BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
dok god ne mozemo trcat necemo imat ni rezulatete, jednostavno preduslov za sve
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kovačević budućnost reprezentacijeVucevich je napisao/la:daj u repreStaciju ovogBoixosNois1899 je napisao/la:Jadna nam majka ako su ovo prvaci države.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nema veze, dobri smo u bacanju baklji i petardi 

Kazu nisu imali srece dobili Celtic u Ligi Sampiona, da su izvukli bilo koga drugog imali bi sanse. 

- firefirefirely
- Kontakt:
Ybm vam sve seljacko
- grbavicka1921
- Kontakt:
Retardi Horde ccccc
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
**** majku, kad skontaš da su Lazić i Šerbečić, za ovu ligu, Puyol i Terry tačno ti muka dođe.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sampinjoniiii, Sampinjoniiii, Sampinjoniiii

@igrajlopte 🐦
Sad je svim jasno zašto im nismo dali Grbavicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dje su sad oni sto su orgijali i yebali majke kad je Zrinja prosao proslo kolo, kao nismo medju najgorim ligama u Evropi? Jesmo.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Svaka čast sudija! Yebi seljake.
Šta priča ovaj ništa strašno, pa nije ti ovo ovaj kokošinjac od BH Lige pa da možeš RPG-om pucat okolo ako hoćeš
Šta priča ovaj ništa strašno, pa nije ti ovo ovaj kokošinjac od BH Lige pa da možeš RPG-om pucat okolo ako hoćeš

Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 08 avg 2019, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa ko to baca i odakle, kaznice nas
S.T.
S.T.
Don't believe the hype.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gledaj miševa izašli iz rupe... Sarajevo ne može sa ovim sastavom ni u prvenstvu biti kandidat za titulu.
Previše bitnih igrača fali.
Previše bitnih igrača fali.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos im onaj kompleksas Zukanovic na transfermarktu cijene nabio ko da su BarcaBoixosNois1899 je napisao/la:Kovačević budućnost reprezentacijeVucevich je napisao/la:daj u repreStaciju ovogBoixosNois1899 je napisao/la:Jadna nam majka ako su ovo prvaci države.![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne mogu shvatiti ove sto se nasladjuju nasim timovima u europi kada izgube. Pa i zeljo kad je nekad davno igrao u europi stvarno sam zelio da pobjede i sto dalje doguraju.
Nivo inteligencije 0 jbt
Nivo inteligencije 0 jbt
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Evo zasto nisam bio za da dodju na nas stadion. Uvijek se ovi neki debili nadju u masi da razyebu sve.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo je razlog zasto smo trazili bankovnu garanciju, ko ih ne zna....Virtu4l je napisao/la:Sad je svim jasno zašto im nismo dali Grbavicu.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 08 avg 2019, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
SPAHO GOVEDOOO! U evropi se nesmiju bacati topovski udari (i baklje). KRETENU! Nije ovo Premijer Liga yebem ti sve.
@igrajlopte 🐦
slazem se, trebamo se nauciti redu, ali trebace nasim idiotima jos nekih 150 godina.BoixosNois1899 je napisao/la:Svaka čast sudija! Yebi seljake.
Šta priča ovaj ništa strašno, pa nije ti ovo obaj kokošinjac od BH Lige pa da možeš RPG-om pucat okolo ako hoćeš
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.