FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Respect za posjetu
Bravo pitari
Bravo pitari
Ovo sa genetikom je vrh..Osim lupnuo genetika i sada se svi uhvatili genetike.Bolan kakva genetika nego pravilan trening,spavanje,ishrana pod kontrolom struke,znači nutricionista..sve se u gram gleda..pravilan rad u teretani..to je ta genetika .Pa ne može čitav svijet genetski biti bolji od nas.A do juče smo se hvalili genetikom kao genetski smo talenti,supermeni,,Joooj hebem ti život i genetiku koja provala brke i mi je svi uzeli zdravo za gotovo..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koliko dobro navijanje na ovoj utakmici - ne pamtim ovako bučnu podršku - definitivno mnogo bolje od komunističkog rugla zvanog stadion Koševo.
A što se tiče samog rezultata, sa ovakvim igračima - bez ključnih igrača nisam razočaran.
A što se tiče samog rezultata, sa ovakvim igračima - bez ključnih igrača nisam razočaran.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
U nas igraci tehnicki jesu talentovani ali nisu motoricki ali ok mi to necemo prihvatit u BIH jer je rekao Osim. To da je rekla bilo kakva budala iz inostranstva mi rekli jest tako. Cinjenica je da geneticki nismo sposobni za neke stvari , ali mi smo narod necemo nikad da prihvatimo ono sto nas boli. Ja znam igraca ubijali se radom i ishranom i sve sto ide uz to ali nisu mogli na vrhunskom nivou pratit neke igrace...aqarius je napisao/la:Ovo sa genetikom je vrh..Osim lupnuo genetika i sada se svi uhvatili genetike.Bolan kakva genetika nego pravilan trening,spavanje,ishrana pod kontrolom struke,znači nutricionista..sve se u gram gleda..pravilan rad u teretani..to je ta genetika .Pa ne može čitav svijet genetski biti bolji od nas.A do juče smo se hvalili genetikom kao genetski smo talenti,supermeni,,Joooj hebem ti život i genetiku koja provala brke i mi je svi uzeli zdravo za gotovo..
Evo Robijasi provociraju na velikom parkingu,policija ih zaganja.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hoću da kažem da su, oni koji se predstavljaju legitimnim navijačima kojima je klub sve u životu, ustvari najveća rak rana tribine, društva, pojave oko kluba, i generalno i onako jadnog sporta u ovoj državi. Sve što nam se desi u Evropi, od žrijeba i rezultata, znajte za bolje i nismo niti zaslužujemo.dundee je napisao/la:da je ovo primitivizam i da je totalno nepotrebno i debilno, da niko ti nece dijete dovest da mu puca topovski oko glave i sl, vjerovatno to hoce da kaze i upravu jeMig_Mig je napisao/la:Sta zelis da kazes?SarajevoJeBordo je napisao/la:Idući put kad budete se pitali što je mala posjeta, sjetite se ovog večeras.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
To se kod nas mora rijesiti iduce sezone.Derdiyok je napisao/la:Kako to Englezi riješe za sekundu, ali jbgShofaII je napisao/la:U evropskim utakmicama se moraju snimati tribine i ovakvi kaznjavat plus zabrana ulaska na stadion ikad u Evropi.
Svi mi volimo baklje i ok je to donekle u nasoj ligi mada se i tu fula sa tajmingom kad treba a kad ne.
Al topovski udari su zlo i to samo nenormalna osoba nonsalantno baca u masi ljudi.
Ali u Evropi se mora kaznjavat sve jer se i klub kažnjava a na kraju se moze i izbaciti iz takmičenja ili suspendovati godinu sto bi nas unazadilo totalno.
Sto kazes ako su to Englezi mogli rijesiti prije 30-40 godina sto mi ne bi sada mogli.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Cijeli tvoj post je na nivou tog "u nas".Transfer1312 je napisao/la:U nas igraci tehnicki jesu talentovani ali nisu motoricki ali ok mi to necemo prihvatit u BIH jer je rekao Osim. To da je rekla bilo kakva budala iz inostranstva mi rekli jest tako. Cinjenica je da geneticki nismo sposobni za neke stvari , ali mi smo narod necemo nikad da prihvatimo ono sto nas boli. Ja znam igraca ubijali se radom i ishranom i sve sto ide uz to ali nisu mogli na vrhunskom nivou pratit neke igrace...aqarius je napisao/la:Ovo sa genetikom je vrh..Osim lupnuo genetika i sada se svi uhvatili genetike.Bolan kakva genetika nego pravilan trening,spavanje,ishrana pod kontrolom struke,znači nutricionista..sve se u gram gleda..pravilan rad u teretani..to je ta genetika .Pa ne može čitav svijet genetski biti bolji od nas.A do juče smo se hvalili genetikom kao genetski smo talenti,supermeni,,Joooj hebem ti život i genetiku koja provala brke i mi je svi uzeli zdravo za gotovo..
- ThrillerHz
- Kontakt:
-Mustafic je bolje odigrao od Djokanovica
-Milanovic je kar.ina obicna, u ovih 5-6 utakmica imao 1 zapazen sut i to je to.
-Sisic je najgluplji fudbaler na planeti, treba ga se rijesiti
-Guzina solidan bio, treba se strpiti s njim, a ne nase pitarsko, popljuvali ga nakon 100tinjak minuta.
Nama fali kvalitetan napadac pod hitno! Neko u rangu Benke!
-Milanovic je kar.ina obicna, u ovih 5-6 utakmica imao 1 zapazen sut i to je to.
-Guzina solidan bio, treba se strpiti s njim, a ne nase pitarsko, popljuvali ga nakon 100tinjak minuta.
1946~
Sve ok osim za MilanovićaThrillerHz je napisao/la:-Mustafic je bolje odigrao od Djokanovica

