FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa zapada je jak huk zbog krova, tako da ce to strasno dobro izgledati. Sretno veceras, kakvi crni bjeli rusi 

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Raja iz Zenice je ispala bas gospoda. Za razliku od klosara...necemo ih imenovati.
Zenico, eto nas.
Zenico, eto nas.
- FKS -
- ElCartel11
- Kontakt:
1:1 danas, u Borisovu 2:2 i eto nas Astano
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Naravno! Valjda nece biti, da se blago izrazim "neodgovornih" pojedinaca, sa nepromisljenim potezima. Al generalno mislim da ce sve fino proci sto se tice toga. Hvala svim iskrenim zenicanima na podršci, bice prilike da se oduzimo!NickzeDoStizeko je napisao/la:Postujte Zenicu,ne skrnavite stadion i sto se mene tice vazda ste dobro dosli.
Vi na tekmu,ja na koncert Helem Nejsea u centru Zenice
ako neko slucajno u gradu,a ne zna gdje i kako kupit kartu,nek se javi u pp,radim do 16h,pomoci cu
Sretno nam svima na tekmi, mislim da ce grmiti bilino ko nikad, jer teško da ima penzionera među ovom rajom što ide u nicaZe!
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa u subotu ce jacenokee je napisao/la:Naravno! Valjda nece biti, da se blago izrazim "neodgovornih" pojedinaca, sa nepromisljenim potezima. Al generalno mislim da ce sve fino proci sto se tice toga. Hvala svim iskrenim zenicanima na podršci, bice prilike da se oduzimo!NickzeDoStizeko je napisao/la:Postujte Zenicu,ne skrnavite stadion i sto se mene tice vazda ste dobro dosli.
Vi na tekmu,ja na koncert Helem Nejsea u centru Zenice
ako neko slucajno u gradu,a ne zna gdje i kako kupit kartu,nek se javi u pp,radim do 16h,pomoci cu
Sretno nam svima na tekmi, mislim da ce grmiti bilino ko nikad, jer teško da ima penzionera među ovom rajom što ide u nicaZe!

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ja doso, ima dosta raje po gradu, bit ce 10 milja imam neki osjećaj
Svi u napad jedan je Hase
Svi u napad jedan je Hase
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zamolio bih vas kome nije teško da mi malo prije tekme pošalje neki dobar stream u PP.
Ne šalim se ozbiljan sam, na moru sam, pa da probam rahat ispratiti ako ufatim dobru mrežu.
Ne šalim se ozbiljan sam, na moru sam, pa da probam rahat ispratiti ako ufatim dobru mrežu.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Sretno veceras

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sretno veceras![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam upratio prenosi li ko utakmicu Sarajeva veceras ?
P.s. dobro dosli u Ze
P.s. dobro dosli u Ze
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odnijeli u Zenicu.Giljotina je napisao/la:Sav Zapad koji se prodavao u Klubu je nestao.
Sretno pitarima veceras. Nesto sam ubijedjen u dobar rezultat, 2:0 i cao. Drzava Bosna iznad klubskog rivalstva 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Pravit cu ja stream, neće slika bit baš najbolja zbog net-a na moru, ali može se gledati... Pa eto da znaš...AlfredNobel je napisao/la:Zamolio bih vas kome nije teško da mi malo prije tekme pošalje neki dobar stream u PP.
Auu astane sto mlati ove
Sretno vam! 

MojaTVMrHc je napisao/la:Nisam upratio prenosi li ko utakmicu Sarajeva veceras ?
P.s. dobro dosli u Ze
- diplomatija
- Kontakt:
i ja bih zamolio za stream ako moze, hvala
Nešto sam danas morao poslovno u Zenicu pa gledam ovu svu raju kontam moglo se i otic na utakmicu imal karti il je sve rasprodato
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima brate koliko hoćeš jošsaltcrew je napisao/la:Nešto sam danas morao poslovno u Zenicu pa gledam ovu svu raju kontam moglo se i otic na utakmicu imal karti il je sve rasprodato

A gledam nebo,nesto mi ide na kišu,kad god Sarajevo dođe,bude kišaMortemHz je napisao/la:Ima brate koliko hoćeš jošsaltcrew je napisao/la:Nešto sam danas morao poslovno u Zenicu pa gledam ovu svu raju kontam moglo se i otic na utakmicu imal karti il je sve rasprodato

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bordobijeli, Fouzi1, Hamagara, Rokitansky i 64 gosta.