FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Navodno britanski mediji ne mogu potvrditi ovu dijagnozu...po navodima britanskog sky-a Sane je i dalje podvrgnut pregledima..tacno vise ne znas kome vjerovati...
Coutinho je ovdje vrlo realna opcija, s tim da je za mene bez veze igrač. Na početku se znalo da Barcelona baca novac za igrača koji bljesne pa ga nema nekoliko utakmica. Nešto kao Mario Gomez, samo druga pozicija.sljivo je napisao/la:Dovesti Bejla i Kutinja na posudbe. Rado bi ovi drugi pristali. I Roca. Super.
Zašto ne ganjamo Kalletov mokri san, Dybalu? Čudi me da se on nigdje ne spominje.
Bale, ne vjerujem. Njegova saga u Realu i odlasku u Kinu je za filma.
Roca, sumnjam.
Ne bih se začudio kada bi najavili dolazak 2-3 nova igrača tipa Bailey, Werner i Mendez.
Postali smo smijurija od kluba. Hasane, hvala ti.
I da dođe Sane, najaviti će to kao posao stoljeća, a prije par mjeseci pričali kako je narcisoidan i da karakterom ne odgovara ni u Elf, a ne u Bayern

- anelbavarac
- Kontakt:
edo07 je napisao/la:Navodno britanski mediji ne mogu potvrditi ovu dijagnozu...po navodima britanskog sky-a Sane je i dalje podvrgnut pregledima..tacno vise ne znas kome vjerovati...
Manchester City have confirmed that Leroy Sane has suffered an ACL injury in his right knee.
Sky
Znaci sad su i oni potvrdili..to je to..i sta sad Uli Hoeness?anelbavarac je napisao/la:edo07 je napisao/la:Navodno britanski mediji ne mogu potvrditi ovu dijagnozu...po navodima britanskog sky-a Sane je i dalje podvrgnut pregledima..tacno vise ne znas kome vjerovati...Manchester City have confirmed that Leroy Sane has suffered an ACL injury in his right knee.Sky
Posto Werner?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bez brige
samo da znate koga smo već dogovorili 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Pa i jesmo, vices kad ga Hernandez zabije sa svoje polovice 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
https://www.mancity.com/news/first-team ... est-report
To je to bravo za enesa i bracu
što prije ovo nisu završili.
Kako god bilo sad trebamo neka druga rješenja treba ju nam minimalno tri igrača ako hoće nešto više u LP. Dva krilna igraca ili jedno krilo i jedan ofanzivni vezni kao i zamjena za javija na sestici.
Roca, Ziyech i i recimo Insigne
To je to bravo za enesa i bracu

Kako god bilo sad trebamo neka druga rješenja treba ju nam minimalno tri igrača ako hoće nešto više u LP. Dva krilna igraca ili jedno krilo i jedan ofanzivni vezni kao i zamjena za javija na sestici.
Roca, Ziyech i i recimo Insigne
Neka on bude zdrav, to je kao hat-trick sa svoje polovice.Bundesliga je napisao/la:Pa i jesmo, vices kad ga Hernandez zabije sa svoje polovice
- anelbavarac
- Kontakt:
Operacija slijedece sedmice.
Pauza oko 7 mjeseci
Kakav li ce polovnjak iz naftalina, Haso da izvuce.
Pauza oko 7 mjeseci

Kakav li ce polovnjak iz naftalina, Haso da izvuce.
Sancho 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Shebe City Sanea 
Daj Ziyecha sad, nema koga drugog a da je krilo. Moze i Bale na posudbu lagano, slicno kao i James. Dosta za ljeto.

Daj Ziyecha sad, nema koga drugog a da je krilo. Moze i Bale na posudbu lagano, slicno kao i James. Dosta za ljeto.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nemoj Baleta živ bio, da se ova dvojica što ih imamo i on takmiče ko će imat veći staž u bolnici.
Možda Neres iz Ajaxa, iako mi se čini da nam je sudjen Draxler.
Eto nek su Draxler i Werner bolje opcije.
Klasa nikad ne izda, izda bagatela. Vječno očekuješ a nikad ne dočekaš.
Savršen opis Julianasljivo je napisao/la:Klasa nikad ne izda, izda bagatela. Vječno očekuješ a nikad ne dočekaš.

Taj opis važi i za Coutinha.Kupovina njega ne dolazi u obzir kao ni Draxlera a Werner će doći al' ne ove sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.