FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da ga ne primimo...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ja išao puncu uzeti, ima neka gospođa dolje i prodaje karte. Kaže kod nje ima samo sjevera. Njena priča je da je kao rasprodato,ali moguće je da nije zapad ni pušten još u prodaju da raja koja navija za FKS kad dodje u Zenicu popodne da uzme. Kako god, mislim da će zapad biti pun a to u najmanju ruku znači pola gola.moj uzor-S.G je napisao/la:Seres da se nema zapada kupit?samocelik je napisao/la:Svaka vama čast ako bude kako se priča oko stadiona. Ima neka gospođa prodaje karte, kaže da je zapad i istok nedostupni jer su preko online portala sve rezervisana. Nadam se iskreno sa ćete se i vi provesti te da će biti prava vrhunska tekma.
Ps Horde su povukle odličan potez kad su se za zapad odlučile.
Sretno Pitari
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- firefirefirely
- Kontakt:
Evo pusten zapad u Zenici, istoka nema!!
Centrorans poslovnica na kamenom mostu
Zadnja izmjena: firefirefirely, dana/u 08 avg 2019, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo bas nisam skontao,sve kontam treba da pise OD 16.forgempp je napisao/la:Do 16h u Zenici se prodaju karte.
Docice dosta raje bez karte dole.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje se prodaju karte u Zenici i zna li neko ima li zapada??
- firefirefirely
- Kontakt:
Prelistaj brate malo zadnju stranicu jbm mu majkuzeRoberto je napisao/la:Gdje se prodaju karte u Zenici i zna li neko ima li zapada??

Je li ima juga u prodaji ??firefirefirely je napisao/la:Evo pusten zapad u Zenici, istoka nema!!
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Šta je ovo ljudi pomama za kartama, ide sve živo.Samo iz moje ulice nas oko 20 u četiri auta.Dosta raje muku muči za prevoz.
Biće u Zenici ludnica.
Biće u Zenici ludnica.
- firefirefirely
- Kontakt:
ImaDDixon je napisao/la:Je li ima juga u prodaji ??firefirefirely je napisao/la:Evo pusten zapad u Zenici, istoka nema!!
Pametnom i hrabrom igrom Sarajevo može do dobrog rezultata. Osim pomenutog neophodna je koncentracija svih 90 minuta. Nadam se da fizički mogu trčati 90 minuta. To je jedna od glavnih odlika istočnjačkih ekipa poput Batea.
Malo mi ovo glupo sto je samo do 16h prodaja karata..
Bordo bijeli za život cijeli!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma bit će i poslije, samo time hoće da natjeraju da se na vrijeme obezbjede karte pa da se izbjegnu zastojiBenjolos je napisao/la:Malo mi ovo glupo sto je samo do 16h prodaja karata..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vjerovatno si upravu, al necu da rizikujem, valja sad krenuti za Zenicu,kupiti karte, pa onda 6 sati po Zenici ispijati kafeBordoSarajevo je napisao/la:Ma bit će i poslije, samo time hoće da natjeraju da se na vrijeme obezbjede karte pa da se izbjegnu zastojiBenjolos je napisao/la:Malo mi ovo glupo sto je samo do 16h prodaja karata..

Bordo bijeli za život cijeli!!
Bice dosta raje očito. Ocekujem 10tak milja. Ima da grmi Bilino, pogotovo Zapad!
Husref nek napise velikim slovima u svlačionici ovu izjavu njihovog trenera, da ih dobro našpanuje!
Husref nek napise velikim slovima u svlačionici ovu izjavu njihovog trenera, da ih dobro našpanuje!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šteta zbog ovog trojca:
OREMUŠ - STANOJEVIĆ
-------RAHMANOVIĆ--------
OREMUŠ - STANOJEVIĆ
-------RAHMANOVIĆ--------
FK Sarajevo
Citam ovaj Namov ibterviju za Vijetnamcw sto ne igramo na svom stadionu , uglavnom ovjasnio je situaciju al ni rijeci ni ono da ima neki plan , zelja , bilo sta o novom stadionu. Svaki put ne tuga spopadne kad vidim sta nam rade ovi iz te opstine i kad vidim da mi nismo u mogucnosti da pravimo ni stadioncic .
Aj veceras Sarajevo zapnite i ja sam zadovoljan , da ne bi ovih povreda u ovom broju, ovog sranja sa stadionom i Rahman sranja , ovo bi bio najbolji pocetak sezone .
Aj veceras Sarajevo zapnite i ja sam zadovoljan , da ne bi ovih povreda u ovom broju, ovog sranja sa stadionom i Rahman sranja , ovo bi bio najbolji pocetak sezone .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ooooooooooo
ooooooooooo
ooooooooooooooooooo oooooooooo
ooooooooo oooooooo
yeebi batea sarajvoooooooooooo
ooooooooooooo
ooooooooo
ooooooooooo
ooooooooooooooooooo oooooooooo
ooooooooo oooooooo
yeebi batea sarajvoooooooooooo
ooooooooooooo
ooooooooo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Otkud sad njihovi navijaci na Sjeveru jeboga grob