FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 09 avg 2019, 00:45

Djokanovic mora igrati svaku u prvih 11 taman da se Inijesta klonira i dodje kod nas ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2019, 00:50

NorthN01 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la: Kakve cakije, sta buncas mame ti? Kad je to neko dijete ili druga osoba nastradala od pirotehnike sa sjevera ? I eto sta upalilo se par baklji, par topovskih i sta sad ? Pa da se vi pitate onda sarajevo ne bi imalo podrske u 90posto utakmica pogotovo na strani .. al eto ajde sjever je rak kluba, tu su svi narkomani bez zuba samo ste vi svi pravi ono nema dalje..jeste **** moj
Prije par godina je momak na sjeveru nastradao od topovskog. Pamtim utakmice npr protiv Levskog kad su ljudi trčali da ugase baklju koju je neko zapalio. Znalo se šta slijedi u Evropi zbog toga. Šta se sad dešava? Nema se mozga da se skonta da ovo nije žabokrečina naše države i da to u Evropi ne prolazi? Taj sjever se uvijek poštovao, svaki klub je prepoznatljiv po navijačkoj tribini, i treba da bude i treba i mi da je imamo. Ali ovo što se radi unazad 4-5 godina ne vodi ničemu, i to se vidi po broju ljudi na sjeveru koji je izgubio respekt od ostalih navijača.
Jeste nastradao momak koji je krenuo da baci i puklo mu prije vremena u ruci .. Boze moj.. jel ko od pitara nastradao, jel necije djete, sestra majka?kad je to iko sa strane nastradao od sjevera??to da sjever nije onaj koji je bio to je 100posto tacno .. al sta sad treba da svi prestanu na tekme.ici?da batalimo sve? Svijet propao?kazem svakako da opet nema tih momaka koji idu svaku tekmu sarajevo ne bi imalo nikad podrske sa tribina .. pali se i u svabij,holandij, svuda pa su puni stadioni .. znaci donekle se slazem sa tobom a donekle je to sve samo jedna suplja prica, vadiona il sta ti ja znam vec ..
Eno i strumfovi pale svaku tekmu pirotehniku pa ih se skupio pun stadion proslu tekmu .. pusti pitarska posla
Jah, pun stadion a bilo 7.1K a kapacitet 13.5K. :D
Da opet ponovim, priču o navijačima, bez međusobnog vrijeđanja možete nastaviti na drugoj temi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 09 avg 2019, 00:52

fera je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ko si ti uopste da prijetis ? Jel se tako voli klub :lol:

Sta tebe boli qurac sta ja pricam, zaobidji post. Ako si se pronasao, i qurac me zaboli :kafa:
Zaboli te **** al u ustima ..
Za sve ostale primjedbe sto imas protiv sjevera , a Uopste ni ne znas ko je bacao topovske , mi mozes poslat privatno profil da ti se javim ..
Svi znamo da je i.kunto i panto bio na tekmi i ne.mora direkt znacit da je neko.iz hz bacao topovskih par .. a ta prica fol.mrs iz kluba stoko, i ta ostala sranja to sve mozete privatno da kazete pa da vidimo brate kako ko stoji
Sta mislis ti postici sa tim privatnim prijetnjama ? Da izgledate svi kao grupa sileđija neka, ako na to ciljas uspio si :-)
Evo od mene cestitke za baklju na teren nadam se da cu dobiti prigodan poklon za pohvale ko sto ce zip dobiti batine :mrgreen:
Samo kontra efekt se stvara sa takvim ponasanjem. Mozda istina boli al starije generacije vide da to nije to, istina dosta je sarajlija otislo vani, u gradu je sve vise ljudi sa strane i mislim da ce narednih godina biti i gore. Nema potrebe nekom agresivom kvariti sliku jos vise.
Mustafic me danas najvise odusevio super je odigrao nadam se da ce jos vise sanse dobiti. Nije mi se svidjela lijeva strana i letic i milanovic potanki,koliko je puta leticu pobjegla lopta kad ocekujes da ce je lagano primiti vjerovatno da mu fali utakmica a milanovic nema kvalitet za ovih europskih utakmica za nase lige je ok.
Mozda su me nasi previse iznervirali danas al bate se meni cini kao bolji tim mogli bi nas poderati u revansu ako se ne oporavi bar 2 il 3 igraca.
Kad vidim da igrac nakon greske ostane samo stajati i gledati sta se desava nogu bi mu slomio.
Ja fakat ne znam gdje si ti vidio prijetnju?
Meni samo ide na **** sto se citava tribina proziva zbog par ljudi, al haj sto se proziva nego sto su uvrede malo vece razine..cuj rak kluba, cuj stoka, cuj zabrane i tako to ..pa samo hocu da to kaze i privatno pa da i to rijesimo .. a ne ovako iza nekakvih nickova po forumu, ostali debili citaju i smiju nam se .. al eto posto vidim da da se osjecate kao da vam neko prijeti a nema razlog primite moje izvinjenje svi kolektivno .. al sto je previse , previse je .. cuj rak kluba navijaci...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 avg 2019, 00:54

