AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

koraj
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la koraj » 05 avg 2019, 21:20

Bolje ostaviti Susa nego kupovati hobita!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 05 avg 2019, 21:27

Ne znam vala šta da mislim za Susa, on kada je u formi onda je najbolji igrač u ekipi. Ja bi ga pustio još ovu sezonu sa novim trenerom da vidimo hoće li se ponovit "gubljenje" kao ranijih sezona. Dobra stvar je to što u ekipi imaš Paquetu i Hakana koji uvjek mogu uskoćit na tu poziciju AMF.

Najviše bi volio da se realizuje prodaja Silve i da se Correa dovede, to bi bio top transfer i pun pogodak.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 05 avg 2019, 22:30

Ako ne dođe neka dobra ponuda za Susa svakako ga treba ostaviti. Izgleda da na novoj poziciji može dosta dati.

Već je vrijeme da dovedu Correu ako ga misle dovoditi. Vrijeme je da se sastavi tim pa da se krenu upoznavati i uigravati.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 avg 2019, 23:52

Ma dok se Silva ne proda, neće doći ni Correa, prilično sam siguran u to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 06 avg 2019, 20:07

HAJDE Bobane potpisuj Olmu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 avg 2019, 20:42

Olmo bi nam super legao kao desetka, a još i mlad perspektivan fudbaler kakve naši žele. Boban može iskoristiti svoje veze sa Dinamom, tako da ni potencijalni transfer ne bi trebao dolaziti u pitanje.

Yebeni Suso će potencijalno zajebati dovođenje novog veznjaka, sve mi se čini. Nemam problem s njim, ali više mi je pun qurac njegovog nestajanja sa terena u novembru i tako već tri godine uzastopno. Ne vjerujem da će biti iznimke i ove sezone. :roll:
Ne možeš se u njega uzdati i zato sam protiv njegovog ostajanja jer karaktetistično svakog ljeta zamaže oči. Nadam se da će mu ove utakmice dići cijenu i da ćemo ga prodati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 06 avg 2019, 22:36

Praet u Leicesteru? Ode nam jos jedno pojacanje...
free Palestine!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 avg 2019, 02:15

Sad se može lakše disati kad se propustila Tuta i Praet. Osim ako ne iskopaju nekog trećeg mediokriteta, ali zasad možemo biti mirni. :problem:

Svi su pričali da je Praet plan B i da ga drže u rezervi, čak ga je i vlasnik otvoreno nudio Milanu i pričao kako i jesmo zainteresovani za njega. Tako da vjerujem da su ga sa razlogom ispustili i da će se prvobitni plan A obistiniti, ko god to bio.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 avg 2019, 14:18

Evo 17. augusta generalka pred prvenstvo sa Cesenom, valjda do tada završe sve transfere i valjda se svi igrači vrate sa odmora.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 avg 2019, 16:37

Neki španjolski novinar je objavio da je Modrić u Milanu 90%, cijena transfera od 40-60 M .

Drugi kažu da je Inter zainteresovan za Modrića i da će biti njegova odluka hoće li napustiti Real.

Mislim da dolazi svakako kapitalac za vezni red, Boban nije putovao u Cardiff, a i zadržao se dugo u Madridu, ali nije dogovorio Correu

Vidjet ćemo šta će biti

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 avg 2019, 17:09

I Duarte je službeno igrač Milana. Vjerujem da će uskoro biti završen Correa. A onda očekivati dva vezna igrača, od kojih će jedan biti sigurno kapitalac. I to je to od Milana ovo ljeto. Ekipa apsolutno ua top 4.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 07 avg 2019, 17:42

Za sada jedini minus uprave je sto su se odrekli Zapate, jer nije se bunio da bude na klupi a sto bi odigrao to bi bilo solidno a i ne bi bilo.potrebe za Duarteom iako ruku na srce nije bio skup ali isto tako ne znas sta ocekivati od njega. Sto kazem za sada jedini minus jest ako ne dovedu veznog i Correu kojeg vec svi vidimo u dresu Milana onda se moze pricati u uspjesnosti tj neuspjesnosti prelaznog roka. Ima jos dosta do kraja prelaznog roka ali svi smatramo da se ti transferi trebaju sto prije zavrsiti ako se planiraju dovesti ti igraci kako bi treneru mogli biti na raspolaganju sto prije.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 avg 2019, 17:54

Te pare za Modrića su prevelike, što ne bi bio nužno problem da njemu nisu već 34 godine, a i generalno se nikad nismo znali proslaviti sa starijim igračima na zalasku karijere. Ne vidim kako će Elliot pristati na to. :problem:

Očekujem Correu + dobrog veznjaka, više od toga nije potrebno s obzirom da se igra samo jedna utakmica sedmično, a i većina igrača može pokriti više od jedne pozicije na terenu.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 avg 2019, 18:00

To je ono što sam ti govorio prije par dana u vezi Modrića, Real njega može prodati za ozbiljnu lovu i ne znam zašto oni kao klub ne bi pristali da im neko ponudi ove pare za Modrića :D

Realno, jesu velike pare, al' ako se uspiju 'naći' sa nekim posudbama, pravima otkupama, ratama u par godina, volio bih da ga dovedu pa kako god.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 avg 2019, 18:15

Modrić i kada bi se uzeo za 50M, isplatio bi se. Jednostavno WC igrač i najbolji igrač za 2018. godinu i godinama je pri vrhu.

U sadašnjem Milanu bio bi alfa i omega ekipe i Milan bi bio u top 4. Vratila bi se pažnja na Milan i jednostavno je lakše dobre igrače dovesti kada je tu jedan Modrić i plus Liga Prvaka.

Sad koliko ima u ovoj priči, ostaje upitno. 100% dolazi vrlo dobar ili odličan veznjak, ali da li će to biti Modrić ostaje da se vidi.

Ako dovedu Correu i tog veznjaka, stvarno je odrađen odličan posao i mislim da Gianpaolo zna šta želi i bit će to i ugodno za oko, nadam se i rezultatski

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 07 avg 2019, 18:30

Hobit bi bio corak i po!
free Palestine!!!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 avg 2019, 18:34

koraj je napisao/la:Hobit bi bio corak i po!

Koga da dovedu?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 avg 2019, 18:37

Zadnje informacije su da bi koštao 20 miliona, to je već prihvatljivo. Neka odigra dvije sezone, nama dosta.

Samo pitanje umjesto koga bi igrao, neko umjesto Susa, Benacera ili Kesija leti iz prve postave. Tj. do novembra/decembra, poslije toga znamo ko će letiti. :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 avg 2019, 18:38

Ne sumnjam ja da bi on donio određeni kvalitet al nema mi nikako logike njega dovesti po toj cijeni pogotovo kao se uzme u obzir kakvu transfer politiku zagovara Eliot. Pa za 20 mil više se mogao uzeti Van De Beek kojem cijena samo može rasti a plus bi vjerovatno imao manju platu.
20 mil bi već bilo prihvatljivo. Igrao bi vjerovatno umjesto Kessia.
Il Club più titolato al mondo!

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 07 avg 2019, 18:47

Cojka daju za Neymara, a ovdje ga Milan dovodi za 20. :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 16 gostiju.