Budi selektor i ti. **** ti pitarluk
Nama samo trebaju dva bas kvalitetna igraca naprijed mesto.kao.Husejnovic u svoja doba,znaci novcanik otvoriti platiti dva kvalitetna igraca koji u svakom trenutku ce da naprave razliku,u dodaj ove ostale I mi se mozemo.nadati necemu,a ovako realno tesko
Samo Sarajevo
Evo kako su za Asana u Partizanu otvorili i japanac u prvoj tekmu pokazao da će biti strašno pojačanje
Jednostavno rečeno ovih jedanaest što je izašlo na teren nije imalo kvalitet za nešto više i bolji rezultat večeras nek priča ko sta hoce, kao što neko rece sa 2 kvalitetna malo skuplja igrača prema naprijed imam osjećaj da bi bili u rangu ovog Borisova i da bi šanse bile 50:50 plus naravno dodat na to par ovih povrijeđenih u prvom redu Rahmanovica, Ahmetovica i Oremusa
Ma dobro je ovo sve, bez 4 bas vazna igraca. Dupla je glavni cilj, a kad se kompletira ekipa to ce biti vjerujem lagan posao.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Platit će ga Arsenalu milion eura, u tri rate, nasa uprava bijednog zadnjeg veznog ne može naci mjesecimaFoSte95 je napisao/la:Evo kako su za Asana u Partizanu otvorili i japanac u prvoj tekmu pokazao da će biti strašno pojačanje
Drago mi je da i ovako desetkovani možemo igrat s njima. Treba i gore izać hrabro pa šta bude. Lazić prva loša utakmica večeras u dresu Sarajeva, penal nije smio bit. S druge strane Besim doktorski odigro. Da je spojit defanzivnu igru Đokanovića i ofanzivnu Mustafića dobili bismo Krosa. Ovako jednom fali motorika i agilnost, drugom tehnika i pregled igre. Treba radit na tome. Tatar - Hebib ofanzivno strašni, pravili su djecu i ovim bjelorusima. Ostaće žal što nismo kompletni izašli na njih, al to je ono naše, uvijek nešto fali. Šišić 
Posjeta i podrška fantastična ali ovo ubacivanje baklji, seljakluk realno veliki.
Vjerovatno smo bez navijača sljedeću utakmicu u evropi. Još ćemo skoro u minus otić od ovog pretkola kad se kazna plati i svi troškovi obračunaju. Plus se s ovim stvarima stvara jaz i pravi podjela među navijačima.
Hvala Zenici na lijepom dočeku. Drago mi je da nije bilo većih incidenata iako sam vidio par izbušenih guma usput sad kad smo krenuli.

Posjeta i podrška fantastična ali ovo ubacivanje baklji, seljakluk realno veliki.

Hvala Zenici na lijepom dočeku. Drago mi je da nije bilo većih incidenata iako sam vidio par izbušenih guma usput sad kad smo krenuli.
Samo naprijed Saraj'vo!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma nikako se ne snalazi, treba on na klupu i postepeno dobijat priliku, dok malo vidi kako stvari funkcionisu, jer se gubi maksimalno.tm01hzne je napisao/la: Sve ok osim za Milanovića...premalo lopti je išlo lijevo
Danas smo na njegovu stranu krenuli na pocetku par puta, on je dva puta nije uspio primiti i jos dva puta je izgubio. Logicno da mu neces vise vjerovat i dodavat opet.
Velik je korak za njeg FKS
1946~
Steta ali bas steta! Bez veze smo primili golove. Ali opet treba biti realan i reci da smo izasli skoro bez pola tima tako da nije ni ovo lose kao sto neki pisu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Vala počeo je padati van kaznenog tako da sam mišljenja da isti nije trebao biti sviran. Ono što je Spaho spominjao u vezi pravila prvi put čujem, ako je tako onda mi je notorna glupost.
BATE se povukao nakon 2 data gola i vrebali su kontre. Čak i kad smo smanjili na 2-1, vidjeli smo njihove dvije kontre koje su srećom zaustavljene.
BATE se povukao nakon 2 data gola i vrebali su kontre. Čak i kad smo smanjili na 2-1, vidjeli smo njihove dvije kontre koje su srećom zaustavljene.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, VolimBiH96, Zagor i 45 gostiju.