NorthN01 je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la: Kakve cakije, sta buncas mame ti? Kad je to neko dijete ili druga osoba nastradala od pirotehnike sa sjevera ? I eto sta upalilo se par baklji, par topovskih i sta sad ? Pa da se vi pitate onda sarajevo ne bi imalo podrske u 90posto utakmica pogotovo na strani .. al eto ajde sjever je rak kluba, tu su svi narkomani bez zuba samo ste vi svi pravi ono nema dalje..jeste **** moj
Prije par godina je momak na sjeveru nastradao od topovskog. Pamtim utakmice npr protiv Levskog kad su ljudi trčali da ugase baklju koju je neko zapalio. Znalo se šta slijedi u Evropi zbog toga. Šta se sad dešava? Nema se mozga da se skonta da ovo nije žabokrečina naše države i da to u Evropi ne prolazi? Taj sjever se uvijek poštovao, svaki klub je prepoznatljiv po navijačkoj tribini, i treba da bude i treba i mi da je imamo. Ali ovo što se radi unazad 4-5 godina ne vodi ničemu, i to se vidi po broju ljudi na sjeveru koji je izgubio respekt od ostalih navijača.
Jeste nastradao momak koji je krenuo da baci i puklo mu prije vremena u ruci .. Boze moj.. jel ko od pitara nastradao, jel necije djete, sestra majka?kad je to iko sa strane nastradao od sjevera??to da sjever nije onaj koji je bio to je 100posto tacno .. al sta sad treba da svi prestanu na tekme.ici?da batalimo sve? Svijet propao?kazem svakako da opet nema tih momaka koji idu svaku tekmu sarajevo ne bi imalo nikad podrske sa tribina .. pali se i u svabij,holandij, svuda pa su puni stadioni .. znaci donekle se slazem sa tobom a donekle je to sve samo jedna suplja prica, vadiona il sta ti ja znam vec ..
Eno i strumfovi pale svaku tekmu pirotehniku pa ih se skupio pun stadion proslu tekmu .. pusti pitarska posla
Ne može ni nastradati ničije dijete na sjeveru kad niko nije lud da tamo ode s djetetom. Zato se sjever i sveo na 150 200 ljudi po tekmi. A pamtim kad su se i djeca vodila po sjeveru u Evropi jer je tribina bila "kulturna" u Evropi. Nisu samo djeca stvar, nego postoje i ljudi van sjeverne tribine koji izdvajaju svoj novac za isti taj klub i koje boli što taj klub biva kažnjen i što možda iduće godine budemo igrali pred praznim tribinama. Na stadionu 3.000 ljudi, na sjeveru 200, a tih 200 košta klub i ništa više ne doprinose već štete klubu na ovakav način.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 avg 2019, 00:55

Bio sam ja na mjestu belaja poslije utakmice (iza tribine Kamberovića), par momaka se zaletjelo na puno veću grupu, prije ikakvog većeg obračuna došla murija i sve rastjerala.
Hvala gradu Zenici, hvala Čeliku, hvala Zeničanima. Osjećao sam se kao u BBI centru na kafi prije tekme. I hvala dvojici momaka koji su mi sačuvali Bugattija za vrijeme utakmice. :kafa:
Iskreno se nadam da ćemo dobit 100 hiljada eura kazne i da će nas na 10 godina suspendovat iz UEFA takmičenja, onda valjda skontamo šta je fudbal i navijanje a šta je divljanje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 avg 2019, 01:05

Ma bilo je par zaletanja....al sitno je to.

