S jednom nogom je bolji od svih njih zajedno, svejedno kome bi uzeo mjesto, dajte ljudi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kojom? Lijevom ili desnom?nextterrain je napisao/la:Čekaj, jel mi raspravljamo ovdje kome bi uzeo mjesto od Susa, Bonaventure, Kessija ili Paquete![]()
S jednom nogom je bolji od svih njih zajedno, svejedno kome bi uzeo mjesto, dajte ljudi
koraj je napisao/la:Kojom? Lijevom ili desnom?nextterrain je napisao/la:Čekaj, jel mi raspravljamo ovdje kome bi uzeo mjesto od Susa, Bonaventure, Kessija ili Paquete![]()
Ti sigurno visis na hr indexu, a oni su poznati kao "objektivan" portal.
rope11 je napisao/la:U suštini sam i ja protiv njegove prodaje, ali ako je njegova prodaja nužna da bi se uzeo kvalitetan veznjak, onda sumnjam da će iko imati išta protiv njegovog odlaska.![]()
A i upitno je koliko se ovakav profil veznjaka uklapa u ovaj sistem, jer ne bi se džabe (potencijalno) prodavao.
Ja ionako nisam najveći fan Kessija na ovoj temi, prosječan igrač koji je lako zamjeniv. Ne mogu biti ravnodušniji.
Mada ne vjerujem baš u ove vijesti, uostalom za 4 i po sata ćemo sve vidjeti.
Ma nisu to neke waaa pare, nije problem u parama, koliko u FFP, treba pokriti te troškove nekom prodajom...rope11 je napisao/la:Pa i dalje stojim iza toga da Suso mora prvi letiti. Ne pušim ove njegove dobre partije, svaki put se dešava isto i onda nakon par mjeseci nestane sa terena, pa tako do aprila. Pun mi ga qurac više.
Koliko vidim, uspio je omađijati i Giampaola koji misli da od njega može napraviti. Hoće, ali u qurcu.
Kessie najvjerovatnije ostaje, normalno trenira u Milanellu, a ni on sam nema želju da ide.
Problem je što nama očigledno trebaju pare da bi kupili veznjaka, a nikoga ne možeš otjerati. Jedan od Susa ili Kessie je bio zlatna koka i žrtveno janje, ali ne može ih pejgamber prodati... samo se nadam da ovo neće uticati na kupovinu novog veznjaka. To je nešto najgore što bi se moglo desiti.![]()
A šta tek reći o yebenom Silvi...
Ma ne mora značiti da Francka samo u Englesku mogu prodati, nije to ništa gotovo, samo treba se oznojiti oko toga, a valjda su zasukali rukave, jer info su cijeli mercato slabe kao nikad...rope11 je napisao/la:Ako ga ne prodaju večeras do 6, ništa od njegove prodaje. A prema svemu sudeći, ni ovako nema ništa od njegove prodaje, ali za 3 i po sata ćemo i zvanično zaključiti da ostaje.
Susa ni Allah ne može prodati. Može biti koristan za rotacije, ali bih radije tih 30 miliona uložio u pravog veznjaka koji neće nestajati sa terena u novembru svake božje sezone.
Correa je direktno vezan za Silvu, ali tek njega ne možeš nigdje prodati. Baš će biti sranje ako propustimo dovesti veznjaka I napadača jer prethodno nikoga nisi mogao otjerati, nikome se nigdje ne ide.![]()
Garant ostaju Laxalt, Strinić, Biglia, Samu i sva ostala beskorisna družina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.