji, par topovskih i sta sad ? Pa da se vi pitate onda sarajevo ne bi imalo podrske u 90posto utakmica pogotovo na strani .. al eto ajde sjever je rak kluba, tu su svi narkomani bez zuba samo ste vi svi pravi ono nema dalje..jeste **** moj
Prije par godina je momak na sjeveru nastradao od topovskog. Pamtim utakmice npr protiv Levskog kad su ljudi trčali da ugase baklju koju je neko zapalio. Znalo se šta slijedi u Evropi zbog toga. Šta se sad dešava? Nema se mozga da se skonta da ovo nije žabokrečina naše države i da to u Evropi ne prolazi? Taj sjever se uvijek poštovao, svaki klub je prepoznatljiv po navijačkoj tribini, i treba da bude i treba i mi da je imamo. Ali ovo što se radi unazad 4-5 godina ne vodi ničemu, i to se vidi po broju ljudi na sjeveru koji je izgubio respekt od ostalih navijača.
Jeste nastradao momak koji je krenuo da baci i puklo mu prije vremena u ruci .. Boze moj.. jel ko od pitara nastradao, jel necije djete, sestra majka?kad je to iko sa strane nastradao od sjevera??to da sjever nije onaj koji je bio to je 100posto tacno .. al sta sad treba da svi prestanu na tekme.ici?da batalimo sve? Svijet propao?kazem svakako da opet nema tih momaka koji idu svaku tekmu sarajevo ne bi imalo nikad podrske sa tribina .. pali se i u svabij,holandij, svuda pa su puni stadioni .. znaci donekle se slazem sa tobom a donekle je to sve samo jedna suplja prica, vadiona il sta ti ja znam vec ..
Eno i strumfovi pale svaku tekmu pirotehniku pa ih se skupio pun stadion proslu tekmu .. pusti pitarska posla

Dječače, ako ti ovo odobravaš, onda ti imaš ozbiljnih psihičkih problema.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 09 avg 2019, 09:00

ABd kada bi Rahmanovic bio spreman pa da uleti umjesto Gavrica a Sisic umjesto Djokanovica mislim da bi dosta konkretniji u napadu bili, a ofanzivno moramo krenuti u sljedecoj.
Sve mi znamo.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 avg 2019, 09:00

prisonbreak je napisao/la:Posto Mustafic :kafa:
Pobjedite u subotu. :mrgreen:
Priznajte da nikad nećete napraviti onakvu atmosf. na BP. :rol:
Preuzmite na sebe eventualnu kaznu zbog ispada par pojedinaca sinić. :urnebes:

I eto vam ga.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 avg 2019, 09:03

Nije cak ni problem sto se pali, nemoj bacati u teren. Neka izgori na tribini.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 09 avg 2019, 09:05

BordoSarajevo je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Posto Mustafic :kafa:
Pobjedite u subotu. :mrgreen:
Priznajte da nikad nećete napraviti onakvu atmosf. na BP. :rol:
Preuzmite na sebe eventualnu kaznu zbog ispada par pojedinaca sinić. :urnebes:

I eto vam ga.
Pa uvijek bude holje neho sinoc :urnebes:
Ne moze se porediti 7 milja sa 10 :thumbup:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 avg 2019, 09:07

Dzokanovic menisecini ima mahnite roditelje i menagere ko i suarez, ja njemu nebi vise davo sansu prije mustafic (dok ne podpise **** ugovor) jer momak trenutno igra bolje od njeg a samo godina razlike.

Mustafica sam smatro da je corak i da je bez faktora x, al bio je bolji od 75% igraca u obje ekipe..

Djoka **** menagera i roditelje jel ces propast ko i suarez

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kyle88, Proximic i 71 gost.