Veloka vecina Zenicana vise nego korektni.

Ovo kojj su se zaletali, vecina bi vjerovatno par puta duze razmislilo da krenu opet.
- FKS -

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 avg 2019, 01:06

moguće je da dobijemo utakmicu bez publike a novčana kazna se podrazumjeva,ma da nam je dobro došao ovaj prekid što i sam trener bate-a reče,nismo zaslužili poraz ali ybg ono naše,falio je hodzić baš,sa onim saksijašem crncem bi puno bolje prolazio,što se tiće ahmeta sa njim smo baš na silu krenuli,kada ti se igrač uhvati za zadnju ložu to je mjesec dana rehabilitacije i tačka,ovo sa rahmanom je isto prebizarno,nije ovo još ništa gotovo

VVVBK

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 09 avg 2019, 01:08

Zanimljiv je igrač ovaj Tatar. I simpatičan. Ne mogu mu ništa zamjeriti nakon grešaka jer to nadoknadi trkom i klizećim startovima. U većini slučajeva ima neočekivane poteze; rješenja kojih bi se skoro svi igrači sjetili tek u trećoj ili četvrtoj misli. I zna biti drzak, što je dobro, mada me najviše fascinira igrivošću i uživanjem s loptom.

Što se tiče tih akcijanja u Zenici - nevjerovatno je kako svu tu ljudsku atmosferu i s jedne i druge strane pokvare ovi "ultra" furaši.

Nisu ljudi sa Sjevera otišli zbog bakljade, nego zbog mnogo većih problema, da ne kažem suprotnih ideja u podršci Klubu.

Nadam se čudu tamo, ako se vrate Ahmetović i Rahmanović.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 09 avg 2019, 01:08

Stid me bilo kao navijača Sarajeva onog prekida i bestidnosti punoglavaca koji misle da su navijači Sarajeva i pjevaju "koliko volim te". MA KOGA TI VOLIŠ? Jedva se 200 jadova skupi na sjeveru svaku utakmicu jer su takvi kakvi su. Danas došli među normalan narod na zapad. Čitavu utakmicu 6 hiljada ljudi sa njima pjeva i navija i onda radi 100 debila klub treba da ispašta? Fuj.

Što se tiče igre. Kapiten kapitenski. Bravo Krste, zapušio si ustima svima koji kažu da ne možeš ovo igrati, najbolji na terenu. Tatar pokazao da je pravo inteligentan. Podbacili Gavrić (više ja pretrčim na terminu, vazda kasni i u napad i odbranu), Letić i Milanović.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 avg 2019, 01:11

Dadnes se trosku 60-70 km. Ali hajde nije mi zao.
Predjes 250-300 kilometara ionako umoran,pa hajde i to.
Dodjes na parking kod shoping centra, dvojica narkomana nalete, psuju gdje god sta ima, dobacuju, pridju mi, prijete, traze majicu hoce da skinem. Pa hajde izborim se i sa njima.
Udjes na stadion, medju svoje navijace, a baklje i topovski udari mi lete iznad glava.
Pa hljeb ga yebo vise, imal ikakve granice i mjere u necemu ? Ovo sto smo zaradili od učešća u 3 pretkolu, ne treba ni uzimat, mozemo UEFI ostavit odmah za ovo veceras. Kad imamo pritisak kad hocemo da napadnemo, prekid. I onda kaze mi volimo klub... qrac vi volite.

O utakmici je suvisno bilo sta reci, od svih povrijedjenih dvojica da su bila tu mi bi ovo dobili. Gavric neprimjetan veceras kao i Milanovic, ja ga skontao kad je izasao.
To je to njihovo iskustvo,mi napadali oni zabili.
Sve u svemu mislim da im se tamo mogu napravit problemi uz malo pametniju igru.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 avg 2019, 01:11

