Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lijepo je vidjeti normalne ljude, meni je lično Zenica uvijek bila draga zbog pozitivnih iskustava koje su naši ljudi dole doživjeli na utakmicama reprezentacije.BordoSarajevo je napisao/la:Bit će sigurno i fin broj normalnih zeničana koji će nas podržat. Kod njih je ovih dana fudbal glavna tema u gradu pa će sigurno i euforiju i dobre rezultate Čelika iskoristiti da pogledaju i šampiona države.
11.500ajdohordas je napisao/la:Zna li neko tacno koliko je pusteno karti u prodaju ? Vjerovatno se povlacilo po stranicama ali nisam upratio.
Cija je sad ovo parola, nasa ili od komsija hahahahaBernardBarnjak je napisao/la:
Naša je ova "SVI U ZENICU", a njihova ona "SVI U SJENICU".Amca007 je napisao/la:Cija je sad ovo parola, nasa ili od komsija hahahahaBernardBarnjak je napisao/la:
Ovo je naš font, sve parole su u ovom fontu pisane.Amca007 je napisao/la:Cija je sad ovo parola, nasa ili od komsija hahahahaBernardBarnjak je napisao/la:
Po mom misljenju u Zenici vlada trenutno prijateljska docek i svaki normalan ce ne navijat vec podrzati Sarajevo.Moram napomenuti da uvijek ima usijani nadrogirani faca koji ce mozda nesto i pokusati....BordoSarajevo je napisao/la:Bit će sigurno i fin broj normalnih zeničana koji će nas podržat. Kod njih je ovih dana fudbal glavna tema u gradu pa će sigurno i euforiju i dobre rezultate Čelika iskoristiti da pogledaju i šampiona države.
Hvala Morteme, živ bioMortemHz je napisao/la:11.500ajdohordas je napisao/la:Zna li neko tacno koliko je pusteno karti u prodaju ? Vjerovatno se povlacilo po stranicama ali nisam upratio.
Mislim da nisu ni pustene za zapad ulaznice u Zenici, sto je i logicno. Jer ce vlasnici zapadne, sjeverme i istocne sezonske moci na zspad uci.fks74 je napisao/la:Ne znam, samo sjever bio. Nije bilo ni istoka vise.benko21 je napisao/la:to je najvjerovatnije dosao mali broj karata za Zapad u Zenicu pa ga brzo nestalo mislim da u Sa ima jos karti za zapadfks74 je napisao/la:Danas mi poznanik kupio 5 karti, iako sam htio zapad, nije bilo. Morao sam se zadovoljiti sa sjevernom tribinom. Tako da sam siguran, stadion ce biti pun.Mozda je bilo u Sarajevu jos karti, on mi kupio u Zenici.
I onaj zadnji vezni Diego Živulić, potpisao za Slask WroclavZukanovic je napisao/la:Potpisao Hrgotaza Greuther Fürth
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, GradKamena2 i 32 gosta.