FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakanj i Visoko imaju ogromne baze navijača FKS, kad sam u vakat vozom dolazio na utakmice, u Podlugovima ne možeš uć koliko pitara dođe iz ta dva grada. Iz Breze, koga god znam da navija za Sarajevo, kupio je kartu i sređuje prevoze neke. Ilijaš takođe neće izdat. Moglo bi otić na 7-8 hiljada. Kako neko reče, to je k'o na Koševu 28 milja, biće atmosfera vrh.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Zaokruzi 30 da se lakse racunaskoroalen je napisao/la:Kakanj i Visoko imaju ogromne baze navijača FKS, kad sam u vakat vozom dolazio na utakmice, u Podlugovima ne možeš uć koliko pitara dođe iz ta dva grada. Iz Breze, koga god znam da navija za Sarajevo, kupio je kartu i sređuje prevoze neke. Ilijaš takođe neće izdat. Moglo bi otić na 7-8 hiljada. Kako neko reče, to je k'o na Koševu 28 milja, biće atmosfera vrh.

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Bice pun stadion ba, danas fata ona prava navijacka groznica.
Ja ne mogu zbog posla nikako a sad mi vade zivce svi oni koji su rekli da nece jer odjednom svi idu i zovu ima li mjesta. Mogu zamisliti kako ce tek sutra biti ludnica
Ja ne mogu zbog posla nikako a sad mi vade zivce svi oni koji su rekli da nece jer odjednom svi idu i zovu ima li mjesta. Mogu zamisliti kako ce tek sutra biti ludnica
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Onda je to 9 milja u Zenici. Idemo na procenat, odnosno cca 75% ispunjen kapacitet stadiona. Na Bilinom je to 8 hiljada, na Koševu 28.AngelDiMaria je napisao/la:Zaokruzi 30 da se lakse racunaskoroalen je napisao/la:Kakanj i Visoko imaju ogromne baze navijača FKS, kad sam u vakat vozom dolazio na utakmice, u Podlugovima ne možeš uć koliko pitara dođe iz ta dva grada. Iz Breze, koga god znam da navija za Sarajevo, kupio je kartu i sređuje prevoze neke. Ilijaš takođe neće izdat. Moglo bi otić na 7-8 hiljada. Kako neko reče, to je k'o na Koševu 28 milja, biće atmosfera vrh.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma biće nas više nego Čelik Željo. 

Pa nas ako dodje 10k, mogu nas svi za qurac povuci ako se bude pricalo o posjeti 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
E ybg. Ja mogu svaku evropsku utakmicu Sarajeva doci iz Gračanice, još nisam navijač, a ovdje se pravi fama oko odlaska iz Sarajeva u Zenicu (cca 40 minuta vožnje AUTOPUTEM). Da nije smiješno,bilo bi žalosno. Ljudi vam uredili klub. Nemate dugove i opet vam nešto smeta. Dodje vas 4k na meč protiv Slobode. Sramota brate dragi. Šta će vam stadion ako ne dolazite na utakmice. Sve ispod 10k na domaćim utakmicama sram da vas bude. Bil9 ko da je protivnik. Cuj pričate o nekih 7 k sutra u Zenici. Pa ako ne napuniti Bilino Polje fuj da ste svi. Idemo Sarajevo i svi pravi BiH klubovi.
BosnaE
koliko je samo ohrabrujuce sto je Ahmo spreman, jos kad ostali budu spremni, pregazit sve ko plitak potok.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Šišić oporavljen jeej
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Kovacevic
Šabanovic
Šerbecic
Lazic
Letic
Djokanovic (Gavric)
Krste
Hebibovic
Milanovic
Tatar
Ahmetovic
SVI U ZENICU !!!
Zapad u napad
Šabanovic
Šerbecic
Lazic
Letic
Djokanovic (Gavric)
Krste
Hebibovic
Milanovic
Tatar
Ahmetovic
SVI U ZENICU !!!
