FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ako se radi o djelomičnoj rupturi križnog ligamenta to je 4-6 mjeseci oporavka + povratak u natjecateljsku spremu, znači da može zaigrati tek krajem sezone. Ako je riječ o potpunoj rupturi to je 9-12 mjeseci oporavka + povratak u natjecateljsku formu, ali to ne vjerujem jer bi drukčije izgledalo na terenu. Sad je pitanje kako to procjenjuje struka jer se zna da je jedna od glavnih Saneovih kvaliteta promjena brzine i pravca kretanja (tzv cutting), i ova ozljeda je gora nego da je slomio nogu. O toj procjeni ovisi dalje postupanje, da li ići u taj transfer i po kojoj cijeni, odustati do iduće sezone ili odustati trajno.
Krivica po meni leži na sve tri strane.
Vi ste tu previše taktizirali, još od prvog dana je kobasičar govorio da je cijena bolesna ("insane") i provodio psihološki rat u kojeg je uključio i pola igračkog kadra s namjerom da obori cijenu. Ne samo da nije uspio nego je polučio kontraefekt i natjerao Sanea da dobro promisli o odlasku.
Sane se opet predugo premišljao i vagao, iz iskustva mogu reći da ako nešto jako dugo lomiš onda to nije prava stvar i često završi loše.
City je trebao reagirat i sklonit Sanea iz kadra, zna se da je gvardil fanatik koji želi dobit svaku utakmicu, ma kako beznačajna bila, i pritom ne bira sredstva.
Ma kako god ovo završi, ovo vam je drugi veliki fail (prvi je bio Odoi).
Krivica po meni leži na sve tri strane.
Vi ste tu previše taktizirali, još od prvog dana je kobasičar govorio da je cijena bolesna ("insane") i provodio psihološki rat u kojeg je uključio i pola igračkog kadra s namjerom da obori cijenu. Ne samo da nije uspio nego je polučio kontraefekt i natjerao Sanea da dobro promisli o odlasku.
Sane se opet predugo premišljao i vagao, iz iskustva mogu reći da ako nešto jako dugo lomiš onda to nije prava stvar i često završi loše.
City je trebao reagirat i sklonit Sanea iz kadra, zna se da je gvardil fanatik koji želi dobit svaku utakmicu, ma kako beznačajna bila, i pritom ne bira sredstva.
Ma kako god ovo završi, ovo vam je drugi veliki fail (prvi je bio Odoi).
Jos nije kasno da Riberyu ponudimo novi ugovor i da Robbena pitamo da dobro razmisli jel siguran da je to to... nevjerovatna u sta su nas uvalili, a gledam Shaqiri je na izlaznim vratima Liverpoola, mozda bi se tu sta moglo poduzeti
SWOT je napisao/la:Jos nije kasno da Riberyu ponudimo novi ugovor i da Robbena pitamo da dobro razmisli jel siguran da je to to... nevjerovatna u sta su nas uvalili, a gledam Shaqiri je na izlaznim vratima Liverpoola, mozda bi se tu sta moglo poduzeti

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jadna je naša uprava, sta su dopustili da klub takvog renomea kao Bajern, ne može iz nekoliko razloga dovesti iole adekvatno pojačanje na vrijeme. Ja sam ogorcen iskreno, ako je tako za Sane-a i njegovu povredu to treba odma sve prekinuti, a sta nam ostaje na tržistu mimo njega a da ista valja i da uopste hoce da predje kod nas ne znam.
Volim te Zeljo!!!
Mislim da se mogu zaključiti dvije stvari.
Prva, da nemate puno vremena za transfere i da će cijena za vas sad bit još skuplja.
Druga, suprotno prvoj, u slučaju Sane sad imate vremena i ne trebate nigdje žurit. Tek kad se vidi koliko je milimetara puklo mogu se nastavit pregovori, i to pod odgovarajućim uvjetima. Pogotovo ako se procijeni da je potrebna operacija.
Prva, da nemate puno vremena za transfere i da će cijena za vas sad bit još skuplja.
Druga, suprotno prvoj, u slučaju Sane sad imate vremena i ne trebate nigdje žurit. Tek kad se vidi koliko je milimetara puklo mogu se nastavit pregovori, i to pod odgovarajućim uvjetima. Pogotovo ako se procijeni da je potrebna operacija.
Prema svemu sudeći i ova će sezona biti "prelazna". Čekanje nekoga da se izlječi od ACL-a ili da nekom istekne ugovor.
Makar kad bi otjerali trenera, onda bih i progutao ovu sezonu.
Makar kad bi otjerali trenera, onda bih i progutao ovu sezonu.
Boateng se povrijedio na treningu..u pitanju je skocni zglob..a Sane je na putu za Barcelonu, tamo ce biti pregledan od strane Dr. Cugata
Navodno ste odustali od Sanea.
-
- Kontakt:
Ne vjerujem i dalje u to, ako mislis na ovo sto su pitali Ulija. Mislim da je s tim samo htio reci, da pitaju Citya, ciji je on jos uvijek igrac, a kad bude bilo nesto konkretno da ce o tome pricati..sto opet ne mora znaciti nista.ledar je napisao/la:Navodno ste odustali od Sanea.
- anelbavarac
- Kontakt:
Kakvi genijalci vode ovaj klub
Kazu Brazzo na vezi sa doktorom koji treba da pregleda Sanea
Ako bude teza povreda, nista od transfera

