hvalanickiZe88 je napisao/la:Sretno momci, da vam Bilino bude sretno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jadnimi je napisao/la:jbg ovaj voz ispada sranje, ako ima jedno mjesto u nekom prevozu pp.
normalno snosim svoj dio troškova
Voz u 17,00 kreće sa željezničke.
-
- Kontakt:
Hvala puno, sretno i vama u subotuBatistutA19 je napisao/la:Izvinite na upadu al sretno vam veceras llijep provod u Zenici i da pobijedite i akobogda da udjete u grupnu fazu sto je odlicno za sve i za vas kao klub i za nas grad Zenicu i za BIH LIGU, odmah ce prvo cijene igracima porast sto nam je svima bolje..Eto osjetit ce te sta je Bilino kad ste domacini koji daje vjetar u ledja igracima a i Musemic ce osjetit Zapad pozitivno.Ne vjerujem u neke probleme da ce bit.S kim god sam prico svako zeli da pobijedite i ,dosta je se raja spametovala a tu je i policija hvala bogu sa puno iskustva .Jucer vam igraci setaju pored lamele u papucama ma niko nista nit dobacuje ,tako da se nadam da je losa proslost prosla zauvijek al nadam se i vi da ce te bit fer i posteni i u gradu i na tribinama i da opet budete tu domacini kad prodjete ove bjeloruse sto vam zelim iskreno..Bice tu i zenicana koji ce doc pogledat utakmicu sigurno bar 1000 ljudi .Karte ce bit pred stadionom ko ne kupi....POZZ I VAM SRETNO I POSEBAN POZZ BOLETU SA DOBRINJE koji dolazi veceras.
Kreće u 5, ograničen broj mjesta, kažu da je već popunjen.sonpenn je napisao/la:Jadnimi je napisao/la:jbg ovaj voz ispada sranje, ako ima jedno mjesto u nekom prevozu pp.
Kako mislis sranje ?! Ja planirao vozom ici.
Možda se uspije nekako utrpat prema gore, a šta ako ne mogneš ući za nazad, osta nako u Zenici.
-
- Kontakt:
Valjda nas malo pogleda i sreca. Bilo kakva pobjeda i ja zadovoljan ako mora nerijeseno onda nek bude 0-0
Hajmo Sarajevoooo
Hajmo Sarajevoooo
-
- Kontakt:
Postujte Zenicu,ne skrnavite stadion i sto se mene tice vazda ste dobro dosli.
Vi na tekmu,ja na koncert Helem Nejsea u centru Zenice
ako neko slucajno u gradu,a ne zna gdje i kako kupit kartu,nek se javi u pp,radim do 16h,pomoci cu
Vi na tekmu,ja na koncert Helem Nejsea u centru Zenice
ako neko slucajno u gradu,a ne zna gdje i kako kupit kartu,nek se javi u pp,radim do 16h,pomoci cu
Zadnja izmjena: NickzeDoStizeko, dana/u 08 avg 2019, 15:25, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma uci cemo aBd svi, bit ce to ok.Jadnimi je napisao/la:Kreće u 5, ograničen broj mjesta, kažu da je već popunjen.sonpenn je napisao/la:Jadnimi je napisao/la:jbg ovaj voz ispada sranje, ako ima jedno mjesto u nekom prevozu pp.
Kako mislis sranje ?! Ja planirao vozom ici.
Možda se uspije nekako utrpat prema gore, a šta ako ne mogneš ući za nazad, osta nako u Zenici.

Sarajevo ljubavi moja.
Kako voz moze biti popunjen kad je besplatan,niko nema kartu,pa da ima prioritet pri ulasku.
Mjesta u u vozu ima za sjedenje 300,al.ce raja sjedati gdje stigne,ja se nadam duplo većem broju od ove cifre.
Mjesta u u vozu ima za sjedenje 300,al.ce raja sjedati gdje stigne,ja se nadam duplo većem broju od ove cifre.
Tek ce bate da osjeti vrelinu i gorlo bilinog i,ako Bog da da nas i sreca pomazi sa njima da uzmemo dva razlike i da valeta iznenadi veceras svi kao jedan autoputem da se pjevajuci za seher vratimo!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rb. ulaznicr 825Giljotina je napisao/la:Koji broj?Benjolos je napisao/la:U Biss Tours ima Zapad Sjever i Jug ja sad uzeo 4 zapada..
Bordo bijeli za život cijeli!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
15h - Oko 2.500 karti kombinovano ima u klubu u prodaji, ne znam za Zenicu ali sigurno je eto 5K otišlo minimalno po mojoj računici, nekako mi nemoguće da je ispod.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moja pretpostavka je da nas ima 8.000. Minimalno.MortemHz je napisao/la:15h - Oko 2.500 karti kombinovano ima u klubu u prodaji, ne znam za Zenicu ali sigurno je eto 5K otišlo minimalno po mojoj računici, nekako mi nemoguće da je ispod.

Koliko je pusteno ulaznica u prodaju?
Vaha1946 je napisao/la:Koliko je pusteno ulaznica u prodaju?
11.500 bez sezonskih
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Svratio do Kaknja , ima Hordi po gradu 

Sav Zapad koji se prodavao u Klubu je nestao. 

Voz ode prema željezničkoj stanici.Ne znam sliku postaviti jbg
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, Samba71 i 53 gosta.