NorthN01 je napisao/la:
fera je napisao/la:Sta mislis ti postici sa tim privatnim prijetnjama ? Da izgledate svi kao grupa sileđija neka, ako na to ciljas uspio si :-)
Evo od mene cestitke za baklju na teren nadam se da cu dobiti prigodan poklon za pohvale ko sto ce zip dobiti batine :mrgreen:
Samo kontra efekt se stvara sa takvim ponasanjem. Mozda istina boli al starije generacije vide da to nije to, istina dosta je sarajlija otislo vani, u gradu je sve vise ljudi sa strane i mislim da ce narednih godina biti i gore. Nema potrebe nekom agresivom kvariti sliku jos vise.
Mustafic me danas najvise odusevio super je odigrao nadam se da ce jos vise sanse dobiti. Nije mi se svidjela lijeva strana i letic i milanovic potanki,koliko je puta leticu pobjegla lopta kad ocekujes da ce je lagano primiti vjerovatno da mu fali utakmica a milanovic nema kvalitet za ovih europskih utakmica za nase lige je ok.
Mozda su me nasi previse iznervirali danas al bate se meni cini kao bolji tim mogli bi nas poderati u revansu ako se ne oporavi bar 2 il 3 igraca.
Kad vidim da igrac nakon greske ostane samo stajati i gledati sta se desava nogu bi mu slomio.
Meni samo ide na **** sto se citava tribina proziva zbog par ljudi, al haj sto se proziva nego sto su uvrede malo vece razine..cuj rak kluba, cuj stoka, cuj zabrane i tako to ..pa samo hocu da to kaze i privatno pa da i to rijesimo .. a ne ovako iza nekakvih nickova po forumu, ostali debili citaju i smiju nam se .. al eto posto vidim da da se osjecate kao da vam neko prijeti a nema razlog primite moje izvinjenje svi kolektivno .. al sto je previse , previse je .. cuj rak kluba navijaci...
Ja ne mislim da ste rak rana, svaka cast vama sto se trudite a ispada je bilo i prije i uvijek ce ih biti. Nego ti govorim da neces nista dobro postici takvim reakcijama bas zbog tog sto je ovo forum gdje su ljudi malo hrabriji sa izjavama. Zivim blizu stadiona nebrojeno puta sam se zakacio sa nekim klosarcicima sa sjevera znam da ih je oduvijek tamo bilo i uglavnom balavci koji se povuku cim vide da te nije strah. Bespotrebno se dizu tenzije svi navijamo za isti klub, kad se pogrijesi kritika se treba prohvatiti.

Jest lazic usrao al svaka mu cast ljudina prizna gresku ne trazi nikakve izgovore, da hoce đokanovic produziti taj ugovor kako dijete igra na momente izgleda kao najiskusniji igrac na terenu.
You are someone else I am still right here

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 avg 2019, 01:16

BATE iznenadjujuce los ili smo mi u par navrata zaista dobro stajali pa dolazili do polusansi. Ekipa koja je izasla je otprilike dala svoj maksimum. Sa ahmetom u gostima imamo i vise nego realne sanse za prolaz..
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2019, 01:19

Nekako opet gorčina poslje tekme radi poraza i radi glupi baklji. Borili se dali sve od sebe tu nema prigovara al bilo je puno individualni gresaka.
Šebercic ne faulira covjeka pa Hebib ne isprati covjeka na duplom pasu i 0-1. Lazica covjek pretrca penal 0-2. Krste kasni s pasom, Djokanovic u noge 2 pasa u opasnoj zoni, Letic 2 puta cistu loptu izgubi, Šišic vanjskim u aut dva covjeka sama, pa Lazic doda u noge protivniku i bilo je toga još. Jednostavno previse takvi gresaka na ovom nivou. Ubjedjen sam da smo imali Rahmanovic, Oremus i Ahmetovica da bi sad slavili pobjedu.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 09 avg 2019, 01:20

holyman je napisao/la:BATE iznenadjujuce los ili smo mi u par navrata zaista dobro stajali pa dolazili do polusansi. Ekipa koja je izasla je otprilike dala svoj maksimum. Sa ahmetom u gostima imamo i vise nego realne sanse za prolaz..
Nadam se da će Ahmetović biti spreman, ali nije on taj koji najviše fali. Najviše nam fali Rahmanović koji zna zadržati tu loptu između dvije linije, zna se ubaciti i biti opasan kao drugi napadač, a i gurnuti je u prostor. Gavriću svaka čast za pregled i pas, ali je previše trom i tu nam kombinatorika sva zastaje.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 09 avg 2019, 01:23

fera je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la:
fera je napisao/la:Sta mislis ti postici sa tim privatnim prijetnjama ? Da izgledate svi kao grupa sileđija neka, ako na to ciljas uspio si :-)
Ja ne mislim da ste rak rana, svaka cast vama sto se trudite a ispada je bilo i prije i uvijek ce ih biti. Nego ti govorim da neces nista dobro postici takvim reakcijama bas zbog tog sto je ovo forum gdje su ljudi malo hrabriji sa izjavama. Zivim blizu stadiona nebrojeno puta sam se zakacio sa nekim klosarcicima sa sjevera znam da ih je oduvijek tamo bilo i uglavnom balavci koji se povuku cim vide da te nije strah. Bespotrebno se dizu tenzije svi navijamo za isti klub, kad se pogrijesi kritika se treba prohvatiti.