Kazu Brazzo na vezi sa doktorom koji treba da pregleda Sanea

Ako bude teza povreda, nista od transfera

Salihamidzica i onog tko ga postavi za direktora rjesit se cim prije. Reputaciju kluba su sveli na minimum, smijurija smo postali.
Treba se ove cetvorice rijesiti: Hoeness, KHR, Brazzo i Kovac..mada je Kovac tu realno najmanje kriv..
- farinelli123
- Kontakt:
Njemacki mediji sto se tice Engleza, veze nemaju. Nagadjanja i lose dojave. A pogotovo je smorio onaj True - Not true. Sumnja se da je Bildu dojavljivala Saneova materesina, koja ipak nije znala sve info.
da je kojim slucajem transfer bio blizu mislim da Sane ne bi ni zaigrao protiv liverpula, ovako je smjesno svaljivati krivicu na City. Sta su trebali bacati grah pa da vide da li ce se gospoda iz Minhena udostojiti i dati konkretnu ponudu.
Sane je jako nejasan u ovoj situaciji jer on da je na bilo koji nacin nagovjestio želju za prelazak u Bayern siguran sam da bi do sada transfer bio realizovan.
Sane je jako nejasan u ovoj situaciji jer on da je na bilo koji nacin nagovjestio želju za prelazak u Bayern siguran sam da bi do sada transfer bio realizovan.
Kovac je kriv za ove bezidejne igre, dovoljno.edo07 je napisao/la:Treba se ove cetvorice rijesiti: Hoeness, KHR, Brazzo i Kovac..mada je Kovac tu realno najmanje kriv..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Naravno, zavlačili su nas i City i Sane... i naši. Naši kontaju ako je ovo Bayern igrač sam dolazi, qrc. Haso dijeli neke brojeve, videa. Kalle govori menadžeru drugog tima da nema pojma šta mu dešava u klubu - e sad zna. Obzanili smo univerzumu da nam fali krila i mi zapeli na jednog, jedinog igrača - ljudi nas samo čekali na volej (Pepe, Bale su bile samo dimne bombe). Da se nije povrijedio ili ga ne bi doveli ili bi ga platili skupo u pizdumaterinu. A Sane da je htio, pa on bi bio u Minhenu davno, dobro je Kimmich rekao. Zato goni ih sve u qrc, i naše i njihove.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ako za ovo ne bude niko odgovarao onda...
Mada ovo je klub jednog covjeka, tako da.
Mada ovo je klub jednog covjeka, tako da.
Pa koji bi trener mogao nesto napraviti sa onom ekipom od prosle sezone gdje si imao par djedova i par igraca koji su zaboravili trcati a kamoli igrati nogometa..slazem se da mu igra nema ideje..ali sto se tice dovodjenja igraca on je tu najmanji krivac..covjek govori da mu treba jos najmanje 4 igraca a elita iz vrha se pravi nijema...harden je napisao/la:Kovac je kriv za ove bezidejne igre, dovoljno.edo07 je napisao/la:Treba se ove cetvorice rijesiti: Hoeness, KHR, Brazzo i Kovac..mada je Kovac tu realno najmanje kriv..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.