Zapad u napad
- Burberry46
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Ma najbolje bi bilo da pojedincima ovde iili opcenito da im klub dnevnice kakve plati da gledaju Sarajevo. Nikom nije drago sto moramo ici u Zenicu, najvise bi volili da igramo u svome gradu ali sta da se radi. Puna usta Sarajeva i pametovanja oko istog, a nemamo ni milju sezonskih ulaznica prodatih, skupo im kao. Tebi i svima drugima koji dolaze iz drugih gradova da bodre Sarajevo kako sutra u Zenici tako i na Kosevu svaka cast. Sretno svima nama koji idemo sutra tamo i da ostvarimo sto bolji rezultat nadam se.newton_heath_lyr je napisao/la:E ybg. Ja mogu svaku evropsku utakmicu Sarajeva doci iz Gračanice, još nisam navijač, a ovdje se pravi fama oko odlaska iz Sarajeva u Zenicu (cca 40 minuta vožnje AUTOPUTEM). Da nije smiješno,bilo bi žalosno. Ljudi vam uredili klub. Nemate dugove i opet vam nešto smeta. Dodje vas 4k na meč protiv Slobode. Sramota brate dragi. Šta će vam stadion ako ne dolazite na utakmice. Sve ispod 10k na domaćim utakmicama sram da vas bude. Bil9 ko da je protivnik. Cuj pričate o nekih 7 k sutra u Zenici. Pa ako ne napuniti Bilino Polje fuj da ste svi. Idemo Sarajevo i svi pravi BiH klubovi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvih 10 milja svaku utakmicu pa to nema niko iz bivse yuge, treba malo realno gledati stvari.newton_heath_lyr je napisao/la:E ybg. Ja mogu svaku evropsku utakmicu Sarajeva doci iz Gračanice, još nisam navijač, a ovdje se pravi fama oko odlaska iz Sarajeva u Zenicu (cca 40 minuta vožnje AUTOPUTEM). Da nije smiješno,bilo bi žalosno. Ljudi vam uredili klub. Nemate dugove i opet vam nešto smeta. Dodje vas 4k na meč protiv Slobode. Sramota brate dragi. Šta će vam stadion ako ne dolazite na utakmice. Sve ispod 10k na domaćim utakmicama sram da vas bude. Bil9 ko da je protivnik. Cuj pričate o nekih 7 k sutra u Zenici. Pa ako ne napuniti Bilino Polje fuj da ste svi. Idemo Sarajevo i svi pravi BiH klubovi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
halalite sto upadam,ali mislim da ste se odlucili za zapad jer ste se sjebali sad na gostovanju u zenici kakav je huk sa zapada. Ne mogu vas ocima,ali ne bi bilo lose da u ovakvim utakmicama ostavimo rivalitet po strani i da promovisete bh fudbal u najboljem svjetlu!adem993 je napisao/la:kolko prima taj Zenicki zapad,dobar potez po meni Hordi sto ce na zapad,barem da se grupisemo svi,svi oni koji nisu na sjeveru mogu protiv Batea pokazat lojalnost pridruziti se grupi,ako nas je vec malo nek bar zapad bude popunjen i nek grmi 90 minuta! Imamo voz dzaba,imamo auta kombije,popust na gorivo,nek niko ne kuka...SVI U ZENICU
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko je sa nama do 2022?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne yebi narod, nije zanimljivo.ElCartel11 je napisao/la:Ko je sa nama do 2022?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Generation74
- Kontakt:
Sandro PertiniElCartel11 je napisao/la:Ko je sa nama do 2022?
Ako bude brace iz drugih gradova koji imaju tradicionalnu bordo bazu, onda bi se posjeta mogla dici.
Ovako nas iz Sarajeva 5-6 milja maksimum.
Ovako nas iz Sarajeva 5-6 milja maksimum.
- FKS -
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Koliko prima vas zapad?NickzeDoStizeko je napisao/la:halalite sto upadam,ali mislim da ste se odlucili za zapad jer ste se sjebali sad na gostovanju u zenici kakav je huk sa zapada. Ne mogu vas ocima,ali ne bi bilo lose da u ovakvim utakmicama ostavimo rivalitet po strani i da promovisete bh fudbal u najboljem svjetlu!adem993 je napisao/la:kolko prima taj Zenicki zapad,dobar potez po meni Hordi sto ce na zapad,barem da se grupisemo svi,svi oni koji nisu na sjeveru mogu protiv Batea pokazat lojalnost pridruziti se grupi,ako nas je vec malo nek bar zapad bude popunjen i nek grmi 90 minuta! Imamo voz dzaba,imamo auta kombije,popust na gorivo,nek niko ne kuka...SVI U ZENICU
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VolimBiH96, Zagor i 17 gostiju.