Jest lazic usrao al svaka mu cast ljudina prizna gresku ne trazi nikakve izgovore, da hoce đokanovic produziti taj ugovor kako dijete igra na momente izgleda kao najiskusniji igrac na terenu.
Prirodno je da je onakva reakcija bila jer normalno svi smo iznervirani i zbog poraza i svega .. ali ne mogu da prihvatim takve uvrede na racun komplet tribine .. evo iznad par postova ,osoba pod nikom broj6 naziva 200ljudi kojih se skupi na sjeveru jadovima itd .. znaci direktno vrijedja i mene i moju ekipu a iskreno da ti kazem jedna smo od starijih ekipa tu i nasa prica je pocela gostovanjem u genku itd ..i dalje smo tu .. i normalno da ce biti takva reakcija kad se vrijedja i tribina i mi i svi .. pozz prijatelju zivio, mojne sta zamjeriti

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 avg 2019, 01:23

broj6 je napisao/la:
holyman je napisao/la:BATE iznenadjujuce los ili smo mi u par navrata zaista dobro stajali pa dolazili do polusansi. Ekipa koja je izasla je otprilike dala svoj maksimum. Sa ahmetom u gostima imamo i vise nego realne sanse za prolaz..
Nadam se da će Ahmetović biti spreman, ali nije on taj koji najviše fali. Najviše nam fali Rahmanović koji zna zadržati tu loptu između dvije linije, zna se ubaciti i biti opasan kao drugi napadač, a i gurnuti je u prostor. Gavriću svaka čast za pregled i pas, ali je previše trom i tu nam kombinatorika sva zastaje.
Ne bih sad o pojedinacnim greskama, volio bih prvo "da prenoci" pa onda uz kaficu. Rahmanovica nisam spomenuo jer je kako stvari stoje dalji od revansa nego ahmet, ali ostaje nam da se nadamo
NEMA NAZAD

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 avg 2019, 01:34

bordobijeli je napisao/la:Nekako opet gorčina poslje tekme radi poraza i radi glupi baklji. Borili se dali sve od sebe tu nema prigovara al bilo je puno individualni gresaka.
Šebercic ne faulira covjeka pa Hebib ne isprati covjeka na duplom pasu i 0-1. Lazica covjek pretrca penal 0-2. Krste kasni s pasom, Djokanovic u noge 2 pasa u opasnoj zoni, Letic 2 puta cistu loptu izgubi, Šišic vanjskim u aut dva covjeka sama, pa Lazic doda u noge protivniku i bilo je toga još. Jednostavno previse takvi gresaka na ovom nivou. Ubjedjen sam da smo imali Rahmanovic, Oremus i Ahmetovica da bi sad slavili pobjedu.
Bas previse gresaka, jos na lijevoj strani oba igraca totalno van utakmice. Nadao sam se da necemo primiti gol al pored toliko gresaka nema sanse, raduje dobra igra u nekim periodima utakmice i vidim da je dosta raje optimisticno pred revans. Ne znam, jedino neki dobar dan bas da imamo pa da ih tamo izbacimo al pretezak je posao u revansu nakon ovog rezultata kuci.
You are someone else I am still right here

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 09 avg 2019, 01:35

A šta reći za one makazice Bojana Letića?! :lol: On i Milanović podbaciše...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 avg 2019, 01:43

Nama ovakvih utakmica kroz godinu, treba jedno 10-15 da bi mi dobili na čvrstini i na iskustvu prije svega. Samo zbog toga su nas uzeli.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 09 avg 2019, 01:44

Imamo vecinom razlitica mislienja, ali ovak puut svaka ti je na mjestu.

Eh nekadasnji sjever ... :plac:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, PapakIzSa i 28 gostiju.