FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do prije 2-3 dana vladala totalna negativa za odlazak u Zenicu.Te prevoz,slaba organizacija iz kluba,skupe karte.Danas u gradu totalno drugačija slika,raja priča o Zenici i koju tribinu kupiti.
Mislim da ćemo se sutra pozitivno iznenaditi posjetom iz Zenice.
Mislim da ćemo se sutra pozitivno iznenaditi posjetom iz Zenice.
Yebo Hrgotu, tu je Guzina
prva liga federacije level

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jel ovo snimak konferencije Bjelorusa uzeta od nekog ko ima Parkinsonovu bolest , plus ozvucenje pola se cuje mumlanje nako , kako smo ovako neprofesionalni svi u svemu , pa jebote.
Ove stranice sve pogasit treba , ima neki kodeks rada prodesionalizma sta se moze stavit sta ne , tonac isto otkaz odma , ovaj sto je snimao u zatvor treba.
Ma kad krenem od marketinga naseg kluba i inace truda da u 2019 , nemas prenosa sa priprema ( to imaju bugarski drugoligasi ), da nemas kanala na citavoj teritoriji Drzave , a ocemo da privucemo jel nove narastaje( a sve zato sto savezu kurcu tako i mi ko klub samo prihvatimo to ne misleci na posljedice ) , a kamoli koliko ljudi u amnestiji zeli gledat Sarajevo ,al se moraju **** po netu pored toliko kanala u HD kojih ima svaki satelit
Kad to ne mogu zamisli organizovat nes da povecas broj sezonskih ulaznica od tih radisa. I onda kad nabrojis sve ovo i kad neko kaze za 2 i po god gradimo stadion na Ilidzi ja bi plakao
Ove stranice sve pogasit treba , ima neki kodeks rada prodesionalizma sta se moze stavit sta ne , tonac isto otkaz odma , ovaj sto je snimao u zatvor treba.
Ma kad krenem od marketinga naseg kluba i inace truda da u 2019 , nemas prenosa sa priprema ( to imaju bugarski drugoligasi ), da nemas kanala na citavoj teritoriji Drzave , a ocemo da privucemo jel nove narastaje( a sve zato sto savezu kurcu tako i mi ko klub samo prihvatimo to ne misleci na posljedice ) , a kamoli koliko ljudi u amnestiji zeli gledat Sarajevo ,al se moraju **** po netu pored toliko kanala u HD kojih ima svaki satelit
Kad to ne mogu zamisli organizovat nes da povecas broj sezonskih ulaznica od tih radisa. I onda kad nabrojis sve ovo i kad neko kaze za 2 i po god gradimo stadion na Ilidzi ja bi plakao
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Treba Vegu iz Goska zaganjati
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
ih kad ti Bake ukine HDpaulus je napisao/la:Jel ovo snimak konferencije Bjelorusa uzeta od nekog ko ima Parkinsonovu bolest , plus ozvucenje pola se cuje mumlanje nako , kako smo ovako neprofesionalni svi u svemu , pa jebote.
vićeš onda

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zbog?AngelDiMaria je napisao/la:Treba Vegu iz Goska zaganjati
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
UltraSA je napisao/la:Izgleda mozemo se halaliti od fksinfa
Sta je bilo sa infom?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Istekla domena, a koliko se sjecam da je Sema jednom rekao da je nece niko produzavati jer momak koji je to prije radio, vise nece produzavati domenu. Skupo.Rule_hz je napisao/la:UltraSA je napisao/la:Izgleda mozemo se halaliti od fksinfa
Sta je bilo sa infom?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Ahmet će im predati rahmet, in sha Allah
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Pokusaj preko proxysite da udjes. Meni moze.UltraSA je napisao/la:Istekla domena, a koliko se sjecam da je Sema jednom rekao da je nece niko produzavati jer momak koji je to prije radio, vise nece produzavati domenu. Skupo.Rule_hz je napisao/la:UltraSA je napisao/la:Izgleda mozemo se halaliti od fksinfa
Sta je bilo sa infom?
skoroalen je napisao/la:Ovo je naš font, sve parole su u ovom fontu pisane.Amca007 je napisao/la:Cija je sad ovo parola, nasa ili od komsija hahahahaBernardBarnjak je napisao/la:
Njihovu možeš prepoznat po 13 pravopisnih grešaka i po fontu koji uz pomoć durbina ne možeš pročitat.

Hvala drug...jagamu je napisao/la:https://ibb.co/CsDGcmd
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Hvala drug...jagamu je napisao/la:https://ibb.co/CsDGcmd

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sejlaaaa

- ElCartel11
- Kontakt:
Svidja mi se kodeks oblačenja, a ne ko one kurave iz srbske lige koje izbacuju sise.Memara je napisao/la:Sejlaaaa![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Primijetih i načuh da neki neće u Zenicu jer misle da će im kamenovati auto ili sl.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.