Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Lautaro: 35 tekmi 9 golova 2 asistaSiamoNoi je napisao/la:Svatko sa imalo zdravog razuma i opceg znanja je svjestan da će udarni napadački dvojac biti Lukaku-Lautaro.babino je napisao/la:sta vi znate, pojma nemate!
ako siamo kaze da je dzeko 3.-4. opcija, tako je!
Dzeko moze dobiti više minuta od ove dvojice tijekom sezone jedino u slučaju ozljeda ili nekih masivnih suspenzija.Ili kad bi se Lukaku pokazao kao epski fejl samo koliko je to realno kad ga Conte vec godinama zeli u klubovima koje trenira pa valjda i zna kako ga koristiti.Umjesto Lautara svakako igrati neće jer osim što je najbolji fit uz Lukakua i najbolji mladi igrač u klubu u kojeg se vec dosta uložilo,još je i točno onakav tip igrača kakve Conte voli.
Svakako nitko ovdje tko tvrdi suprotno nije pogledao ni 90 minuta LM10,inače bi bio svjestan kakvu glupost izjavljuje.
Al sve u svoje vrijeme,pricat ce se vrlo brzo druga priča i pljuvat Contea pa kako sad to doveo ga,a ne daje mu startne minute nego mu ulazi sa klupe i počinje tek svaku treću.
A vjerujem da je Dzeko svjestan gdje bi došao.To što je treća opcija ne znači da neće igrat nikako,Inter igra tri natjecanja i vrlo vjerojatno će svakih par utakmica dobit priliku od prve minute da bi se odmorio jedan od udarnog dvojca.
Ma bolje sad u Romi nek ostane, u godinama je, sad da na klupi završi nekim slučajem to je to.Tekashi je napisao/la:Edin, ako dodje, ce Lukakua zakucati za klupu.
Brate, Lautaro će igrati od prve i sigurniji je od Lukakua jer je pokretniji od obojice, vršit će presing ko lud, letit će po terenu i previše je snalažljiv. I Lukaku i Džeko su tu da Lautaru vuku štopere i da mu otvaraju prostor. Džeko će igrat svaku treću tekmu od prve i ne treba mu više u ovim godinama, ulazit će sa klupe 100% zadnjih 30 min i to mu je u ovim godinama odlično. Ionako što se tiče repke msm da je to to od njega poslije 2020te.Tesnjak1991 je napisao/la:Siamo, brate nerealan si totalno, Lautaro može bit top igrač, ja ga nisam prije puno, gledao dok ga nisam u Argentini vidio, i dopao mi se. Al' ne vidim kojom logikom je to on TRENUTNO bolji igrač od Džeke? Nit' ima taj uticaj na igru, nit' je statistički imao bolju sezonu, od Džeke. Al' hajd možda mi ne možemo bit objektivni, svako svoje mišljenje ima.
Ma ne bih ulazio u to, ljudi doveli već Lukakua koji im je bio prva želja, realno čovjek je mlađi, a zabio već bruku golova, planiraju ljudi na duže staze. Meni je lično Džeko top napadač, da je druge nacionalnosti, i da je malo bolje odluke donosio u karijeri bio bi mnogo priznatiji. Bar ja to tako gledam. Zato i kažem, kad su ovi već Lukakua doveli, neka ga u Romi.Captain4 je napisao/la:Brate, Lautaro će igrati od prve i sigurniji je od Lukakua jer je pokretniji od obojice, vršit će presing ko lud, letit će po terenu i previše je snalažljiv. I Lukaku i Džeko su tu da Lautaru vuku štopere i da mu otvaraju prostor. Džeko će igrat svaku treću tekmu od prve i ne treba mu više u ovim godinama, ulazit će sa klupe 100% zadnjih 30 min i to mu je u ovim godinama odlično. Ionako što se tiče repke msm da je to to od njega poslije 2020te.Tesnjak1991 je napisao/la:Siamo, brate nerealan si totalno, Lautaro može bit top igrač, ja ga nisam prije puno, gledao dok ga nisam u Argentini vidio, i dopao mi se. Al' ne vidim kojom logikom je to on TRENUTNO bolji igrač od Džeke? Nit' ima taj uticaj na igru, nit' je statistički imao bolju sezonu, od Džeke. Al' hajd možda mi ne možemo bit objektivni, svako svoje mišljenje ima.
Bit će izgleda puno plakanja ovdje kad će igrat ispred Dzeke.BosniaBoston je napisao/la:Lautaro: 35 tekmi 9 golova 2 asista
Dzeko:40 tekmi 14 golova 11 asista
O cemu mi pricamo?Tu im je negdje omjer golova i minuta,ali je dzeko dominantan sto se tice kreiranja za druge i tu se odvaja od ovog malca
Naredne sezone Edin opet više golova i asistencija od buduće zlatne lopte Lautara. Al' hajde, neće te to spriječit da i dalje tvrdiš da je Lautaro veći faktor i bolji igrač.SiamoNoi je napisao/la:Bit će izgleda puno plakanja ovdje kad će igrat ispred Dzeke.BosniaBoston je napisao/la:Lautaro: 35 tekmi 9 golova 2 asista
O cemu mi pricamo?Tu im je negdje omjer golova i minuta,ali je dzeko dominantan sto se tice kreiranja za druge i tu se odvaja od ovog malca
Btw. nije lijepo lagat.Lautaro ima preko 1400 minuta manje od Dzeke prošle godine.Što je preko 15 punih utakmica manje.I samo 5 golova manje.U svojoj prvoj sezoni u Europi.Ulazeći više utakmica sa klupe nego startajući (14 vs 13)
Svatko tko misli da će Dzeko bit ikakav faktor ispred Lautara je u nekim teškim zabludama.Bolje da se vratite u realnost na vrijeme jer ćete se vrlo brzo razočarat.
Osim što nijednom nisam napisao tko je bolji igrač.Nit me uopće zanima tko je bolji individualno,igrat ce Lautaro jer je to ono što ima smisla.Tesnjak1991 je napisao/la:Naredne sezone Edin opet više golova i asistencija od buduće zlatne lopte Lautara. Al' hajde, neće te to spriječit da i dalje tvrdiš da je Lautaro veći faktor i bolji igrač.SiamoNoi je napisao/la:Bit će izgleda puno plakanja ovdje kad će igrat ispred Dzeke.BosniaBoston je napisao/la:Lautaro: 35 tekmi 9 golova 2 asista
Btw. nije lijepo lagat.Lautaro ima preko 1400 minuta manje od Dzeke prošle godine.Što je preko 15 punih utakmica manje.I samo 5 golova manje.U svojoj prvoj sezoni u Europi.Ulazeći više utakmica sa klupe nego startajući (14 vs 13)
Svatko tko misli da će Dzeko bit ikakav faktor ispred Lautara je u nekim teškim zabludama.Bolje da se vratite u realnost na vrijeme jer ćete se vrlo brzo razočarat.U najmanju ruku ko da je Ronaldo u pitanju pa se poredi sa Edinom.
Nisam. Ali ti ces ostati popisan kad ovaj ne prebaci ni 10 golova u ligi.SiamoNoi je napisao/la:Da nisi ti onaj Milanista koji je tvrdio da je Lautaro razina Lapadule pa ostao popišan vec nakon par mjeseci?